Pääkallo.fi

Naisten MM-kisat Neuchatelissa 7.-15.12. 2019

Viestejä
44
Lista näyttää kyllä fiksulta, ja on mielenkiintoista nähdä, kaatuuko Ruotsi lopulta. Noora Vuorelan edesottamukset eivät minua juuri vakuuta - esimerkiksi Linnoinen olisi mielestäni ansainnut hänen paikkansa leirillä.
 

Mahoney

Kova pelko, että näiden kisojen isoin puheen aihe on, Hooot Orange :). Taas saa kuunnella kun variksetkin nauraa meille! IFF on kyllä ajanut itsensä tilaan, missä jo vaadin Irwiniä lainaten "kaikki pitäis kerralla erottaa"
 
Viestejä
290
Täytyy myöntää, että nämä salibandyssa harrastamat palkintolomamatkat aka lämpöleirit jaksaa aina naurattaa.
Ideahan on kopioitu Nykyltä. Nykyllähän ei ole asiasta mitään tutkimustietoa tai näkemystä, aika heikosti mennyt miehillä noiden leirien jälkeen.
 
Viestejä
1,444
Lämpöleirithän tulivat kuvaan, kun MM-kisat siirtyivät joulukuulle MM-kotikisoihin 2010. Varmaan ihan kiva käydä Suomen kaamoksen keskellä oleilemassa aurigossa, mutta ei tuo nyt varmaan mitään ratkaisevaa kilpailueta ole tuonut.

Naisilla taisi jäädä lämpöleiri väliin ennen kotikisoja 2015 ja he leireilivät Lapissa. Ja ei se nyt mitenkään hirveästi kentällä tainnut näkyä, että lämpöleiri jäi välistä :)
 
Viestejä
51
Alisa Pölläseltä on mennyt kaksi edellistä kautta käytännössä kokonaan sivu suun polvivamman vuoksi ja tälläkin kaudella pelannut hyvin vähän. En olisi valinnut pahasti keskenkuntoista pelaajaa joukkueeseen.
 

Mahoney

Pitää sanoa, että en osaa pätkääkään sanoa onko tämä nyt hyvä vai huono joukkue? Edes nimeltä en osaa tietänyt. Vähän kattelin, niin tämä Ervi hyökkää 4 pojoa ja miinus 1, kun siellä ois börsien perusteella useampikin paremmin vetänyt, joiden nimet jopa tiedän. Tosin tulee niin vähän, tai siis en seuraa juuri lainkaan. Joten kai tossa joku pointtina on.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös