Pääkallo.fi

Oilers 2019-2020

Viestejä
905
#42
En nyt ihan vielä olisi varma tuosta Kososen tulosta. Teki kuitenkin 1+1 SPV:n kanssa vuosi sitten ja pitkin vuotta antanut ymmärtää viihtyvänsä joukkueessa. Eihän se optio este ole, mutta hidaste kuitenkin.
Eiköhän matkaaminen ole myös yksi selkeä hidaste. Että ainakin tsekkaa lähempänä olevat vaihtoehdot!
 
#46
No enkö mä just sen pohjalta viestiä laittanutkin... eli tämän pohjalta jos oilersilla paalua, siirto voi olla mahdollinen

Sipilästä, että kun katoin krp:n veskoja, niin kaksi ihan nobodyja mulle. Eli kai se siirto vieläkin mahdollinen?
Ainahan kaikki on mahdollista. Krp tosin itse uutisoi, että joukkue on nyt valmis, lukuunottamatta yhtä puolustajasopimusta, joka julkaistaan myöhemmin, jos ko. pelaajan opiskelupaikka Tampereelle varmistuu. Tätä taustaa vasten Sipilän siirto Nokialle ei ole näköpiirissä.
 
Viestejä
393
#47
No jos on kyseessä nuorten maju kassari niin luulisi että on kiinnostunut menemään sellaiseen jengiin jossa on mahdollista tavoitella ykkösveskan paikkaa suht nopealla aikataululla.
 
Viestejä
712
#51
Minä vähän joskus mietin olisiko pitänyt Oilersiinkin tutustua ja vaikka peliä katsomaan tulla eli joskus ihan pelikaveri siellä pelannut ja urheilullisesti hyvä seura. Sitten mietin joskus Antti Ajatusten Vantaa kirjoitus ollut ja täällä teidän yksi fani minunkin kimpussa ollut, niin en ehkä kuitenkaan. Silti hieno seura ja kaikkea hyvää sinnekin.
 
Viestejä
393
#52
Kausi avattu Oilersin osalta. Lupaava esitys ennakkoon vahvempaa Tepsiä vastaan, vaikka kokoonpanosta puuttuivat Pfitzner, Iiskola, Markelin ja lisäksi Rauhala jätti kentän ekassa erässä. Uudet tulokkaat eli R.Kainulainen ja Veikkola näyttivät jo miksi heidät on jengiin hankittu - vakuuttavaa peliä. Myös junnuosasto Juuranto, Larte, Kuusela, Vaskio täyttivät paikkansa ihan hyvin vaikka puolustuspäässä välillä oltiinkin vaikeuksissa fyysistä Tepsiä vastaan.

Seuraavaksi vastassa Welhot, KrP ja Steelers. Mielenkiintoista nähdä pystyykö Oilers kuinka tasaiseen suorittamiseen vai tuleeko notkahduksia, kauteen valmistautuminen on kuitenkin ollut loukkien johdosta rikkonaista ja edelleen repaleisella rosterilla mennään.

Ennustan että Kainulaisen veljekset tulevat tekemään tuhoisaa jälkeä tällä kaudella. Aika hyvin tuntui olevan ajatukset synkassa heti ekassa pelissä.

Edit: Sen verran liekeissä oli Talvitie hyökkääjän roolissa, että kannattaisikohan harkita pysyvää siirtoa puolustuksesta ylös. #powerforward
 
Viimeksi muokattu:
#53
Jep, erittäin hyvä ja tasainen esitys Turussa viime kauden hopeamitalistia vastaan. Tiukoille meni vikassa erässä Tepsin painaessa päälle ja viime- tai toissakaudella johto olisi varmasti sulanut tappioksi, mutta nyt Oilers otti pelin lopussa uudelleen haltuunsa. Ykkösmiehille paljon onnistumisia ja debytantit RKainulainen & Veikkola tosiaan odotetun hyviä. Kokonaisuudessaan jengi näytti mielestäni taas astetta urheilullisemmalta kuin viime kaudella. Näkee, että kesällä on treenattu kovaa.

Lupaavalta vaikuttaa ja mukaan tulossa myöhemmin vielä loukkaantuneet Iiskola & Markelin ja jostain syystä ilmeisesti useamman pelin (?) missaava Pfitzner.
 
Viestejä
393
#57
Oho, paluumuuttaja! Onkohan paikkailua loukkikierteelle vai onko Perttu halunnut takaisin huipulle? Vai molempia...?
Odotetaan nyt lopullista tiedotetta asiasta, mutta Pajukoskihan on kokenut pelaaja, joka on toiminut Oilersin kapteeninakin menneinä vuosina. Muun muassa Kallocast toi esille, että Oilersissa on hieman pulaa ns. henkisistä johtajista, jotka toisivat joukkueeseen lisää selkärankaa tiukkohin tilanteisiin. Eli uskoisin että Perttu voisi tuoda lisää ainakin tuolle osastolle. Toki myös taidoiltaan oiva pelimies kyseessä, jos ja kun vaan pääsee takaisin liigarytmiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.