Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
31
mihin ihmeeseen o2 pelit striimataan? ei ainakaan tuolla yt kanavalla näy mulla

Tähän muuten vielä sellainen mielipide, että tämä on ihan aidosti haaste, kun näitä lajinsisäisiä streamauspalveluita tulee ja menee. Onko liiton asia tosiaan tapella Googlea vastaan? Käyttäjän näkökulmastahan tämä on melko tuskallista kissojen ja koirien kanssa etsiä, missä mikäkin lähetys on.

Kylmä fakta on se, että jos palvelu vaatii edes ilmaista rekisteröitymistä, suurin osa satunnaisista käyttäjistä kääntyy kannoillaan ja menee katselemaan sitten Youtubesta muuta.
 
Viestejä
31
Osaako joku sanoa mistä tämä oilerssin 2+10 jäähy tuli? Videolta katsottuna en kyllä huomaa mitään tuossa, ellei sitten sanonut toiselle pelaajalle jotain.
 
Viestejä
6,977
Oilersilla 1. erässä aika sama meininki kuin aiemmin, paljon jäähyjä ja huonoa alivoimaa. Erätauolla sitten vaihdettiin maalivahti ja joukkue oli aivan erinäköinen. Sitten alkoi vaivata tehottomuus, sekä niin, että laukauksia ei ylipäätään saatu aikaan että niin, että kaikki laukaukset ohi maalin. Erikoistilanteisiin aika pitkälti ratkesi tänään.

Keikyä (vai mikä tämän vastustajan nimi olikaan) kyllä ansaitsi voittonsa, ei siinä mitään.

Pelaajista Oilersilta jäi tänään mieleen Rasmus Vuorio. -07 pelaaja, aloitti neloskentässä, pelasi hienosti lopussa jopa ylivoimaa. Seuraan mielenkiinnolla häntä jatkossakin.
 
Viestejä
76
Osaako joku sanoa mistä tämä oilerssin 2+10 jäähy tuli? Videolta katsottuna en kyllä huomaa mitään tuossa, ellei sitten sanonut toiselle pelaajalle jotain.
Turhan pitkään taputteli vastustajalle huonosta suorituksesta. Ei tuota jokanen tuomari viheltäisi, tänään oli ehkä pilli vähän herkällä. Joka tapauksessa koutsi varmasti tykkää...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös