Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
191
Krp tilanne on kyl mielenkiintoinen.
Ylempään pääsyhän ennen joulua varmisti, että keväällä pelataan P17ssa. Tää peluutus voi maksaa itsensä takaisin keväällä positiivisesti, kun nyt muutkin saaneet isompaa roolia.
 
Viestejä
347
Krp tilanne on kyl mielenkiintoinen.
Ylempään pääsyhän ennen joulua varmisti, että keväällä pelataan P17ssa. Tää peluutus voi maksaa itsensä takaisin keväällä positiivisesti, kun nyt muutkin saaneet isompaa roolia.
Tämä monen valmentajan hokema mantra on sitä mistä Opelix toisessa ketjussa kirjoitti, salibandyn ja huippu-urheilun ero.

Graalin maljaa ei ole olemassa, eikä sitä löydy ”voi” ”mielestämme” tai ”ehkä” sanojen takaa. Salibandyssä on monta oman elämän gurua, jotka löytävät viikoittain elementtejä mitkä muuttavat kaiken, ehkä parhain esimerkki on lajiliiton johto joka on löytänyt salaisen kastikkeen millä koko laji muuttuu suositusta marginaaliseksi.

3 asiaa muokkaa pelaajan, suuruusjärjestyksessä

1) Aika. Sitä ei voi nopeuttaa, muokata tai hallita. Aika tuo kehityksen ihmiselle, ei mikään muu.
2) Pelaaminen. Ilman pelaamista ei ole kilpailua, ilman kilpailua ei tule lajikohtaista kehitystä.
3) Harjoittelu. Kun annetaan aikaa ja tuodaan kilpailuja joihin osallistua, voidaan harjoitella ja tukea lajikohtaista kehitystä.

Tästä päästään tuohon lainaamaan kohtaan. Jos aika ei tuo kehitystä, niin sitä ei voi muuttaa, pitää mennä pelaaminen edellä. Jos joukkue ei pelaa yhdessä, ei se kehity yhdessä, jonka jälkeen ollaan harjoittelun varassa. Jos ei harjoitellakaan yhdessä, ei menestytä yhdessä.
 
Viestejä
73
Entä, jos tässä tapauksessa osa pojista pelaa P19 pelejä, eli lähtökohtaisesti 1-2 vuotta vanhempia vastaan, eli lähtökohtaisesti fyysisesti valmiimpia pelaajia vastaan.

Ja tämä aukaisee pelipaikkoja lisää P17 joukkueessa.

Voisikohan silloin isompi osa kehittyä enemmän henkilökohtaisella tasolla?

Tässä tapauksessa syy lienee, että helpompi taistella pelaajista alueen muiden joukkueiden kanssa, kun on näyttää SM-sarja paikka p19 sarjassa.
 
Viestejä
93
Mielenkiintoinen on tilanne. Kun porilaiset voittaa niin haukutaan, ja kun porilaiset häviää, silti haukutaan. Meillä päin tällä tavoin toimivia ihmisiä kutsutaan raumalaisiksi.

Jos hallitseva Suomen mestari voittaa viime vuonna divaria pelanneen joukkueen niin ei kai se yllätys ole. Suorastaan odotusarvo, että näin tämä tulee menemään. Pelkästään ylivertainen pelaajamateriaali suorastaan velvoittaa Happeen voittamaan. Hattua nostan Karhuille taistelusta. Bussi kun lähti Porista, oli jo selvää, että Jyväskylästä haetaan hyvää reissua ryhmän kesken eikä pisteillä niin isoa väliä ole kuin positiivisella kokemuksella. Kerran kaudessa pitää vaan ”naattia” kuten Tampereella sanotaan.

Ei aina tarvitse niin veren maku suussa pelata. Kärkipäässä, kun voi vähän miettiä, kelle on varaa hävitä. Jopa porilaiselle perus pojanklopille pilkahtaa päähän pohdinta, että onhan Jyväskylään paljon kivempi ajella play offseissa kuin Ouluun, joten lisäpisteiden häviäminen Happeelle on suorastaan jopa fiksua ja ajallisesti varsin kannattavaa. Ouluun kun on pitkä matka Poristakin, sanonpa sen....

Hyvä peli ja hyviä aihioita puolin ja toisin!
 
Viestejä
45
Oli tasainen, upea pelisessio. Tuomaritoiminta oli jämptiä. Pallollisesti hirvet määräsi. Karhut peitti ykkösen vetopaikat. Happeen kakkonen toimi suoraviivaisen ryhdikkäästi. Honon laukaustsäänssit nolla. Karhulla peijjakkaan nopeita jalkaa löytyy ja niillä maalit. Ois niin hienoa, että pleijjareissa olis Classicia vastaa Karhut..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös