Pääkallo.fi

P15 Valtakunnallinen 2023-2024

Viestejä
218
Kommentti "laitteiston takaa"

On mielestäni aivan Hel..tin mielenkiintoista seurata tätä keskustelua, ...ketä tekee mitäkin, kuka on tehnyt mitäkin. Kenellä on mitäkin pelaajia. jne...
Pelottavaa tässä on, kuinka monessa kommentissa Kyläseuraa Jokelan Kisaa mollataan.
Onko JoKi tehnyt jotain väärää lähtiessään pelaamaan Valtakunnallista sarjaa niin P15 kuin P16. Kertokaa toki jos näin on?

Itse mukana olevana, hykertelen onnesta, kuinka pienessä seurassa tehdään jotain mikä saa meidät kaikkien kielen päälle.

Pelaajat, jotka tätä sarjaa pelaa lukee myös tätä palstaa. Nauravat näille kirjoitteluille.
Onneksi, osaavat. Ja vaan pelaavat.
Ovat ystäviä keskenään tuloksesta riippumatta. Rakentavat Salibandy tulevaisuutta Suomeen.

Ei ME vanhemmat pilata sitä.
Eiks olekin? Samaa mieltä.
JoKin osalta varmaan kaikki juontaa juurensa kesän MC:n touhuista, joten jollain lailla perusteltua. Veikkaan, että ei ole ensi kesäksi kutsua tulossa. Vain oma veikkaus.

Ei kai sympaattinen kyläseura saa olla koskematon kommenteissa? Vai pitäisikö? Eivät he mitään väärin ole tehneet, varmasti hienoa työtä.
Jos joku kertoo mielipiteensä pelitavan puutteesta tai surkuttelusta kun pieni kokoonpano, mitä sitte? Miks se on pelottavaa?

Viimeiset kappaleet, todellakin lukevat. Ja hyvin voimakkaasti nauravat. Ovat tosiaan paljon viisaampia kuin aikuiset katsomossa, palstalla ja laitteiston takana.
Ei vanhemmilla ole kuin yksi tehtävä, KKKK. Ei aikuiset ja vanhemmat mitään pilaa, he mahdollistavat.
 
Viestejä
6
Sovitaan näin. Kyllähän valmennus sen hoitaakin mutta pitäisi myös ymmärtää mikä on liikaa. Jos yks pelaa 30min ni ymmärtää sen että ei vaan jaksa sit enää olla parhaimmillaan. Sanoinko että tasaisesti pitää peluuttaa? Mainitsin vaan että nyt näytti tasaisemmalta kuin viimeksi. Eihän se tps valmennus myöskään näyttänyt tasaisesti peluuttavan, kyllähän parhaat pelaa enemmän. Niin se on ja kuuluukin olla. 👍🏼
Joten jätetään peluutus asia siihen ja annetaan valmentajien hoitaa parhaimmaksi katsomallaan tavalla.

Ai oli ohipeli vaan? Oliko JoKi peli myös?
Mc peli karhut-tps myös oli ohipeli? Tiukkoja molemmat ollu ja hyvä niin.
Kaikilla oikeastaan vielä hyvät mahdollisuudet päästä B lohkosta jatkoon oilers aika varmana itse pidän jo, sitten tulisi karhut ja tps, joki ja bbu. Oma veikkaus!
 
Viestejä
29
Hyvä kysymys, otetaan fantasya:
A: ErVi jatkaa dominointia, Pelicans kyykkää yllättävästi.
B: Ilmeisesti värikkäin lohko jatkuu niin, että JoKi kompuroi, Karhut sinnittelee av:lla kaks tasuria. Oilers hihittelee ja jatkaa puhtaalla pelillä.
C: NJ jatkaa ihan huikeeta lentoa, KrP yskähtelee. Clasu on hyvä, Naantali ja Masku kuittaa osallistumispinssin.
D: Welhot tarttuu oljenkorteen, muuten odotetusti.

Alueelliset tuomarierot näkyy selvästi mm. tuomittujen jäähyjen määrissä.
Hyviä pelejä kaikille!

Ja hei, värikkäitä raportteja joka lohkosta, kiitos!
Alueelliset erotuomarit erot näkyvät varmasti ja tätä rastia ei ole helppo korjata, vaikka samasta maasta puhutaankin. Erot alueiden välillä ovat isot ja siinä kärsii kaikki. Mutta tuomittuihin jäähyihin ei erot vaikuta, edelleenkään tässä lajissa rangaistukset eivät seuraa toisiaan ja mene vuorotellen, vaan sille joka systemaattisemmin rikkoo ja kohnottaa.
 
Viestejä
89
Porilaisella oli varastohommista vapaa viikonloppu villisti vipeltäen vahtaamassa B-Lohkoa Leafilla. Näin jokaisen pelin, mutta en puhu lohkon tulevasta voittajasta, oman kylän Petolaumasta mitään, vaan analysoin muita, koska usein tulee oltua omalle jengille liian kriittinen ja keksittyä jotain vikaa, joten eipä puututa siihen.

Littoinen: kaksi peliä rajusti alavireisesti ilman oikein mitään palaa. Kahdeksan pelaajaa makasi puolessa kentässä ja toivoi kääntöä, jota ei tullut. Valmennus kiroilee penkillä ja valittaa pelaajille. Ilmeisesti sitten kaikki tämä on joidenkin mielestä parempaa kuin mennä aidosti siihen alueen parhaaseen mustavalkoiseen joukkueeseen pelaamaan. Itse en haluaisi olla osana tuota, eikä ole pelaajilta pois, koska ne kahdeksan jätkää jättivät KAIKEN kentälle ja taistelivat kyllä, mutta kun ei riitä niin ei riitä, ja valmennus ei oikein edes tukenut.

BBU: kaksi kerttaa isot tappiot. Kovin ja kärkipään jengi toki vastassa. Uskon, että seura on hyvällä tiellä, koska valmennus yrittää ja joukkue selvästi harjoittelee tiettyjä rakenteita, joita vaan ei vielä pystytä suorittamaan ja yksilötaito ei ihan riitä. Omalla alueella seurataan liikaa palloa ja tehdään vähän liikaa huonoja valintoja. On hyvällä tiellä silti ja ensi kaudella jo paljon kovempi haastamaan muita! Ottakaa talteen!

TPS: vaarallisesti parantaa koko ajan. Sieltä jotain pelaajia kai lähti pois, kuten täällä kerrottiin, mutta olivat ilmeisesti peräpään jätkiä, tai muuten vaan latistavia tai ikäviä tyyppejä, kun peli ja joukkuehenki näyttää paremmalta. Ei pärjännyt Karhuille, mutta ison seuran tapaan pelisysteemi ja organisoitu karvaus alkaa nyt näkyä ja JoKi ei oikein saanut pelissä palaa. Alkaa porilaista aina hirvittää, kun TPS alkaa pelata hyvin, pätee kaikissa lajeissa!

JoKi: 08 pelit samana päivänä verotti, mikä näkyi. Myös loukkaantumisia oli huolena, ja Joelle uskollinen kova karvi ja aktiivinen eteenpäin pelaaminen oli kokonaan poissa. Pitkää palloa ja väkisin laitakaistaa pitkin painottomalta puolelta se yritti purkaa Tepsin karvia. Näennäisesti piti palloa, mutta se tuotti varsin vähän. Edelleen sarjan paras jengi karvaamaan korkealta Javanaismaisesti ”kevyellä jalalla” ja luomaan riistoista paikkoja. Nyt ei vain jostain syystä karvannut eikä riistänyt.

Oilers: sanon vain, että kaikessa lohkon paras jengi tai toiseksi paras. Lisäksi ison seuran tuoma rakenne pelissä ja taitavat yksilöt. Ei häviä kuin yhden tai kaksi peliä alkusarjassa maksimissaan. Saa ottaa talteen.
 
Viestejä
6
Suostun muuttamaan omaa varhaista arvaustani vain vähän:
A: ErVi, Tiikerit, Sudet
B: Karhut, Oilers, JoKi
C: KrP, Happee, Classic
D: Welhot, Leba/Josba, OFBC

2/3 noista eliittiin. Voin kyllä olla väärässäkin😊
Nyt kun B lohkosta tullut todella kattavia tekstejä niin itse tällä hetkellä uskoisin vahvasti että eliittiin menisi oilers ja karhut. Toki tuleva sunnuntai antaa todella paljon suuntaa ketä menisi eliittiin. Antakaa toki muutkin omia veikkauksianne!
 
Viestejä
27
Nyt kun B lohkosta tullut todella kattavia tekstejä niin itse tällä hetkellä uskoisin vahvasti että eliittiin menisi oilers ja karhut. Toki tuleva sunnuntai antaa todella paljon suuntaa ketä menisi eliittiin. Antakaa toki muutkin omia veikkauksianne!
A-Lohkossa tasaisia pelejä. Ervi menetti pisteen Tiikereille. Ervi voitti Pelicansin 6-3 ja jatkaa ykkösenä Lasbia vastaa Tiikereillä 11 kenttäpelaajalla loppui bensa ja ekan voiton metsästys jatkuu. Saipa yllätti Sudet noustuaa 0-3 tasoihin 5 sekkaa ennen loppua. Ja melkeen voitti vahvalla vikalla erällä. Saipan eka piste ikinä Susista tässä ikäluokassa. Pelsuja vastaan Saipan puolustus ei riittänyt.
Päivän päätös pelissä Sudet- Lasb oli tasaista. Lopussa Sudet oli 7-3 vahvempi.
Sunnuntaina jatketaan kun kaikki joukkueet pelaa 3 peliä. Tiukka vääntö tulossa.
Veikkaan että Ervi voittaa lohkon ja Sudet, Pelicans ja Lasb tappelee sijasta 2
 
Viestejä
218
Sunnuntaina jatketaan kun kaikki joukkueet pelaa 3 peliä. Tiukka vääntö tulossa.
Jatketaan, mut ei pelaa. Susirajan D-lohko elää omaa elämäänsä ja aikataulua.
Mutta tosiaan, muitten osalta mielenkiintoinen avaus toiselle kierrokselle. Ihan kaikkihan on vielä mahdollista kolminkertaisissa sarjoissa.

Mikään ei vielä sunnuntaina ratkea, mutta tässä asetelmassa otetaan seurantaan ulkopelilliset seikat ja niiden vaikutus.
Kolme peliä, 3*45min. Tasapeluutuksella peliaikaa yhden kentällisen joukkueille 2h 15min.
Jos käytössä on kaksi kentällistä ja tasapeluutus: 1h 7min peliaikaa molemmille. Kolmella ketjulla tasaisesti, 45min kullekin. Aika paljon, varsinkin tottumattomalle.

Isäntäjoukkueelle kohtalainen etu. Ei tarvitse matkustaa, kotiin syömään ja palautumaan koska eka ja viimene peli. Keskimmäinenkin sopivasti siellä välissä Ei vaaraa hallikuolemasta.
Varmasti kaikki parhaansa yrittävät, se on selvää että yhdellä kerrosaterialla ei töppönen pelimiehen kympillä juuri enää nouse.
Hierontapöytä, fyssari ja tarkkaan suunniteltu ravinto+lihashuolto löytyy ainakin yheltä ryhmältä, sijoitus ja pärjääminen korreloi tähän suoraan.

Ei siis piilouduta bensan tai pelaajien loppumisen taakse, kaikille sama (paitsi tuo isännän etu) ja kaikilla tiedossa.

Jokaiselle isot energiat sunnuntain seikkailuille! Myös aikuisille toimijoille😊!
 
Viestejä
40
Nyt pistetään veikaten….tällä rivillä pitkävedosta isotili.

A-lohkossa Ervi varmistaa kolmella voitolla lohkovoiton. Sudet kakkosena….2 voittoa. Pelsut ottaa pari peliä kuokkaan ja tekee tiukkaa sijoille 3-4.

B-lohko. Oilers ja Karhut sijoilla 1&2, selkee homma. Tepsi, Joki, Littoinen...ei yhtään tiedä mitä tapahtuu. Kierroksen pari tarkkailtavaa juttua. Pelaako kaikki tepsin kolme veskaria? Ketä peluutetaan eniten Karhujen rosterista? Veikataan valmentajan poikaa. Päätylaita oli jo valmiiksi laskenut peliajaksi 2h 15min.

C-lohko. Krp saletti homma #1. Classic yrittää haastaa Nurmoa, mutta ei riitä. Nurmo #2. Päätylaita viittasi myös hierontapöytään ja kerrosateriaan. Veikkaukseni on, että toinen näistä on osunut Naantalin ja toinen Maskun matkaan. Sunnuntai-illalla urheiluruudun jälkeen tiedetään tarkemmin kumpi kummalle.

D-lohko. Lohko valmis. Josba ja OFBC menee menojaan sijoilla 1&2.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
218
Nyt pistetään veikaten….tällä rivillä pitkävedosta isotili.

A-lohkossa Ervi varmistaa kolmella voitolla lohkovoiton. Sudet kakkosena….2 voittoa. Pelsut ottaa pari peliä kuokkaan ja tekee tiukkaa sijoille 3-4.

B-lohko. Oilers ja Karhut sijoilla 1&2, selkee homma. Tepsi, Joki, Littoinen...ei yhtään tiedä mitä tapahtuu. Kierroksen pari tarkkailtavaa juttua. Pelaako kaikki tepsin kolme veskaria? Ketä peluutetaan eniten Karhujen rosterista? Veikataan valmentajan poikaa. Päätylaita oli jo valmiiksi laskenut peliajaksi 2h 15min.

C-lohko. Krp saletti homma #1. Classic yrittää haastaa Nurmoa, mutta ei riitä. Nurmo #2. Päätylaita viittasi myös hierontapöytään ja kerrosateriaan. Veikkaukseni on, että toinen näistä on osunut Naantalin ja toinen Maskun matkaan. Sunnuntai-illalla urheiluruudun jälkeen tiedetään tarkemmin kumpi kummalle.

D-lohko. Lohko valmis. Josba ja OFBC menee menojaan sijoilla 1&2.
Lähellä. C-lohkoon menee mun ihailu hierontapöydästä ym. Joukkue-arvaus väärin, Edenin kylkeen viittasin. Iso arvostus!
 
Viestejä
218
Nyt pistetään veikaten….tällä rivillä pitkävedosta isotili.

A-lohkossa Ervi varmistaa kolmella voitolla lohkovoiton. Sudet kakkosena….2 voittoa. Pelsut ottaa pari peliä kuokkaan ja tekee tiukkaa sijoille 3-4.

B-lohko. Oilers ja Karhut sijoilla 1&2, selkee homma. Tepsi, Joki, Littoinen...ei yhtään tiedä mitä tapahtuu. Kierroksen pari tarkkailtavaa juttua. Pelaako kaikki tepsin kolme veskaria? Ketä peluutetaan eniten Karhujen rosterista? Veikataan valmentajan poikaa. Päätylaita oli jo valmiiksi laskenut peliajaksi 2h 15min.

C-lohko. Krp saletti homma #1. Classic yrittää haastaa Nurmoa, mutta ei riitä. Nurmo #2. Päätylaita viittasi myös hierontapöytään ja kerrosateriaan. Veikkaukseni on, että toinen näistä on osunut Naantalin ja toinen Maskun matkaan. Sunnuntai-illalla urheiluruudun jälkeen tiedetään tarkemmin kumpi kummalle.

D-lohko. Lohko valmis. Josba ja OFBC menee menojaan sijoilla 1&2.
Selvästi katselemme samaa peliä, paitsi D-lohkoon täältä ei mitään sanottavaa tilastojen lisäksi.
Ylläpito saattaa olla eri mieltä kommenteistasi vrt sännöt, en tiedä? Porilaisilla näkyy valmentaja-nimikkeellä olevilla ihmisillä sama sukunimi kuin pelaajilla 4*. Joten voi olla ok. Ei voitane lasta yksilöidä?
Sama toistuu monella muullakin sarjan joukkueella. Ja mikäs siinä, eikös hyvä vaan?
On ainakin yksi pelaaja, jonka suoritustason tunnet hyvin?
Toivottavasti parhaat on parhaita ja tulevaisuus on suotuisa niille, jotka ansaitsevat.
 
Viestejä
89
Sattui niin että porilainen on pääkaupunkiseudulla ja tullaan Rampen kanssa tiirailemaan B-lohkoa. Saa tulla moikkaamaan. Muistuttaisin, että oileastaan kakkossijan suhteen ei ratkea mikään, kun TPS ei esimerkiksi pelaa Jokea tai Karhuja vastaan, joten kakkossija on yhä auki. Toki Joki ja Karhut selvittävät paremmuuttaan. Oilers voittanee kaikki.

Koska porilaiset on yksinkertaista sakkia niin en ymmärrä capitanon ajatusta, että Oilersin ja Karhujen jälkeen seuraavana ryhmänä ovat JoKi, TPS ja Littoinen. Miten Littoinen kuuluu samaan kastiin Joen ja Tepsin kanssa? Tepes tai JoKi ei ole pelannut kertaakaan kahdeksalla, hävinnyt 12 maalilla tai valmentajat kiroilleet pelaajille. Vaikka nimi on capitano niin liikaa ei kannata hölmösti hassuja hullutuksia hupsusti höpötellä. En minäkään ala sanomaan, että Lukko on Ässien tasolla tai Flora Pesäkarhujen.

Oilers voittaa kolme, Karhut kaksi, JoKi yhden ja TPS kaksi. Ottakaa talteen.
 
Viestejä
40
Melkoinen kierros. 3 peliä päivässä tuo näköjään uutta ilmettä myös tuloksiin.
A-lohkossa ei mainittavaa.
B-lohkossa OIlers menee menojaan. Tänään paikan päällä nähneenä lerssiläisten törkeän pelaamisen Karhujen tähtipelaajaa kohtaan niin ei ymmärrä. Lisäksi yllätti TPS:n kapeus ja keveys. Useampi pelaaja tipahti jääpussin kanssa penkin päähän.
C-lohkossa M-Kalustetalon pojat yllätti ottamalla 2 voittoa. Muuten ei raportoitavaa lohkosta.
D-lohkossa Merikoski jatkaa kuntopuntari punaisena.
Ei osunut pitkäveto.
 
Viestejä
15
Melkoinen kierros. 3 peliä päivässä tuo näköjään uutta ilmettä myös tuloksiin.
A-lohkossa ei mainittavaa.
B-lohkossa OIlers menee menojaan. Tänään paikan päällä nähneenä lerssiläisten törkeän pelaamisen Karhujen tähtipelaajaa kohtaan niin ei ymmärrä. Lisäksi yllätti TPS:n kapeus ja keveys. Useampi pelaaja tipahti jääpussin kanssa penkin päähän.
C-lohkossa M-Kalustetalon pojat yllätti ottamalla 2 voittoa. Muuten ei raportoitavaa lohkosta.
D-lohkossa Merikoski jatkaa kuntopuntari punaisena.
Ei osunut pitkäveto.
Mitä tarkoitat tps pelureiden keveydellä? Näitkö tilanteet mitä niissä kävi? Vai kommentoitko muuten vaan? Tuskin olisi kukaan kentällä näissä tapauksissa palannut.

Lohkon peleistä: Oilers selvä ykkönen, joki otti ison pisteen oilerssilta sekä kaksi vakuuttavaa voittoa. Karhut hävis toisen pelin joelle jo sekä Oilers oli vielä liian kova myös, yksi rutiinivoitto tuliaisina. Tps oli todella vaikea pelipäivä, kaksi peliä ilmestyttiin kentälle ja Oilers pelissä oikeastaan oli edes yritystä jonkun aikaa. Tiukka voitto littoisista lisäsin pisteitä kahdella. Blackbirds nostanu oman pelin tasoa paljon ja iso hatun nosto siitä kyllä. Littoinen taistele hienosti kolme peliä pienellä kokoonpanolla.
Oilers lohkon selvä numero 1 kakkospaikasta tiukka taistelu joen ja karhujen välillä tps menetti isot pisteet 2 sijaa ajatellen mut on taistelussa vielä mukana. Seuraava pelipäivä näyttää aika paljon jo lohkon tilannetta.
Nyt muutama viikko treeniä ja sitten jälleen kovia pelejä kaikille.
 
Viestejä
218
Alkulohkot puolessavälissä, kaikki vielä auki? Vai onko? Ei. On.
Raportteja putoili ympäri valtakuntaa, painipitäjästä tarkimmat. Kempelehallilta ei taaskaan mitään. B-lohkosta yllättäen värikkäimmät. Vantaan viestit lähes toteamuksia.
Länsirannikon turkulaisten värilasien läpi katsottuna hirveät tulokset. Voittojakin, mutta hiukka yllättäviin suuntii.

D-lohko, unohdetaan Missä koko Kempele edes on? Kuusamossa? Älkää kukaan edes vahingossa kertoko niistä peleistä mitään🤪.

A-lohkon kakkospaikasta tulossa hieno vääntö. Oma suosikkini Tiikerit pysyy leikissä mukana hyvin, Pelicans hieman odotetustikin heikensi asemiaan. Miksi? Yläkerran hommia, Campocenterin päätykatsomosta kuiskuteltiin.
Saipa kaks ekaa tasasia, kolmannessa ei hippaa. LASB piristynyt ja minimituloksella pysyy vielä pinnalla. Hieno, ansaittu ja energiaa jatkoon tarjoava nousu hiipunutta pelikaania vastaan.
Sudet ulvoo tällä esiintymisellä lohkon kakkoskorokkeelle selityksittä.

Pohjanmaalta ei mitään uutta KrP:n ja Naantalin osalta. Toinen suorittaa kui Saksa futiksessa, toinen jatkaa sellasta peura ajovaloissa tai bambi heikolla jäällä ihmettelyä.
Happeella ja Maskulla ei paljo pisteitä ole. Huippuonnistumisilla Masku voi lisääkin ansaita, jyväskyläläiset tuskin. Päivän kaksi leijonaa Maskuun.
Clasu on pelissä mukana mutta taitaa jäädä pelaajarotaation takia NJ:n taakse kolmoseks. Nurmoolaasille kolme leijonaa, osittain koko alkukaudesta!

Espoossa Litsalle yksi leijona sitkeydestä, ei ollu pisteetkään kaukana! Oilers antoi sympaattiselle kyläjoukkueelle yhden pinnan, joka voikin olla todella arvokas. Öljy voi sarjan edetessä halutessaan valita kaverin eliittiin. BBU iso kasvu edellisistä, puolikas leijona heille.
Tps ja Karhut rimpuilivat kumpikin 2p, 6 oli tarjolla. Omissa käsissä top-2 kummallakin edelleen mut aikamoinen taapertelu molemmilta. Varsinkin kun erityisesti Tps:n 0/1p ei kaukana ollut. Laitetaan yksi lampaan p**se Citybusin kyytiin Leaf-areenalle.
Tupla-lampaat lähtee värikorttien ja isojen jäähyjen suorituksista.
Päivän täydet lampaan pyllyt raati ojentaa punapuseroisille "katsojille". Ei löytyny juttukumppania kovasta yrityksestä huolimatta (muu katsomo, tuomarit, vastustajan vaihtopenkki ja tietenkin kentällä pelanneet 14v lapset). Syynä isoa myötähäpeää aiheuttavat repliikit, jotka tietenkin vielä tallennettuna omalle YouTube -kanavalle. No respect - yök!

Hei, parin viikon päästä taas mahdollisuus parantaa tavat ja kääntää muutkin tämän kertaiset raportit päälaelleen.
Kireitä siimoja ja löysää pipon resoria kaikille!
 
Viestejä
25
Päivän täydet lampaan pyllyt raati ojentaa punapuseroisille "katsojille". Ei löytyny juttukumppania kovasta yrityksestä huolimatta (muu katsomo, tuomarit, vastustajan vaihtopenkki ja tietenkin kentällä pelanneet 14v lapset). Syynä isoa myötähäpeää aiheuttavat repliikit, jotka tietenkin vielä tallennettuna omalle YouTube -kanavalle. No respect - yök!

Hei, parin viikon päästä taas mahdollisuus parantaa tavat ja kääntää muutkin tämän kertaiset raportit päälaelleen.
Kireitä siimoja ja löysää pipon resoria kaikille!
Oli käytävä kanavaa vilkaisemassa ja onhan toi jo aika tragikoomista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös