Pääkallo.fi

MM-välierä Ruotsi-Suomi

Viestejä
1,103
Ruotsin joukkue on on näyttänyt kohtalaisen tasapainoiselta ja vaaralliselta kuten oikeastaan aina. Toisaalta, silti altavastaajana Suomi on pelannut parasta peliään aina heitä vastaan.

Kaikki pelaajavalinnat ja pelitapa on rakennettu enemmän tai vähemmän pelkästään Ruotsin kaatoa ajatellen. Se kun on aina se satavarma joukkue, joka pitää vähintään kerran kaataa. Pelitapa on varmasti kaikille pelaajille päivänselvä.

Suomi lähtee selkeänä altavastaajana tähän peliin, mutta kun kyse on yksittäisestä ottelusta, on voittokin täysin mahdollinen. Yksi iso jäähy tai veskarin kylmä päivä voi kääntää kelkkaa isostikin koko peliä ajatellen.

Heikkouksia on turha ruotsin pelaajista etsiä, kyllä heikkoudet löytyy pelitavasta. Nykyn klaani on satavarmasti skoutannut kaiken mahdollisen. Järkevä peluutus, onnistunut maalivahtipeli, ja timanttiset erikoistilanteet ovat avainasemassa.

Suomi voittaa jatkoajalla 5-4, ja tekee ainakin kaksi maalia ylivoimalla Sankellin otettua 2+2min.
 
Viestejä
1,138
Suomi taistelee, puolustaa kurinalaisesti ja ryynää Ruotsin tähdet pimentoon. Voittaa lopulta 6-4, viimeinen tyhjiin.
 
Viestejä
281
Jos Toriseva imasee yhdenkin helpon niin nyt on oltava pokkaa ottaa se pois sieltä välittömästi.!
 
Viestejä
8
Jos uskoo, että tässä jutussa: MM-ennakko: Sijat 1-4 – Ruotsi on jälleen suurin suosikki, mutta entä sitten? mainittu 55-45 -voimasuhteet ovat (suuntaan tai toiseen) totta tai puhumattakaan näistä aiemmista 80-20 heitoista, niin Suomen voitolle löytyy/löytyi hyviä kertoimia. Veikkaukselta 3,60 voitolle ja lähemmäs viittä peliaikavoitolle. Unibetilta hieman pienemmillä. 3,60 vaikutti kyllä pelattavalta, vaikka Ruotsi suosikki onkin.

Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Maalivahtivalinta on kyllä sellainen, että valmennusjohto joko jälkeenpäin katsottuna siinä on joko onnistunut tai sitten epäonnistunut. Todennäköisesti maalilla pitää onnistua, jos finaalissa aikoo pelata.
 
Viestejä
7,698
Näilläkö on nyt varaa hankkia ihan pillitkin? Viime MM-kisoissa ei ollut budjetti riittänyt.
 
Viestejä
1,138
Vielä kun Liekki Lamminen saatais tähän välierään mukaan :D
 
Viestejä
9
Pääsin kattomaan toisen erän puolivälistä, ja on kyllä ollut omasta mielestä hienoa katsottavaa Suomen peli tällä hetkellä - toivoisi kyllä tällä pelillä Suomelle finaalipaikkaa 🙏❤
 
Viestejä
683
Nyt sen jo voi sanoa. Suomi on tehnyt täysin uskomattoman tasonnoston turnauksen alun jälkeen. Käsittämättömän. Tämän pelin jälkeen kävi miten kävi niin tyytyväinen voi olla. Mahdollinen vahinko tapahtui jo aiemmissa peleissä. Se että Nykky on saanut tuosta ryhmästä tuon esityksen kertoo Nykystä valmentajana. Velho. Toivon että rankut voitetaan. Luonnollisesti.
 
Viestejä
7,698
Epäonnistuiko neljä viimeistä suomalaista rankkarissaan?
 
Viestejä
102
En nyt niinkään sanoisi, että oikea joukkue meni finaaleihin. Rankuilla ratkaisut ovat aina karuja. Kokonaisuus huomioiden Suomen peli oli huomattavasti parempaa kuin aiemmin. Käytännössä ei oltu Ruotsia juurikaan jäljessä. Viimeistelyssä olisimme voineet olla terävämpiä. Olisin niin halunnut nähdä Ruotsin pronssipelissä. Näin tällä kertaa. Rankkarikisassa ei ole varaa epäonnistua neljää kertaa peräkkäin…
 
Viestejä
9
Kummatkin moket pelas tänään upeasti... ja Suomelta edellisiin peleihin upea tasonnosto koko joukkueelta. Ei se paljosta kiinni jäänyt - rankkarit aina hirmuinen jännitysmomentti, ei voi yksittäisiä pelaajia syyttää. Rankkareissa peli on loppupeleissä isolta osalta myös tuuri peliä (ehkä aavistuksen myös pääkopasta kiinni). Olisi aikaisemmissa peleissä pitänyt pystyä parempaan, jotta finaalipeli olisi auennut. Mutta mikä on mennyt, on mennyt, eikä sitä pysty muuttamaan. Nyt sitten pronssipeliin samanlaista kun tänään 💪Ja tänään Suomelta loisto peli anyways 👍 Eritoten Torisevalta 👊👊👊
 
Viestejä
281
Ois saunakaverit tarvinut vähän apuja et olis voitto tullut varsinaisella. Kainulaiset ja kumppanit - 2.
Komeesti löylymiehet taas näytti miten pelataan näissä peleissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös