OLS:lla loukkaantumispulmia – Holappa kolmosdivarista liigaan

Niko-Petteri Holappa (nro. 16) palaa OLS-paitaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Niko-Petteri Holappa (nro. 16) palaa OLS-paitaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Oulun Luistinseura kertoi tiistaina, että Niko-Petteri Holappa, 26, edustaa Salibandyliigan seuraa loppukauden ajan.

Holappa pelasi vuosina 2014-2018 yhteensä 86 liigapeliä OLS:ssa. Tehopisteitä otteluissa kertyi 16 (7+9). Holappa oli viime kaudella vaihto-oppilaan ja tämän kauden alku on mennyt miesten kolmosdivisioonassa Vaalan Lämäreiden paidassa.

Syynä hankintaan on akuutti pelaajapula.

– Meillä on nyt ollut aika ohkaista puolustajien ja sentterien osastolla. Niko pystyy pelaamaan molempia pelipaikkoja, joten tämä siirto tuli nyt tarpeeseen. Alunperin oli ajatuksena, että Niko olisi tullut mukaan heti kauden alusta, mutta silloin se ei ollut mahdollista, pääluotsi Jani Lipsanen kommentoi seuran sivuilla.

Mikko Saarnio ja Eetu Ijäs ovat tällä viikolla poissa kokoonpanosta ainakin viisi viikkoa. Matias Tiira on toipilaana, ja palannee kaukaloon ensi viikolla.

Näiden jo mainittujen loukkaantumisten lisäksi maalivahdit Hannu Koivisto ja Ville Mestari ovat poissa pelistä tällä hetekkä. Hyvin kauden aloittanut Matti Viitajylhä kuuluu myös lasarettipelaajiin. Veeti Lahtinen parantelee polvivammaa ja harjoitusrinkiin kuulunut Jesse Hirvonen palautuu tällä hetkellä ylirasituksesta.

OLS:n uutinen