Liigat

OLS:n huippuvahti sivussa vielä pitkään – oma kasvatti tekee paluun liigaan

26.09.
2018
Liigat

Loukkaantumiskierteessä ollut Hannu Koivisto tekee paluun OLS:n liigaryhmään. Arkistokuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura joutuu hakemaan uusia vaihtoehtoja, kun ykköstorjuja Ville Mestarin paluu kentille viivästyy.

OLS avasi maalivahtitilannettaan kotisivuillaan julkaistussa tiedotteessa. Päävalmentaja Jani Lipsanen kertoi, että Mestarin polvivamman kuntouttamisessa menee arvioitua pidempään.

– Viimeinen tieto on, että Ville joutuu huilaamaan nyt kokonaan kaikesta polvea kuormittavasta harjoittelusta kolme viikkoa ja sen jälkeen aletaan uudelleen laittamaan miestä kuntoon. Voi hyvin olla, että paluu pelikentille menee jopa aina MM-kisojen jälkeiseen aikaan joulukuulle, Lipsanen sanoi.

Lisäksi nuori Vinski Kivilompolo on suuntaamassa armeijaan vuodenvaihteessa.

Oululaisjoukkue hankki täydennystä maalivahtiosastolleen kakkosdivarista. Joukkueen oma kasvatti Hannu Koivisto, 23, palaa liigajoukkueen mukaan pitkän tauon jälkeen.

49 liigaottelua urallaan pelannut Koivisto oli OLS:n pelaajistossa mukana viimeksi kaudella 2015–2016. Loukkaantumiset ovat kuitenkin pitäneet hänet sivussa viime vuosina. Tällä kaudella Koiviston piti edustaa Koskelankylän Rientoa, mutta Lipsasen puhelu muutti suunnitelmat.

– Tarkoitus oli tosiaan pelata kakkosta, mutta sitten tuli OLS:n toimistolta puhelua jossa kyseltiin maalimolkkehommiin ja mahdotontahan siitä oli kieltäytyä. Tässä loukkikierteen aikana on kuitenkin ollut selkeä tavoite päästä pelaamaan vielä liigatasolla ja todistamaan lähinnä itselle, ettei ainakaan vammat lopeta omaa uraa, Koivisto tuumi.

Linkki:
Tiedote OLS:n sivuilla

Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen