Pääkallo.fi

OLS 2018-19 - Dänin keltasinistä dirlandaata.

Viestejä
13
Erittäin tärkeä viikko luistinseuralla edessä. Keskiviikkona vastassa Welhot kuopiossa ja sunnuntaina Teräsmiehet oulussa. Welhot ja Steelers ovat molemmat aloittaneet kautensa hyvin (molemmilla 6 pistettä). Sarja on toki vasta alussa, mutta kyseiset joukkueet kamppailevat OLS:n kanssa samoista sijoista, joten näiden ottelujen pisteet voivat olla isoja kun keväällä katsotaan sarjataulukkoa. Nyt pisteet Pohjoiseen OLS!
 
Viestejä
271
Kuulemma Jyskälässä peli oli ajoittain pirteää. Valitettavasti, mikäli mahdollista, maalintekotehokkuus oli ollut jopa huonompaa kuin viime kaudella. Kun tehottomuuteen yhdistää pikkuvirheet, niin eipä numeroja tarvia ihmetellä. Toivottavasti pistetili saadaan auki tällä viikolla, muuten voi mennä vaikeaksi. Ennakkoon ehkäpä tärkein pelaaja V.Mestari istui penkillä lauantaina mutta oli ottanut alkulämmöt niin varovasti, että taitaa pelikentille paluu viivähtää.

Kotipelit on parasta paikan päällä, mutta ikävä ettei OLSin vieraspelejä ole sopinut Ruudun tai Veikkauksen suunnitelmiin yhtään enempää.
 
Viestejä
3
Pelit takana Happeeta ja Oilersia vastaan. Mielestäni hyvin odotetun tasoista peliä. Mitä huomioita muilla. ITselläni pisti ainakin ensimäisessä kotipelissä Lipsasen pressissäkin mainitsema pallollisen pelaajan kiire sekä karmaisevan huono mv-peli. Missään nimessä ei kuitenkaan tappio mennyt mv-pelin piikkiin... Happee peliä en ole nähnyt joten paha sanoa mitään suuntaan tai toiseen.
Missä pressissä tätä mieltä on oltu?
 
Viestejä
10
kohdassa 1:35 Lipsanen puhuu ykkösroolin (eli pallollisen pelaajan) kiireestä. Edellisen viestini jos olet kovin hätäisesti lukenut voi olla että tulkitsit, että Lipsanen oli haukkunut MV-peliä, mutta näin ei missään nimessä tapahtunut. Tuo oli vain oma mielipiteeni.
Missä pressissä tätä mieltä on oltu?
 
Viestejä
271
Olipahan melkoista dirlandaata taas lauantaina. Kolmannesta erästä jäi katkera sivumaku. Ottamatta mitään pois Steelersiltä, niin kyllähän OLS sai niin paljon kääntöpaikkoja että peli olisi pitänyt hoitaa kotiin. Oma peli aiheuttaa jatkuvaa kämmenten hikoamista, jos ei anneta keskialueen harhaa niin sitten omassa päässä vastustajan ukot hukkuu. Eipä käy maalivahteja kateeksi, sen verran paljon tarjotaan laatupaikkoja vastustajille.

Posina kommenttaattorien toimesta eläkkeelle passitetun seniorikentän hyvä peli.
 
Viestejä
929
Itse en peliin päässyt, joten olen pelkän maalikoosteen varassa. Mutta jos tuohon tahtiin hukkaillaan palloa keskialueella ja ukkoja omassa päässä, niin vaikeaa tulee olemaan jatkossakin.

Toisena posina nostaisin Kiviojan Tuukan. Maaleja tuntuu syntyvän myös Liigatasolla.
 
Viestejä
43
Mikähän idea Olsilla oli lähteä kolmannessa erässä innolla puskemaan. Malttia pitäisi saada. Hakivat varmaan mentaalisesti sitä kolmen maalin johtoa päätyen kolmen maalin takaiskuun. Ei danny (varmaan) tuollaisia ohjeita antanut. Oli pelissä myös hyviä elementtejä. Kyllä olssi tuosta vielä petraa. Hyvä perusta ja lahjakkaita pelaajia joka tontille. Nuorilla pelaajilla vielä liigatason vaatimukset hakusessa, pari lisäpeliä ja menee kohilleen. Kyllä hyvä tulee. Odotuksiin nähden kuitenkin positiivista paljon ilmassa.
 
Viestejä
142
Lipsanen tuli kyllä huonoon saumaan Ouluun, on kyllä todellinen salibandyjumala, jos onnistuu tuolla materiaalilla pitämään keltasinisen liigassa. Vaikuttaa hyvältä valmentajalta ja persoonalta, mutta nyt varmaan alkaa olla liian myöhäistä pelastaa tämä seura näin lyhyellä varoitusajalla. Voi, kun olisi tullut mukaan vaikka 2 vuotta sitten.

Kiviojalle iso posi hyvistä otteista.
 
Viestejä
10
Todella ison työmäärän takana yksi maali tänään molemmilla joukkueilla. Näinä murheen hetkinä pakko kaivaa posia kuitenkin molempien Tuukkien hyvästä vireestä sekä Koiviston comebackista.
 
Viestejä
43
Eipä tulos yllättänyt. Ennakko-odotukset kyllä täyttyivät näiltä osin: vähän maaleja, laaduttomia paikkoja, tehotonta yv:tä ja jompi kumpi voittaa. MV peli molemmilla ihan hyvää, mutta mitenköhän olisi helissyt, jos vastus olisi ollut kovempi. Vaikea sanoa, kumpi oli edes parempi joukkue.
 
Viestejä
929
Lipsanen tuli kyllä huonoon saumaan Ouluun, on kyllä todellinen salibandyjumala, jos onnistuu tuolla materiaalilla pitämään keltasinisen liigassa. Vaikuttaa hyvältä valmentajalta ja persoonalta, mutta nyt varmaan alkaa olla liian myöhäistä pelastaa tämä seura näin lyhyellä varoitusajalla. Voi, kun olisi tullut mukaan vaikka 2 vuotta sitten.
Sarjassa pysyminen on ihan mininivaatimus tällä materiaalilla. Ei siinä tarvitse olla todellakaan mikään salibandyjumala, että siinä onnistuu. Pelkän materiaalin puolesta Karhut, Welhot ja Koovee pitäisi jättää sarjataulukossa taakse, mutta tällä hetkellä näyttää vähän hankalalle.
 
Viestejä
142
En nyt hirveän syväluotaavasti jaksa alkaa käymään jokaista pelaajaa läpi, mutta en näe kyllä, että OLS olisi Karhuja, Welhoja tai Kooveeta parempi materiaaliltaan. Maalivahtipelissä Mestarin palatessa selkeä niskalenkki, mutta esim. Karhuilla ja Welhoilla on leveämpi rosteri. Koovee on aika samoissa materiaaliltaan ja kyllä jos sarjapaikan haluaa säilyttää tulisi joka kerta raapia 3p. heiltä. Olssin ykkönen hyvä, kakkonen on vähän siinä ja siinä, kolmonen ei kestä vertailua muihin liigajoukkueisiin. Puolustusosasto todella kapea.
 
Viestejä
929
Ilmeisesti Vehanen oli sitten salibandyjumala, kun OLS oli viime kaudella Welhojen ja Kooveen edellä sarjataulukossa ja tälle kaudelle ne vielä kokivat pahempia menetyksiä kuin OLS. Karhut taas ei vahvistunut juuri lainkaan.

Omasta mielestä OLS:lla on kapea rosteri, mutta kyllä tuosta kolme ihan ok kenttää saadaan raavittua. Nyt ollut oikeastaan ihmeen vähän loukkeja, joten senkään taakse ei voi mennä.
 
Viestejä
36
Paljon tullut Kvistin Nikoa alkukaudesta parjattua (myös allekirjoittaneen toimesta), mutta täytyy silti onnitella Nikoa 200 liigapelin täyttymisestä! Viikonlopulta mukaan tarttui myös kauden avausmaali. Onko OLS muistanut vielä mitenkään merkkipaalusta, lauantain jäähallipelissä ainakin olisi hyvä tilaisuus.
 
Viestejä
271
Hohhoijaa, ei mennyt suunnitelmien mukaan OLSin vierailu pääkaupunkiseudulle. Minä jo luulin että alkukauden täydellisen vastaantulijan rooli olisi saatu käännettyä tasaisemmaksi peliksi kärkijoukkueita vastaan, mutta tuloksellisesti ja pelillisesti melkoinen pettymysten viikonloppu. Mitähän joukkue on puuhannut mm-tauolla, kun niin paljon porukkaa oli poissa kokoonpanosta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös