Pääkallo.fi

Oilers 2019-2020

Viestejä
832
#42
En nyt ihan vielä olisi varma tuosta Kososen tulosta. Teki kuitenkin 1+1 SPV:n kanssa vuosi sitten ja pitkin vuotta antanut ymmärtää viihtyvänsä joukkueessa. Eihän se optio este ole, mutta hidaste kuitenkin.
Eiköhän matkaaminen ole myös yksi selkeä hidaste. Että ainakin tsekkaa lähempänä olevat vaihtoehdot!
 
#46
No enkö mä just sen pohjalta viestiä laittanutkin... eli tämän pohjalta jos oilersilla paalua, siirto voi olla mahdollinen

Sipilästä, että kun katoin krp:n veskoja, niin kaksi ihan nobodyja mulle. Eli kai se siirto vieläkin mahdollinen?
Ainahan kaikki on mahdollista. Krp tosin itse uutisoi, että joukkue on nyt valmis, lukuunottamatta yhtä puolustajasopimusta, joka julkaistaan myöhemmin, jos ko. pelaajan opiskelupaikka Tampereelle varmistuu. Tätä taustaa vasten Sipilän siirto Nokialle ei ole näköpiirissä.
 
Viestejä
355
#47
No jos on kyseessä nuorten maju kassari niin luulisi että on kiinnostunut menemään sellaiseen jengiin jossa on mahdollista tavoitella ykkösveskan paikkaa suht nopealla aikataululla.
 
Viestejä
712
#51
Minä vähän joskus mietin olisiko pitänyt Oilersiinkin tutustua ja vaikka peliä katsomaan tulla eli joskus ihan pelikaveri siellä pelannut ja urheilullisesti hyvä seura. Sitten mietin joskus Antti Ajatusten Vantaa kirjoitus ollut ja täällä teidän yksi fani minunkin kimpussa ollut, niin en ehkä kuitenkaan. Silti hieno seura ja kaikkea hyvää sinnekin.
 
Viestejä
355
#52
Kausi avattu Oilersin osalta. Lupaava esitys ennakkoon vahvempaa Tepsiä vastaan, vaikka kokoonpanosta puuttuivat Pfitzner, Iiskola, Markelin ja lisäksi Rauhala jätti kentän ekassa erässä. Uudet tulokkaat eli R.Kainulainen ja Veikkola näyttivät jo miksi heidät on jengiin hankittu - vakuuttavaa peliä. Myös junnuosasto Juuranto, Larte, Kuusela, Vaskio täyttivät paikkansa ihan hyvin vaikka puolustuspäässä välillä oltiinkin vaikeuksissa fyysistä Tepsiä vastaan.

Seuraavaksi vastassa Welhot, KrP ja Steelers. Mielenkiintoista nähdä pystyykö Oilers kuinka tasaiseen suorittamiseen vai tuleeko notkahduksia, kauteen valmistautuminen on kuitenkin ollut loukkien johdosta rikkonaista ja edelleen repaleisella rosterilla mennään.

Ennustan että Kainulaisen veljekset tulevat tekemään tuhoisaa jälkeä tällä kaudella. Aika hyvin tuntui olevan ajatukset synkassa heti ekassa pelissä.

Edit: Sen verran liekeissä oli Talvitie hyökkääjän roolissa, että kannattaisikohan harkita pysyvää siirtoa puolustuksesta ylös. #powerforward
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.