Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 48

Viestejä
1,051
Joo näin on.

Aina voidaan asiaa perustella sillä, että "no ne tuli yli-ikäisiksi B:hen, niin B ei pärjää", mutta tässä tulee siis kolme ongelmaa:
1) Missäs ne loput B:n pojat on? Kai C1:stä jotain on saatu tilalle? Kai hallitsevaan mestariin saadaan ihan sillä statuksella "pääset pelaamaan mestarijoukkueeseen!" pilvin pimein uusia lupaavia pelaajia?
2) Tietysti B:n mestarit pärjäävät A:ssa. Sehän on ihan päivänselvä asia. Ei, ehkei ihan A:n mestareita ole, mutta pleijareihin nyt ainakin heittämällä.
3) Jos menivät sitten edustukseen, niin tietysti tuovat sinne tasoa. B:n mestareiden ykköstykit kun monesti ovat vähintään junnumaajoukkuepelaajia ja kyllä sen tasoiset pelaajat takaavat sen, että ei edustus nyt ainakaan sarjajumbo ole, ei ainakaan selvästi eikä ainakaan häviämällä kaikki kauden kotipelinsä.
Jos nyt Steelersia katsotaan, niin:

- Ovat nostaneet edustukseen todella paljon junnuja. Edellisessä TPS-pelissä kokoonpanossa 11 A-ikäistä ja 2 B-ikäistä.
- A:n edellisessä kokoonpanossa oli 10 B-ikäistä.
- B:n kokoonpanossa vähemmistö -02 ikäluokkaa. Paljon -03 ja pääosin penkillä -04.

Eli Steelersin osalta kyseessä on ketjureaktiosta. Vähän pakon sanelemanakin joutuneet nostamaan junnuja edustukseen, tämän takia sitten A-junnut heikentyneet ja A-junnujen menetykset paikattu B-junnuista. En jaksa tarkistaa, mutta BSM-sarjapaikka varmaan hankittu pelaajilla, jotka ovat kuitenkin pääosin pelanneet tällä kaudella ASM:n puolella.

Ja BSM-mitalijoukkueesta (tai mestarista) ei kyllä koskaan saa mitään sellaista runkoa, joka varmistaisi sen, että joukkue ei olisi Liigassa sarjajumbona. Steelersin viime kauden joukkueessa ei ollut mitään poikkeusyksilöitä (kuten esim. joku Justus Kainulainen oli), jotka olisivat heti Liigassakin avainpelaajia.
 
Viestejä
586
Pääsi Oilers neljän minuutin päähän voitosta. Tämä on silti viimein sitä Classicin haastamista. Ensimmäinen tappio antaa odottaa sunnuntaihin.
 
Viestejä
176
En sitten heti muista milloin Ceen pelaajat tehneet tommosen määrän virheitä....menetykset, syötöt sinne tänne, merkkausvirheet ja Toriseva vähän unessa. Sieltä vaan kairattiin 3 pojoo.
 
Viestejä
498
Oilersilta selkeästi kauden paras peli vaikka ihan ei voittoon asti riittänyt. Siinä oli hyvät paikat naulata kolmen maalin johto kun vajaa kymppi jäljellä. Ei mennyt ja lopun vähän sitten jo arvasikin.

Mutta Oilers sentään haastoi miehekkäästi, moni kaveri pelasi oman tasonsa ylärekisterissä. Junnuosastolta hyvää suorittamista, täytyy muistaa että edelleen kentällisen verran ykköskorin pelaajia telakalla. Lehtoniemi kaivettiin viltistä sisään vaikka taitaa olla vielä aika kaukana täydestä pelikunnosta.

Hallissa hyvä meininki ja lähes tuhat katsojaa.
 
Viestejä
4,463
Eemeli Salin 3+3 ja +5. Vierasjoukkueelta palkittiin parhaana Jussi Piha.. ei mennyt ihan putkeen?
Tälle kaudelle luovuttiin siitä Veikkausraadista, kun Lahdessa oli jollain palanut käämi ja alkaneet vetämään aivan hatusta niitä. Siinä tuli todella selkeä viesti, että ainakin lahtelaisia ne raadit vitutti oikein tosissaan.
 

FBI

Viestejä
108
Kun Oilers alkaa syöttämään "läpi" vastustajan niin taito näkyy x2.
Nyt turhan usein vielä jalalla kiertäen.
Napsu kaks henkisellä puolella niin ottelut muuttuu täysin
 
Viestejä
208
Eemeli Salin 3+3 ja +5. Vierasjoukkueelta palkittiin parhaana Jussi Piha.. ei mennyt ihan putkeen?
Yleensä aina paras pelaaja palkitaan tehtyjen tehojen mukaan, vaikka muuten pelaisikin huonosti.
Jos pelaaajat ei saa maaleja, niin sitten palkitaan maalivahti (jos vaan torjuntoja on tarpeeksi).
Mitä virkaa raadilla on ylipäätään, jos valinnat on pelkkää matematiikkaa?
Enkä nyt tarkoita tätä peliä, vaan ihan kaikkia - maajoukkuepelit etupäässä.

Ei se Piha nyt kyllä kovin hyvin pelannut, mutta teki ratkaisumaalin.
 
Viestejä
586
Kosonen on taas mukana eli pääsee huomennakin pelille Classicia vastaan. Hasu saattaisi muuten pelata tänään mutta on hyvä antaa Kososelle tuntumaa, huomenna vaaditaan huippusuoritusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös