Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
40
Onnittelut jokaiselle sm sarjaan itsensä hoitaneelle ja myös niille jotka ensi kautena divarissa tiensä aloittavat. Divarin puolellahan jo tästä o2 joukkueesta kovasti on puhuttu ja tunteita tämä näyttää kovasti herättävän mutta tosi asia on että niin kauvan kun tämmönen toiminta liiton puolelta hyväksytään niin ei tälle mitään voi toki harmihan se on pelaajia kohtaa jotka tulevat jatkossa pelaamaan "väärää tasoa" ja toki kertoo paljon seurasta. Ja mitää tulee tuohon että o2 olisi suomen kärkeä nii olen kyllä eri mieltä, jos muutama pelaaja käy joukkueen pelastamassa joka divarissakin sijoittui kolmanneksi nii en lähtisi heitä ihan koko joukkueena tituleeraan Suomen kärki joukkoon, vielä kuitenki on pitkä matka happeen ja olsin kaatoon, mitä pelejä seurannut.
 
Viestejä
3
Aivan loistava peli Happeelta! Jotenkin vaikutti siltä, että krp:en pelaajien jaloissa paino ja energiat olivat vähissä. No Happee sitten hyödynti tämän ja murskasi krp:en 9-1 voitolla.
Erityismaininta Happeen veskarille, aivan käsittämättömiä seivejä koko pelin ajan.
Tunteet myös pääsi kuumenemaan tässäkin pelissä jälleen. Tuomaritoiminta oli 100x parempaa verrattuna eiliseen krp:en kotipeliin.
Happeella kaikki kentät pelasivat loistavasti ja ei mitään moitittavaa tästä pelistä.
 
Viestejä
5
Onnittelut O2. Molemmista voitto - ei jää jossiteltavaa.

Näiden kahden peräkkäisen vkonlop karsintapelien näkökulmasta omalla levelillä oli O2 #19 Niemelä. Ehdottomasti kokonaisvaltaisin, monipuolisin ja peliälykkäin pelaaja. Siinä vieressä vielä #88 Knuuti ni oli ilo seurata poikien yhteispeliä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6
Mitä ajatuksia välieräpareista?
OLS-ErVi Ilves-Happee
Ketkä jatkavat kohti finaalia ja ketkä jäävät pronssi otteluun? Itse en lähde veikkamaan katsotaan miten pallo pomppii ja kenelle.
 
Viestejä
184
Ovatko OFBC ja Karhutkin sitten lähellä Suomen kärkeä, vai oliko sittenkin liioittelua.

En näe yhtäkään näistä kolmesta joukkueesta lähellä kärkeä tällä hetkellä. En ole sellaista myöskään väittänytkään.
 
Viestejä
22
Kyllähän Krp kaikesta huolimatta on kauden tason nostaja.
Samaa mieltä, KrP:n kausi oli positiivinen yllätys ja lopullinen sijoitus ei saa olla pettymys. Bensa nähtävästi loppui vähän kesken, tietyillä pelaajilla kuorma oli merkittävä ja varmaan paine sitä kautta onnistua. Mutta iso ja ansaittu temppu lunastaa SM-paikka, siitä on hyvä jatkaa.
 

yyz

Viestejä
665
Höpsis. Kyllä O2 on paikkansa ansainnut.
Totta kai on paikkansa ansainnut, kun sinne pelaamalla itsensä hommasi.
Se onko P17SM sitten siellä pelaavalle joukkueelle oikea paikka selviää ensi kauden aikana.

MIkäli nyt karsinnoissa pelanneet vahvistukset, jotka tekivät 65% joukkueen maaleista ja -05 syntynyt veska, jolla torjuntaprosentti oli kahdessa vikassa pelissä 82,61%, ovat mukana joukkueen toiminnassa ensi kaudella voi joukkue olla varsin korkeallakin sarjassa.
Jos taas kyseiset jantterit eivät ole joukkueen käytössä, eikä merkittäviä vahvistuksia ole muualta tulossa voi olla, että joukkueen menestys jää varsin laihaksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös