Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

erittäin viihdyttävä peli pss-welhot. Tiukka matsi, veikkaan että huomenna mennään jatkoerään. Mukava katsella lähetystä selostuksen kanssa, iso hatunnosto panostuksesta ja hyvin järjestetystä striimistä. Tämä mielestäni kaikista kiinnostavin peli huomenna, ehdottomasti jos ei paikalle pääse suosittelen katsomaan striimiltä. Pss tulee varmasti olemaan huomenna vahva. Jos pleiareita miettii sama tilanne happee-krp. Ehdottomasti suosittelen katsomaan, vaikka selostusta ei todennäköisesti olekaan luvassa. Maalin peli - voittaja jatkoon häviäjä ulos. Näitä pelejä ollaan odotettu pitkään joten nautitaan nyt hetki.
Oma huomio ihan vain tulospalvelun pohjalta. PSS hukkasi kaksi rankkaria ja kaksi ylivoimaa. Welhot teki molemmista ylivoimistaan maalin. Ei niitä turhaan erikoistilanteiksi kutsuta. Niillä vaan monesti peli ratkaistaan. Itse kenttätilanteisiin en peliä näkemättä ota kantaa, mutta maalit ratkaisee. Tiukat väännöt on tietysti viihdyttävintä ja kehittävintä kaikille. Tsemppiä pelaajille ja malttia kannustajille. Kyllä näillä keleillä keväästä nauttii parhaiten kentällä.
 
Viestejä
7
Happee tänään kotiluolassaan käsittämättömän tyly. Lukemat 8-1 ja KRP:n ainoa maali tuli rankkarista. Happeen maalivahti myös pelasi loistavan pelin; torjuen 18 palloa ja torjuntaprosentti 94,74 ja niin kuin totesinkin jo, ainoa maali tuli rankkarista. Happeen ykkönen tehtaili maaleja KRP:n ykköstä vastaan miten huvitti ja kärkimiehenä #72 pommitti tehot 4+1, sekä #61 1+2 ja #62 0+3. Tosin näistä pörsseistä muutamat tulivat yv:llä. Myös Happeen kolmonen voitti tänään hienosti KRP:n kolmosen tehtyään kaksi maalia. Jos tälläinen Happee nähdään välierissä, on Ilves tiukoilla. Omissa papereissa Ilves parempi kuin KRP, mutta nämä ovat pleijarit eikä mikään ole varmaa. Onnittelut välierä paikoista kaikille ja tsemppiä seuraaviin koitoksiin.
 
Ja Happee nylkee näädän Palokan hornankattilassa. Tylyt lukemat! Hirvi selvästi otti itseensä ensimmäisestä kotitappiosta. Seuraavaksi Provosoitunut hirvi lähtee nyhtämään Ilvestä. Mestaruusjuna senkuin porskuttaa.
 
Viestejä
3
Ervi-o2 pelissä näytti olevan laimea tunnelma striimin perusteella. O2 oli tuonut omat kannattajansa mosahallille, joka loi tunnelman ainakin striimin välityksellä. Mahtavaa kannustusta ja tunnelman luontia halliin.
 
Viestejä
33
Näyttäisi olevan tulospalvelu "tiloissa", mutta aivan kun olisin nähnyt että Indians ja Karhut klaarasivat omat matsinsa? Tätä myöten omalle etä-sympatiaseuralle eli Porilaisille mahdollisuus päästä kynsimään isompiaan syksyllä hiukan kirkkaamissa valoissa. Povaan muutamia sohvalta seuraavia yllättyjiä syksylle.

Vastaavasti Steelersille ja Saipalle toivottelen erittäin kovatasoisia pelejä divarissa - edelleen olen sitä mieltä että poikkeuksellisen leveillä harteilla on tekeminen tässä ikäluokassa ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Ei nimittäin näillä nousijoillakaan mitään riemumarssia ollut mennyt kausi.
 
Viestejä
54
Indiansin ja Karhujen sarjoissa paremmat voittivat. Taisi olla aikalailla ykköskokoonpano Steelersillä, kun Leinokin päässyt pelikuntoon ja Saipalla p18 ja 07-pelaajat pelillä.
 
Viestejä
54
Mielestäni täysin oikeutettu! O2 omat pelaajat nostivat tasoansa huimasti aikasempaan verrattuna. O2 myös pari avain pelaajaa sivussa, joka veloitti etenkin puolustuspään pelaamista.
Varmaan joku trolli, mutta ei O2 olisi edes divarijengien karsintalohkosta päässeet läpi, jos vahvistukset eivät olisi olleet ottamassa joukku
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös