Pääkallo.fi

Miesten liigan ottelut viikolla 39 (23.-29.9.)

Viestejä
105
Niin jos tälleen tietyn värisen tunnelman kautta aletaan tänne vuodattamaan tunteita niin saattaisi myös rajoittaa Lundin tekemisiä aika paljon.. Kuulema aikamoinen kalastelija kaukalossa ja ihmettelen että kukaan ei ole tätä näkökulmaa ajatellut kun ihmetellään miksi ei Kosonen saanut pelikieltoa. Ehkä videotuomareilla on ollut käytössä kuvaa josta näkee että Lundi on yrittänyt saada kontaktia aikaan tai jotain vastaavaa 🤔 Mutta ei se kiinnosta Vantaalaisia täällä joita kohdellaan kaltoin koko ajan ja kaikki muut filmaa paitsi rehti Tiikeri-joukkue (voi luoja) 😂😂😂 Herätys nyt. Jotta Tikkurilan vääryyttä kärsineet fanit saavat mielenrauhan niin sovitaan tässä että lahjottujen tuomareiden ja kurinpitäjien syytä että Tiikerit ei voita tänä vuonna mestaruutta.

Filmas huolella olemalla 10 minuuttia pelaamatta keräten voimia seuraavaa filmiä varten. Tämä varmaan Tiikereiden taktiikka?
 

Mahoney

Kuulemma arkumentit on aina parhaita :). Noiden faktapohja kun aika olematon. Sinänsä mä vielä ymmärrän, jos parhaat joskus filmaa, koska kuitenkin heitä myös aina rikotaan eniten! Ei siis ihme jos joskus keittää, jos oot esim useasti vienyt vastustajaa ja yhtä useasti tulee keppiä tai kroppaa eteen väärin keinoin. Toisaalta toi myös kuuluu tähtipelaajan rooliin ja siihen pitää osata mahdollisimman hyvin varustautua, mutta kuka nyt on mikään yli-ihminen? Ehkä netin kautta se helpointa ;-)

(e. Poistinpa, taas, automaagisen kirjoituksen tekemiä virheitä, puhelin ei ole hyvä väline kirjoittamiseen :))
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
49
Tämä ei ole kenenkään pelaajan etu, että tätä Kosonen / Lund tapausta ei viety eteenpäin. Kyseistä videota on katsonut hurja joukko ja varmasti pelaajia junnuista senioreihin. Näihin pitää puuttua ja niistä on saatava rangaistukset. Tällä tavoin ne saadaan kitkettyä pois. Tätä tuomiota ihmetellään läpi joukkueiden ja podeissa. Toivottavasti kukaan pelaaja ei nyt loukkaannu vakavasti tai ollenkaan tämän linjauksen johdosta!
 

Säbantteri

Hankkiolle näköjään ei tullut sitä pelikieltoa.

Aivan kuten, joku osasi sen täällä jo ennakoida. 😆

Kun lukee kurinpitäjän päätöksen ja siihen sisältyvät otteluvalvojan raportin ja SPV:n vastineen, on niissä juurikin korostettu samoja tosiseikkoja, joita itse toin esiin asiaa kommentoidessa. Tuntuu melkein kuin olisin tuon itse vastineen kirjoittanut 😉.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
29.3 18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
29.3 18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös