Pääkallo.fi

P16 1. Divisioona 2021-2022

Viestejä
5
Onpa täällä paljo herättäny keskustelua ja monenlaisia tunteita, ku O2 otti mukaan vanhemmissa sarjoissa pelaavat 06-07 ikäiset. Pointtinsa siinä toki on (pohdinta oikeasta sarjapaikasta), mut semmostaha on tehty kautta aikojen junnusäbässä.. Eli ihan tavallista toimintaa seuroilta/joukkueilta, turha liikaa syyllistää yhtä seuraa🤗
 
Viestejä
45
Iloisempiin ja urheilullisempiin aiheisiin: kakkoslohko ilahduttavan tiukkaa ja kevään pelien hengen mukaista vääntöä. Kakkoslohko pääsi tekemään yllätyksiä, olisiko Blackbirdsillä jopa iskun paikka ja mennä jatkoon?
Bläkärit pääsivät yllättämään ennakkosuosikki Inkkarit päivän avausottelusta ja raapivat tasurin ja voiton rankuilla. Seuraavaksi pelataan PSS-Blackbirds joka ratkaisee jonkun verran lohkon voimasuhteita.
 
Viestejä
1,164
Menestys on näemmä tärkeämpi arvo kuin pelaajakehitys oo2ssa

arvo se on sekin

Vaikea nähdä ristiriitaa näiden välillä.

Paitsi mikäli jonkun mielestä toisten pelaajien kehittäminen on tärkeämpää kuin joidenkin toisten, mihin en usko.

Kaikki pelikentällä kulloinkin olevat kehittyvät.
 
Viestejä
38
Aivan huikea päivä A lohkossa,ennakkoon suomen kovimmaksi kentälliseksi povattu o2 kentällinen ei kuitenkaan tuonut o2 tänä päivänä pääsy lippua suoraan sm mittelöintiin vaan huomiseen joudutaan jännittää.. karhut hävisi vain rankkareilla ja ennakkoon ei niin suosiota saanut Ofbc pystyi rankkareilla voittamaan joukkueen. Spv teki kovaa työtä mutta vastustajat veivät pisteet.
 
Viestejä
48
Petri. Tää on juniorityötä ja parhaat on ollu kauden alusta kauden loppuun, mutta kun tulee ratkaisupelit, niin sinun mielestä porukka pitää vaihtaa, ja selität sen kirosanoja käyttäen. En ymmärrä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös