Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut 16.-22.10.

Viestejä
703
katso liitettä 1537
Sininen yrittää esittää maalia. Saako punaisen pallon viedä nuolen osoittamaan paikkaan? Sehän on kauempana maalista. Tästä on kyse.
Lajin alkutaipaleella peli oli sählyä ja sitä harrasti yliopistonörtit joilla ei ollut oikeaa elämää ja joille kaikki nauroi. Ympyrä on sulkeutunut. V..tu te olette sekaisin noitten teidän kaavojen ja pisteiden kanssa. Noilla teidän teorioilla rankkarit on aina "menneet taaksepäin" kun lähellä maalia on pitkillä poikittaisliikkeillä viety kämmeneltä rystylle ja sieltä nostettu etukulmasta sisään samalla kun ylävartalo on oientuessaan mennyt samoin taaksepäin. Ihan vinkkinä. Normaali elämä on ihan mukavaa. Koittakaa joskus.
 
Viestejä
1,612
Noilla teidän teorioilla rankkarit on aina "menneet taaksepäin" kun lähellä maalia on pitkillä poikittaisliikkeillä viety kämmeneltä rystylle ja sieltä nostettu etukulmasta sisään samalla kun ylävartalo on oientuessaan mennyt samoin taaksepäin. Ihan vinkkinä. Normaali elämä on ihan mukavaa. Koittakaa joskus.
Tässähän on itsellä ollut ainakin vain tarkoituksena osoittaa, kuinka huono ja vaikeasti tuomittava tämä uusi rankkarisääntö oikeasti on.

Ennen tuomari katsoi vain, että liikkuuko pallo eteenpäin ja se ei pysähdy.

Sitten Kippilä heitti naisten MM-finaalissa sen kuuluisan rankkarin, jossa ei aukottomasti pystynyt sanomaan videoltakaan, että liikkuiko pallo kokoajan eteenpän. IFF teki tämän seurauksena sääntömuutoksen, joka on oikeasti lisännyt kiistanalaisten rankkareiden määrää, mutta sen kiistanalaisen rankkarin pitää tapahtua ilmeisesti MM-finaalissa, että IFF:n pamput heräävät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös