Pääkallo.fi

Miesten liigan finaalisarja Oilers-Classic

Viestejä
141
Yhteen Torisevaan keskittyminen on koomista. Ikään kuin olisi ainoa liigassa tai näissä jengeissä, jolla on tuomarille asiaa. Kyllä niiden kanssa saa jutella ja sehän on ihan laajempi linjaus sitten kuinka paljon. Eikä se ole automaagisesti mitään kitisemistä/protestointia, en minä ainakaan kuule mitä siellä puhutaan.
Onhan tuo Torisevan toiminta aika pelleilyä. Eleistä näkee että tuskin ainakaan tuomarin päätöksiä kehuu tai kyselee kuulumisia.
 
Viestejä
795
Toriseva silmiäkään… toivottavasti valmennus osaa ohjata pojat oikeaan koppiin erätauolla. Melkoinen pesukone oli meinaan. Huomaa myös Sirkan äänenpainossa…
En katso enää ala-arvoista pelaamista, mutta Sirkan äänenpainojen tarkkailulle toki 😁. Varsinkin taukohaastattelut lähetykseen tekee Reponen.
 
Viestejä
68
Nyt on kyyti classicin pojille todella kylmää, ei tarvi miettiä kuka on on suomen mestari jos tasoero säilyy tälläisena. Tosin itse veikkasin jo kauden alussa oilerssia.
 
Viestejä
795
Onhan tuo Torisevan toiminta aika pelleilyä. Eleistä näkee että tuskin ainakaan tuomarin päätöksiä kehuu tai kyselee kuulumisia.
Se voi olla usein noinkin, mutta edelleen, ainoa lajiaan liigassa/näissä jengeissä, jolla on asiaa? Veskari toki erityisasemassa kun on koko ajan kentällä. Ei siinä, sillä(kin) on paljon asiaa, mutta kuka mihinkin kohdistaa huomionsa.
 
Viestejä
795
Hallin mikki kuitenkin vielä sirkalla kädessä.
Eli pelin ollessa käynnissä kuuntelen äänenpainoja? Toki jos olet paikalla niin sitten toki tärkeitä huomioita 😊

Tasoeroa on, mutta tietty erä jäljellä. Aiemmin oli eroa toiseen suuntaan vaikkakaan ei maaleissa ja yksi täplä tästäkin vain tarjolla. Jos ja kun Oilers voittaa niin sarja alkaa alusta.

Mutta jotenkin tulee melkein mieleen onko lähes haastaminen kielletty keskiviivan jälkeen, niin vähän tulee murtautumisia silloinkin kun peli kulkee.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös