Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 6

Viestejä
193
Hyvä nosto. Voin ensi viikolla puida tätä, kun tarkoitus on olla molemmissa paikan päällä.
Suomen Cupissa yleisöä lähes yhtä paljon kuin Espoon Derbyssä. Peli oli jännittävämpi joka vaikuttaa yleisön fiilikseen ja myös sitä kautta peli oli kai tasokkaampi Espoon Derbyssä. Tunnelma ehkä jopa äänekkäämpi Tallinnassa? Näytti siltä että Öljymiehet juhli enemmän Espoon kuninkuutta kuin Classicin miehet Cupin voittoa, vaikea arvioida.
Salibandyliigalle hatun nosto kun rakensivat tasokkaan tapahtuman Tallinnaan.
 
Viestejä
290
Oilers pelasi kotonaan 111:15 johtamatta sekuntiakaan.
Päätin laskea kommenttisi innoittamana ja huomasin, että SPV pelasi kotonaan aikavälillä 1.12.-4.1. 178 min 50 s olematta johdossa. Onneksi nousivat Oilersin ohi, sillä muuten olisi tullut yli 2 kuukauden johdoton kotijakso. Toki nuo Oilersin ottelut keräsivät kotijoukkueelle huomattavasti enemmän pisteitä kuin SPV:n vastaavat, mutta kuitenkin. SPV:n ei-kotona-johdossa-putki muuten päättyi Oilers-kotittelussa ja Oilersin vastaava putki alkoi välittömästi SPV-kotiottelun jälkeen.
 
Viestejä
499
Tiikerit otti eilen aika tärkeät "kuusi pistettä". Sillä ei ole enää isoa mahdollisuutta lisäpisteisiin, Welhoilla taasen on. Silti hyvin mahdollista, että Tiikerit varmisti sarjapaikkansa (voittanut molemmat keskinäiset kohtaamiset). Vaimikäseolikaanjokaratkaisee

 
Viestejä
61
Näyttökuva 2020-2-10 kello 16.46.40.png

Tiikereillä siis varsinaisen peliajan voittoja 5, Welhoilla 4. Mikäli Welhot voittaa Steelersin varsinaisella peliajalla ja molemmat joukkueet häviävät muut pelinsä, ratkaisee maaliero (Tiikerit -62, Welhot -68 tällä hetkellä).
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,801
Jossain lupasin kirjoitella derbystä ja cupin pelistä, kun molempiin osallistuin.

Tässä lisää derbystä:

Ja cupista olikin posia:
 
Viestejä
193
Allekirjoitan Siltasen kirjoituksen Espoon Derbystä.
Salibandyliiga ja myös Salibandyliitto voisi ottaa paremmin huomioon Espoon tapahtumat.
Espoossa näyttää olevan suurin kasvu salibandyn seurojen jäsenmäärissä ja myös liigan yleisömäärissä molemmissa seuroissa.

Viime perjantain Derby oli samana viikonloppuna Suomen Cupin finaalin kanssa. Liitto ja liiga panosti ainoastaan Suomen Cup tapahtumaan ja unohti näin Espoon Derbyn täysin.
Kuvaavaa oli että mediassa perjantain derbystä ei kerrottu kuten Suomen Cupista.
Indians ja Oilers hoitivat molemmat Derbyt esimerkillisesti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös