Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
345
Kauden kohokohta käsillä, 8 parasta jäljellä. Erona runkosarjaan on tason nosto, millä joukkueella on suurin potentiaali nostaa tasoa runkosarjasta, sillä on tapana ollut viedä poika saunoon kauden päätteeksi.
Tällä kaudella erikoisyllärinä on tautitilanne joka pahimmillaan voi kääntää pelit päälaelleen. Arviot ovat omia harhaluuloja miten sarjat päättyy, suositellaan nautittavaksi suolan kanssa.

Alla pientä kuntopuntaria

Tehdyt maalit​
Voitot​
5 ensimmäistä
5 viimeistä
5 ensimmäistä
5 viimeistä
Ols
52​
33​
5​
4​
Classic
57​
44​
2​
3​
Ilves
47​
41​
4​
4​
SBS Wirmo/Keiky
38​
49​
5​
4​
Ervi
59​
46​
5​
3​
Fosu​
49​
41​
3​
3​
Happee​
35​
51​
3​
5​
Nokian KrP​
37​
29​
2​
4​

OLS -Classic
Pohjoinen tuuli alkukaudesta oli erittäin voimakas, mutta kevään otteet pl. Fosu peli ovat olleet täysin erilaisia. Fyysinen ryhmä jossa on paljon taitoa, miten on kunnon ajoitus onnistunut? Loppukausi on ollut paikoitellen todella tahmeaa tekemistä, mutta taito ei ole kadonnut mihinkään. Classicilla on pallokontrolli hallussa, yllättävä uutinen, mutta puolustukseen ei ole paljon ollut mielenkiintoa. Jos saa puolustukseen tahtoa niin jatkoon tarvittava määrä maaleja syntyy vaikka vahingossa. Ikäluokkansa tehokkain hyökkäyskalusto.
Arvio: Classicin voittaessa Oulussa menee kyllä 50/50 arvaukset. Muuten OLS jatkoon 2-0

Ilves - SBS Wirmo/Keiky
Maalaistivolin hurlumhei saapuu Tampereelle. Aina kentällä ollessaan mitä vain voi sattua ja erään taiteilijan sanoin "jokainen tsäänssi on mahdollisuus." Ainakaan vetojen määrästä homma ei jää kiinni. Kotiluolan tuki on varmasti kova lisä. Ilveksen keskittymiskyky on ollut kauden mittaan koetuksella, halutessaan omista tullaan erittäin näppärästi hyökkäykseen ja luodaan itse pallolla laadukkaita maalipaikkoja helpon näköisesti, mutta ilmeisesti juostaan niin lujaa että kengät sulavat lattiaan kiinni toisinaan. Puolustus on ikäluokkansa parasta.
Arvio: Wirmolla on mahdollisuudet yllättää, mutta olemmeko vielä nähneet Ilveksen koko potentiaalia? Ilvekselle 2-0

Ervi - Fosu
Paperilla tässä parissa on vain yksi suosikki. Kaikki mittarit huutaa Ervin puolesta, on laajuutta, valmennusta, taitoa jne... Pelikin parhaimmillaan Ilvestä vastaan oli kuin seuraavasta ikäluokasta ja videoiden perusteella vastaavaa tasoa saa hakemalla hakea tässä sarjassa. Oikeastaan se ainoa akilleen kantapää on peittopeli, Ervin kannattaa toivoa ettei vastustajalla olisi paria timanttisen vedon omaavaa kaveria rosterissaan... Fosun peli on mennyt huimasti eteenpäin kauden aikana, virheellistä tulkintaa on luulla nippua kärkikavereiden joukkueeksi. Jokioisten areenassa on lisäksi hieno tunnelma, joten ainakin kotona on kyllä hankala Fosua voittaa, lisäksi joukkueessa on ikäluokan tehokkain hyökkäysduo.
Arvio: Yllätyksen mahdollisuus on ilmassa, mutta konservatiivisesti käännän tämän 2-1 Erville

Happee - Nokian KrP
Mestaruuden jo ratkettua on mielenkiintoista nähdä, vieläkö motivaatiota on pelata sijoitusotteluita Jyväskylässä. Ennen ratkaisupelejä Happeen tekeminen oli hyvällä tasolla, maaleja tuli molempiin päihin. Voittoputket ei koskaan tyhjästä synny, joten paljon asioita on tehty oikein. Nokian loppurutistus oli melko kova, lohkon muita pleijarijoukkueita vastaan 28-11 maalisuhde puhuu omaa kieltään. Näätien kärki on yhtä kova kuin Happeella, pelaten säännöllisesti P21SM peleissä, joten kaikkien mittareiden mukaan tiukka pari kyseessä ja eroja haetaan muista kentistä.
Arvio: Tasainen pari, jossa Happee on hienoinen ennakkosuosikki, jatkoaikoja tarvittaneen. KrP yllättää 1-2

Rikkinäinen kello on kaksi kertaa päivässä oikeassa ajassa, harvinainen vahinko käynyt kun 3/4 ennusteesta meni täysin maaliin ja yllärinkin haku meni kolmanteen peliin. Loppujen lopuksi runkosarja kertoi jatkoon menijät. Hieman perataan ottelupareja

OLS -Classic

Classicin bussijalat näkyivät ensimmäisessä kohtaamisessa jossa oululaisten terävät vastaiskut olivat liikaa. Toisessa kohtaamisessa nähtiin urheilun karut ja kauniit kasvot, jos ottelupöytäkirjaan on kirjattu ottelun kestoksi 60 minuuttia, se tarkoittaa että 59.59 ajassa voidaan vielä yrittää maalin tekoa. Hieman kärjistettynä ottelusarjassa nähtiin pallotaito vastaan fysiikka, tällä kertaa fysiikka voitti. Koko kauden C:tä vaivannut puolustaminen alleviivattiin jatkoajan maalissa, alivoimalla sisäänlyönnin jälkeen läpiajo ja maali, 5 metriä omalta maalitolpalta. *spoilerivaroitus* Classicin pelitavassa on paljon potentiaalia, mutta vielä ensi kaudella OLS lienee keskinäisissä kohtaamisissa niskan päällä.

Ilves - SBS Wirmo/Keiky

Maalaistivoli tuli kaupunkiin ja oli varustautunut kommandopipojen kanssa hakemaan ryöstösaaliin Ilvekseltä. Läheltä-piti tilanne kirjattiin kirjoihin ja kansiin ennenkuin salibandy.fin instagramiin asti päätynyt sivallus päätti urakan. Toisessa kohtaamisessa kotiyleisön turvin tivoli haki voittoa ja hallitsikin peliä ajoittain pitkiäkin jaksoja, mutta palkinto jäi saamatta. Ilves pelasi pumpulinpehmeää pallopeliä niin kaksinkamppailuissa kuin syöttöpelissä, esimerkkinä kuudes maali lauantailta jossa 5 sekunnin sisään pallo kävi jokaisella pelaajalla, kun taas monien kaksinkamppailujen jälkeen jäätiin anovin silmin katsomaan tuomaria. Yhtä kaikki, Wirmon yhdistelmäjoukkueelta moni ei odottanut paljoa kauden alla, ml. allekirjoittanut, mahtava huomata että joukkue todisti väitteet vääriksi. Ilveksen rutiinitaso on nähty, nyt pitäisi nähdä se tahtotaso.

Ervi - Fosu

Ensimmäinen kohtaaminen oli niin selkeä tapahtuma, että harvalla riitti uskoa Fosun nousuun, mutta niin vain peli meni kolmanteen kohtaamiseen. Jokioisten leipäareenalla oli niin hyvä tunnelma, että se kuuluisa 6. pelaaja saatiin askiin ratkaisemaan peli. Viimeisessä kohtaamisessa Mosahalli oli ääriään myöten täynnä ja hyvää menoa riitti, vaikutti siltä että toisen tuomarin pillissä oli toisinaan herne jumissa kun ei kuulunut ääntä, mutta se ei ollut ratkaisevassa asemassa, Fosulla 5 ylivoimaa, 1 maali, Ervillä 3 ylivoimaa, 2 maalia. Hieno ja tasainen kohtaaminen joka ratkesi junioripelien suolaan, 4 hyökkääjää ja halu ratkaista peli 15 sekuntia ennen summerin sointia tarkoitti 3-1 hyökkäystä omiin sekuntia myöhemmin. Joukkueiden otteissa näkyi kuinka toisella semifinaalit olivat minimitavoite ja toisella jo pleijarit olivat kova saavutus, paineet vaivasit toista, uuden keksiminen toista.

Happee - Nokian KrP

Ensimmäisen ryöstön jälkeen nähtiin raholassa tiukka peli, joka vaati veronsa. Toistaiseksi vahvistamattomien huhujen mukaan sunnuntaina Palokassa KRP:n pukuhuoneen oveen koputettiin ja kysyttiin palmusunnuntain polttavin kysymys "saako virpoa?" Lorun mukaanhan tuloksena oli "vitsa sulle, palkka mulle" mikä heijastui kentälle. Pelin ratkaisu nähtiin ensimmäisessä aloituksessa jonka Happee vei eikä sen jälkeen luopunut pallosta. Nokian yltiöpäinen avainpelaajien kuormitus kostautui ratkaisevalla hetkellä, mutta kokonaisuudessa kauden arvosana oli 10+, harva osasi odottaa edes SM-paikkaa, saati sitten lippua pleijareihin. Sarja oli iloista salibandya jossa mentiin hyökkäys edellä, Happee on ottanut kovan loikan kohti kirkkainta kärkeä ikäluokassaan.
 
Viestejä
179
Välierä aavistelut...

Kummassakin parissa vastakkain pallonhallinta (OLS,Happee) vs laukaisuvoima ja nopeet hyökkäykset (Ilves, Ervi)

OLS-ErVi
OLS karisti möröt Classic pelin jatkoajalla. Toisen pelin hotelliyö maksaa veronsa fokus karkaa eli ratkeaa vasta kolmannessa.
2-1 OLS

Ilves-Happee
Eka peli menee Ilvekselle pienellä erolla. Toisessa pelissä sama toisin päin. Kolmannessa pelissä haetaan ratkaisua jatkoajan kautta ja pitkän hyökkäyksen päätteeksi pallomaaliin. Happee vie 1-2

Näin OLS ja Happee saavat kohdata kuudennen kerran tällä kaudella. Se peli onkin sit todella pyöreä, kun joukkueet tuntee hyvin toisensa.
 
Viestejä
34
Välierä aavistelut...

Kummassakin parissa vastakkain pallonhallinta (OLS,Happee) vs laukaisuvoima ja nopeet hyökkäykset (Ilves, Ervi)

OLS-ErVi
OLS karisti möröt Classic pelin jatkoajalla. Toisen pelin hotelliyö maksaa veronsa fokus karkaa eli ratkeaa vasta kolmannessa.
2-1 OLS
OLSilla ensimmäinen ja toinen peli kotona ja mahdollinen kolmas näyttäs olevan mosalla, ainakin tulospalvelun mukaan.
 
Viestejä
51
Totta kai on paikkansa ansainnut, kun sinne pelaamalla itsensä hommasi.
Se onko P17SM sitten siellä pelaavalle joukkueelle oikea paikka selviää ensi kauden aikana.

MIkäli nyt karsinnoissa pelanneet vahvistukset, jotka tekivät 65% joukkueen maaleista ja -05 syntynyt veska, jolla torjuntaprosentti oli kahdessa vikassa pelissä 82,61%, ovat mukana joukkueen toiminnassa ensi kaudella voi joukkue olla varsin korkeallakin sarjassa.
Jos taas kyseiset jantterit eivät ole joukkueen käytössä, eikä merkittäviä vahvistuksia ole muualta tulossa voi olla, että joukkueen menestys jää varsin laihaksi.
Kasasin ajankuluksi tilastot kaikista o2 karsinta peleistä:
Joukkueen tehdyt maali: 42
Vahvistus kentän tehdyt maalit: 33
=+/-79% joukkueen maaleista

Tehot (koko joukkue)
1. Aatu Knuuti 5o=14+10=24
2. Marius Niemelä 5o=8+6=14
3. Jami Markkanen 5o=7+4=11
4. Aaro Kokko 5o=4+6=10
5. Joona Pirttimäki 5o=2+1=3
6. Dominic Sivelä 4o=1+1=2
7. Samuel Maja 3o=0+2=2
8. Eemeli Palovaara 5o=1+1=2
9. Vili Pennanen 3o=0+1=1
10. Elia Riihimäki 1o=0+1=1
11. Kalle Haapavirta 3o=0+1=1
12. Joonas Lehtonen 4o=0+1=1
13. Herkko Kovanen 5o=1+1=2
14. Elo Strömberg 5o=1+1=2
15. Samuel Kinnunen 4o=1+0=1
16. Aaron Lehikoinen 4o=1+0=1

Veskat:
Veskat
1. Vili Avikainen 2o=82,61 PMK/60 4
2. Theo Hänninen 1o=76% PMK/60 8
3. Niko Spelman 2o=64,71% PMK/60 8,07
 
Viestejä
158
Kasasin ajankuluksi tilastot kaikista o2 karsinta peleistä:
Joukkueen tehdyt maali: 42
Vahvistus kentän tehdyt maalit: 33
=+/-79% joukkueen maaleista

Tehot (koko joukkue)
1. Aatu Knuuti 5o=14+10=24
2. Marius Niemelä 5o=8+6=14
3. Jami Markkanen 5o=7+4=11
4. Aaro Kokko 5o=4+6=10
5. Joona Pirttimäki 5o=2+1=3
6. Dominic Sivelä 4o=1+1=2
7. Samuel Maja 3o=0+2=2
8. Eemeli Palovaara 5o=1+1=2
9. Vili Pennanen 3o=0+1=1
10. Elia Riihimäki 1o=0+1=1
11. Kalle Haapavirta 3o=0+1=1
12. Joonas Lehtonen 4o=0+1=1
13. Herkko Kovanen 5o=1+1=2
14. Elo Strömberg 5o=1+1=2
15. Samuel Kinnunen 4o=1+0=1
16. Aaron Lehikoinen 4o=1+0=1

Veskat:
Veskat
1. Vili Avikainen 2o=82,61 PMK/60 4
2. Theo Hänninen 1o=76% PMK/60 8
3. Niko Spelman 2o=64,71% PMK/60 8,07

Kirjanpitosi ei aivan koska vain kolmen kärki näyttää olevan sieltä P18-joukkueesta ja loput maalintekijät heidän nettisivun mukaan joukkueen omia pelaajia. Miten heidän omat ovat tehneet sitten pisteitä kauden aikana ennen karsintoja, se kai oleellisempaa?
 
Viestejä
51
Kirjanpitosi ei aivan koska vain kolmen kärki näyttää olevan sieltä P18-joukkueesta ja loput maalintekijät heidän nettisivun mukaan joukkueen omia pelaajia. Miten heidän omat ovat tehneet sitten pisteitä kauden aikana ennen karsintoja, se kai oleellisempaa?
Tässä tapauksessa laskin pelaajan Aaro Kokon vahvistus kenttään mukaan vaikka hän kyllä on p16 oma pelaaja. Pahoittelut jos asia olisi pitänyt tehdä muulla tavalla
 
Viestejä
45
Kirjanpitosi ei aivan koska vain kolmen kärki näyttää olevan sieltä P18-joukkueesta ja loput maalintekijät heidän nettisivun mukaan joukkueen omia pelaajia. Miten heidän omat ovat tehneet sitten pisteitä kauden aikana ennen karsintoja, se kai oleellisempaa?
Kolmen kärki + samuel maja ovat p18 jengistä, kokko pelannut useamman pelin p18 mukana.
 

yyz

Viestejä
643
Omassa kirjanpidossani laskin Kokon P16:n vahvuuteen, koska on siellä huomattavan määrän (17) ottelua pelannut.
Eli vahvistukset ovat kenttäpelaajista Knuuti, Markkanen, Niemelä ja Maja ja näiden herrojen osuus maaleista oli tuo hieman yli 65%.
 
Viestejä
153
Tässä tapauksessa laskin pelaajan Aaro Kokon vahvistus kenttään mukaan vaikka hän kyllä on p16 oma pelaaja. Pahoittelut jos asia olisi pitänyt tehdä muulla tavalla
niin. varsinaisesti ei juuri vahvistus, mutta nopean vilkaisun p18 runkosarjan tulospalveluun perusteella pelannut kaudella p18 mukana 7 ottelua tehoin 6+3=9. karsinnoissa pelasi kaikki ottelut kyseisessä kentässä (yhdestä ei 100% varmuutta. ofbc pelin olin katsomassa, kaksi muuta näkyy tulospalvelussa. karhut pelissä en ollut katsomossa, joten en ihan 100varma ole), joten tilastot hieman vääristyisi kyseisessä laskennassa jos kokko olisi ns oma pelaaja. Mutta ajatellaan, että kokko ei olisi eikä olekkaan vahvistus. Tällöin joukkueen paras (pisteissä) ns oma pelaaja olisi tehnyt karsintoihin tehot 4+6=10 (kokko). seuraavaksi tulleella samoihin peleihin 2+1=3(pirttimäki). toki pisteitä sattaa tulla helpommin tuollaisessa huippu kentässä, mutta joka tapauksessa aivan järkyttävän suuri ero ekalla ja tokalla. Toisaalta on pakko muistaa, että pisteet ei kerro kaikkea, itse kunnioitan enemmän puolustus pään sankareita, mutta niillä on hauska spekuloida. O2 sm menestys ei voi olla kiinni yhdessä pelaajassa, eikä se olekkaan. Divarissa pystyi vielä suht hyvin pärjäämään yhden pelaajan/kentän varassa, smmässä ei enää. Pitää löytyä laajuutta, jos menestyä haluaa mielellään useammasta kentästä.

O2miesten instagramissa julkaistu marius niemelän ja aatu knuutin sopimukset. Molemmissa lukee seuraavaa: miesten lisäksi aatu/marius pelaa myös p19 joukkueen mukana sm-sarjaa. Tällöin he eivät ainakaan ole p17 mukana, vaikea olisi uskoa, että maja tai markkanen siirtyisi pelaamaan p17. Oikeastaan en löydä yhtään järkevää selitystä asialle, muutakuin se, että ilman p17 on pulassa.
 
Viestejä
51
Omassa kirjanpidossani laskin Kokon P16:n vahvuuteen, koska on siellä huomattavan määrän (17) ottelua pelannut.
Eli vahvistukset ovat kenttäpelaajista Knuuti, Markkanen, Niemelä ja Maja ja näiden herrojen osuus maaleista oli tuo hieman yli 65%.
Oikeassa olet
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
EräViikingit - TPS
18.30
10.0010.001.13
LASB - Happee
18.30
7.257.501.23
Indians - FBC Turku
8.12 18.30
1.0615.0014.00
Jymy - Nokian KrP
9.12 17.00
7.758.501.19
SPV - Oilers
9.12 17.00
3.955.601.53
F-liiga N
1X2
1X2
EräViikingit - Koovee
16.12 13.30
1.257.506.60
Welhot - SSRA
16.12 15.00
9.7511.001.12
ÅIF - FBC Loisto
16.12 15.00
6.007.001.28
SB-Pro - Classic
16.12 17.00
4.255.601.49
TPS - PSS
16.12 18.30
1.1110.5010.50
Divari
1X2
1X2
Rangers - LNM
9.12 16.00
2.025.002.50
Tiikerit - SalBa
9.12 17.00
2.324.602.24
ÅIF - Hawks
9.12 18.00
5.506.001.34
O2-Jyväskylä - SaiPa
10.12 15.15
2.565.101.94
MM Naiset
1X2
1X2
Ruotsi [N] - Latvia [N]
14.00
70.0070.00
Näytä kaikki
>
Viestejä
31
Omassa kirjanpidossani laskin Kokon P16:n vahvuuteen, koska on siellä huomattavan määrän (17) ottelua pelannut.
Eli vahvistukset ovat kenttäpelaajista Knuuti, Markkanen, Niemelä ja Maja ja näiden herrojen osuus maaleista oli tuo hieman yli 65%.
samaa mieltä. 7 ottelua + playof karsinta ei tarkoita sitä että on vahvistus. tarkoittaa, että on ollut vahvistuksena p18 mukana menneellä kaudella, oma joukkue p16. vahvistus yleensä tulee toisesta joukkueesta vahvistamaan ennakoltaan heikompitasoista joukkuetta. vaikka olisit joukkueesi paras et ole vahvistus, jos se on omasi joukkue. kaappipelaaja laski pisteitä karsinnoista. en tiedä kurkkasitko menneen kauden p16 pistepörssiä mutta samat havainnot sieltäkin löytyy. Kokko tehnyt 30+18=48 toisena Miettinen 19+15=34. 14 pisettä ero. Tämän jälkeen on tasaista. MUTTA toisaalta jokaisessa joukkueessa pitääkin olla se pelaaja joka ottaa joukkueen reppuselkään. Kokko tekee sen hyökkäysalueella, mutta vaikka ei varsinaisesti ole huono puolustaja ei hän enää siellä ole läheskään yhtä ylivoimainen omaan joukkueensa verrattuna. Mutta on totta, että O2 ei tule smmässä pärjäämään yhtään, mikäli joukkueesta ei löydy enempää laajuutta. Jos O2 olisi lupaava sm seura ei tälläistä keskustelua käytäisi yhdestä pelaajasta. Ainut mikä tiedetään on joukkuueet ketkä ensikaudella pelaavat smmää ja ketkä divaria. pelaajista ei osaa vielä sanoa kumpaankaan suuntaan mitään.

Salibandy on joukkuelaji ja yhden pelaajan vaikutuksesta turha spekuloida, vaikka se olisikin positiivisävytteistä, ollaab kuitenkin juniori-iässä ja juniori keskusteluissa.
 
Viestejä
51
samaa mieltä. 7 ottelua + playof karsinta ei tarkoita sitä että on vahvistus. tarkoittaa, että on ollut vahvistuksena p18 mukana menneellä kaudella, oma joukkue p16. vahvistus yleensä tulee toisesta joukkueesta vahvistamaan ennakoltaan heikompitasoista joukkuetta. vaikka olisit joukkueesi paras et ole vahvistus, jos se on omasi joukkue. kaappipelaaja laski pisteitä karsinnoista. en tiedä kurkkasitko menneen kauden p16 pistepörssiä mutta samat havainnot sieltäkin löytyy. Kokko tehnyt 30+18=48 toisena Miettinen 19+15=34. 14 pisettä ero. Tämän jälkeen on tasaista. MUTTA toisaalta jokaisessa joukkueessa pitääkin olla se pelaaja joka ottaa joukkueen reppuselkään. Kokko tekee sen hyökkäysalueella, mutta vaikka ei varsinaisesti ole huono puolustaja ei hän enää siellä ole läheskään yhtä ylivoimainen omaan joukkueensa verrattuna. Mutta on totta, että O2 ei tule smmässä pärjäämään yhtään, mikäli joukkueesta ei löydy enempää laajuutta. Jos O2 olisi lupaava sm seura ei tälläistä keskustelua käytäisi yhdestä pelaajasta. Ainut mikä tiedetään on joukkuueet ketkä ensikaudella pelaavat smmää ja ketkä divaria. pelaajista ei osaa vielä sanoa kumpaankaan suuntaan mitään.

Salibandy on joukkuelaji ja yhden pelaajan vaikutuksesta turha spekuloida, vaikka se olisikin positiivisävytteistä, ollaab kuitenkin juniori-iässä ja juniori keskusteluissa.
Joo, käytännössä laskin Kokon osaksi tätä kenttää jolloin olis pitänyt sanoittaa hiema eri tavalla asia.
 
Viestejä
31
Joo, käytännössä laskin Kokon osaksi tätä kenttää jolloin olis pitänyt sanoittaa hiema eri tavalla asia.
ymmärrän pointtisi, asiahan on juuri niinkuin kerroit. O2 maaleista kyseinen kenttä 79%, kokko kuului kyseiseen kenttään. Hän ei ole vahvistus, mutta mielestäni teit oikein laskut, kun et ns laskenut häntä oman joukkueen jäseneksi. Tulos olisi muuten vääristänyt aika paljon todellisuutta.
 
Viestejä
153
noh jokatapauksessa pointti varmasti se, että O2 täytyy saada yhden pelaajan rinnalle lisää laajuutta jos haluaa smmässä menestyä. Nyt kuitenkin karsinnat ohi ja pleiarit käynnissä, joten aloitan keskustelun välierä ennakoista, pohditaan O2 ensikautta vaikka sitten, kun mestari on selvillä.

happee-ilves
Happeen hirvilauma varmasti puhkuu itseluottamusta, joukkueesta huokuu varmuus ja luotto omaan tekemiseen. Tappio krpeelle sarjan avaavassa kotipelissä pystyttiin kääntämään 2-1 sarjan voitoksi, vahva selkäranka.
Ilves taas ensimäisessä pelissä happeen tapaan meni jatkoille, jonka ilves pystyi voittamaan. Maalaistivoli kaatui lopulta vieraissa yllättävänkin helposti, ilves ehkä hiukan yllättyi tamperella, kun joutui jatkoilta asti hakemaan ratkaisua. 2-0 sarja luo kuitenkin itseluottamusta ja varmasti lähdetään hyvällä fiiliksellä pienoisena ennakkosuosikkina kohti välierää.
Itse sarjassa esiin astuu varmasti kolmoskenttien erot. Molemmilla joukkueilla samat vahvuudet samat heikkoudet. Pallolla molemmat erittäin vahvoja, puolustus vuotaa varsinkin kovia pelaajia vastaan. Hyökkäys taas luonnistuu molemmilta. Väittäisin että neljän jäljellä olevan kaksi parasta hyökkäystä löytyy tästä sarjasta. Happee rakentanut tarinaa vaikeankin kautta, tiukoissa jatkoaikapeleissä varmasti näkyy, happee joutui tiukemmalle omassa puolivälierässään. Toisaalta ilves pystyi helpohkdon oleisesti hoitamaan wirmon. Ylipäätään pelilliset erot tässä vaiheessa on jokaisella joukkueella pieniä. Kummalla kestää pää? Happee voittaa ensimmäisen tamerella, ilves jyväskylässä. Tampereella happee kovan paikan edessä 5-3 voittoon ja hirvet jatkavat porskuttamista kohti kirkkainta mitalia. eli happee 2-1

ols-ervi.
ols hoiti clasun 2-0. clasulla jäi vähän piippuun, toisaalta olsilta 59.59 ajassa tasoitus kertoo tuurin lisäksi sellaisesta loppuun asti yrittämisestä. Ols on fyysinen "juostaan vaikka päädystä läpi" joukkue. Pelillisesti ols ei happeeseen tai ilvekseen verrattuna ainakaan erotu, mutta jostain kumansyystä voittoja napsii voiton jälkeen. Fosu taas todisti erviä vastaan, että joukkue ei ollutkaan kahden pelaajan joukkue. Ervi yllättävän pulassa fosua vastaan. Mielestäni fosu jopa pelasi paremmin koko sarjan. Ervillä pääkoppa enhkä suurin ongelma. Mielsetäni pelillisesti ervi hiukan olssia eellä, voiton halu taas menee olsille, joskaan kukaan ei miellään näitä pelejä häviä. molemmat sarjat todennäköisesti menee kolmanteen peliin. Ols tästä finaaliin, pystyy kovassa paikassa turvautumaan kyseiseen maaliin. Luo kummasti luottoa esim tasoitusmaalin luomiseen, jos ollaan edellisessä sarjassa pystytty kyseiseen temppuun. Olsilla ehkä laajempi pelaajavalikoima, ervillä todella tasaista, kukaan ei ole huonompi kuin toinen.
Erilaisia otteluita luvassa, tosin molemmat järkyttävän tasaisia porukoita. Pojat jättävät varmasti kaiken kentälle, ensimmäiset pleijarit kaikille kavereille!!!
 
Viestejä
153
Paitsi ErVin Tiittalalle, joka pelasi kaikissa ErVin P18:n playoff -otteluissa ja voitti pronssia lauantaina.
tottakai sieltä tulivoimaa löytyy. Juuri erityisesti tiittala monelle jo tuttu nimi pystyy hyökkäysksessä aiheuttamaan aika paljon tuhoa. muotoilin kommentin ehkä vähän väärin. pointti oli että kolmos kenttä ei ole mikään heittopussi verrattuna kakkoseen tai no ykköseenkään. Jokaisella joukkueella on yksilöitä olisin voinut heitä toki nostaa myös esiin, mutta eiköhän tiittalan jo moni tiedäkkin.
 
Viestejä
179
Paitsi ErVin Tiittalalle, joka pelasi kaikissa ErVin P18:n playoff -otteluissa ja voitti pronssia lauantaina.
Harva poika voi myöskään sanoo, että hänen joukkueesta toiseen siirtelyt on saanut aikaan sääntömuutoksen.

”Rajoitukset:
– junioreiden valtakunnallisissa sarjoissa pelaajasta saa tehdä vain yhden seuran sisäisen siirron kauden aikana”
 
Viestejä
52
Asiaton kommentti.
Kyllähän tämä keissi o2 on itselle selventänyt sen että liitolla olisi myös iso rooli tällaisessa pelaaja pelleilyssä. Vaikea on löytää korruptoitunempaa hyvä veli järjestöä kuin Salibandyliitto. Suhteilla saa ja rahalla pääsee. En ymmärrä sitä että siirtoraja estää pelaajan siirtymästä seurasta toiseen mutta seuran sisällä saa hyppiä miten haluaa mihin joukkueeseen haluaa/halutaan. Eikö tuo ole ihan sama asia siirtyykö seuran sisällä vai ulkopuolelta. Itse näkisin että totaali kielto siirto ajan jälkeen eli pelaat siinä joukkueessa mihin olet sitoutunut koko kaudeksi ja kun pelit loppuu niin thats it. Tai sitten että kauden aikana pelaat tietyn prosenttimäärän pelejä runkosarjassa niissä joukkueissa missä pelaat ja sillä saat pelioikeuden kevään peleissä siirtoajan jälkeen. Ei voi olla niin että kun omat pelit loppuu niin mennään johonkin pelaan vaikka et ole ikinä siinä pelannut etkä tulekkaan pelaamaan. Tosi reilua niitä kohtaan jotka maksaa maksut ja haluaa pelata joukkueessa ja sitoutuu joukkueen tekemiseen kaudeksi kerrallaan mutta kun ei pärjätä kunnolla seurassa ja alkaa ratkaisu pelit niin sori oot katsomossa koska otetaan ylempää pelaajia auttamaan meidät jatkoon. 15v koutsi uralla junnuissa olen aina mennyt niillä keitä on ja ketkä on halunnut joukkueeseen liittynyt ehkä siihen ole ikinä muita tarvittu. Tämä vain oma mielipide ja saa esittää muitakin:)
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
EräViikingit - TPS
18.30
10.0010.001.13
LASB - Happee
18.30
7.257.501.23
Indians - FBC Turku
8.12 18.30
1.0615.0014.00
Jymy - Nokian KrP
9.12 17.00
7.758.501.19
SPV - Oilers
9.12 17.00
3.955.601.53
F-liiga N
1X2
1X2
EräViikingit - Koovee
16.12 13.30
1.257.506.60
Welhot - SSRA
16.12 15.00
9.7511.001.12
ÅIF - FBC Loisto
16.12 15.00
6.007.001.28
SB-Pro - Classic
16.12 17.00
4.255.601.49
TPS - PSS
16.12 18.30
1.1110.5010.50
Divari
1X2
1X2
Rangers - LNM
9.12 16.00
2.025.002.50
Tiikerit - SalBa
9.12 17.00
2.324.602.24
ÅIF - Hawks
9.12 18.00
5.506.001.34
O2-Jyväskylä - SaiPa
10.12 15.15
2.565.101.94
MM Naiset
1X2
1X2
Ruotsi [N] - Latvia [N]
14.00
70.0070.00
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös