Pääkallo.fi

OLS 2019-20 - pudotuspelit utopistista unelmaa?

Viestejä
498
Mutta OLS on kesällä kokenut suolihuuhtelun ja riveistä puuttuu pistepörssin kärkinimet, Kääriäinen ja Rantala.
Ymmärrän sarkasmin, mutta Oilersin päävastustaja tässä matsissa ei nähdäkseni ole OLS vaan Oilers itse. Eli käytännössä sillä ei ole merkitystä ketä sieltä tulee vastaan, kysymys on kulkeeko Oilersin peli vai ei. Jos ei, niin Veteläinen ja Karvonen riittää kahdestaan ihan mainiosti.
 
Viestejä
696
OLS:n facebook-sivujen uutinen (y)
Tänään aloitetaan OLS podguestin nauhoitukset. Käydään podcastissa läpi pohjoisen salibandya huipulta junnuihin ja alasarjoihin. Ensimmäisenä vieraana Leijonaliigan isä ja seuralegenda Petri Turunen. Kysymysehdotuksia Petrille voit heittää kommenttikenttään kello 11 asti. #salibandy #olspodguest #keltasininen #olssalibandy #unelmiaisommaksi
Vähän harmittaa vielä lauantain tappio. Pisteet oli täysin otettavissa.
 
Viestejä
552
ÅIF:n yritys tyhjään maaliin tolppaan 20 sekuntia ennen loppua ja sen jälkeen laukaus puolesta kentästä tasoihin. Tätähän voisi jossitella sitten jos jommallakummalla on runkosarjan sijoitus parista pisteestä kiinni.
 
Viestejä
696
Täysin sama pistetty täällä merkille. Lipsaselle todella iso hatunnosto varsinkin tuolla saralla, hienoa työtä tekee ja tuntuu että luistinseura menee sekä kentällä että organisaationa parempaan suuntaan pitkästä aikaa.
Saman sama :) Ei tarvitse montaa vuotta mennä taaksepäin, niin tiedottaminen somessa ja kotisivuilla oli melkein ala-arvoisella tasolla. Nyt ollaan ihan eri levelillä.
 
Viestejä
77
Taas tulossa kakosesta jotain vahvistuksia? 2.Divarijoukkue Jyystäjien ig-storyssä siihen viittaavia vihjeitä?
 
Viestejä
696
https://soundcloud.com/olspodquest%2F02-karo-kuussaari
OLS:n toinen podcast ulkona. Ja taso ei ainakaan laskenut. Todella mielenkiintoista kuulla Karon Trackers-ajoista, kun eivät itselle ainakaan olleet kovin tuttua juttua. Mika Savolaisen salaojaprojektille vielä erikseen (y)

Ekalla jaksolla muuten pelkästään Soundcloudissa melkein 900 kuuntelukertaa eli Pohjois-Suomen sählypodcastille on selvästi tilausta (y)

Ja sen verran spoilausta, että Lipsasen mukaan uusia ukkoja ei ole tulossa ainakaan tällä viikolla joukkueeseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös