Pääkallo.fi

Palautetta ja keskustelua foorumista

Viestejä
712
#81
Eiköhän oma kirjoittelu ollut tässä. Joku vaikka 10 viestiä kirjoittanut arvostelee minua ja montako viestiä niistä vain minun arvostelua. Toki kuntoilua jatkan jne. Lajista tosiaan kaksipiippuiset kokemukset hyvät ja huonot ja taitaa yksi seura tosiaan se outo olla miksi noita outoja kokemuksia minulla ja muut varmasti paremmin toimii. Ylläpito ei välttämättä kaikkea kerro jos joku heitä painostanut jne. Sillä
heppoisesti se kielto tuli. Jos puhuisin vaikka Arton tyyliin fanittamisesta miten monissa peleissä fanina se ok. Pelaaja kokemukset näköjään arempi aihe eli fanipalsta tämä enemmän.
 
Viestejä
712
#82
Oma ehdotus olisi palstalle myös nollatoleranssi toisten arvostelulle ja ylläpito voisi välillä siitäkin rangaista. Toki minulla ja muutamalla muullakin varmaan ylilyöntejä tullut keskusteluissa ja meidänkin pitää petrata, mutta sitä ei auta muiden systemaattinen arvostelu. Viikko sitten esim. nimimerkki Reijaakin taisi joku arvioida tarkkaan hänen kommenttejaan kuten nykyisin kaikki minunkin kommentteja. Tämä muistuttaa paljon sitä mitä olen puhunut ehkä erään seurankin varsinkin aikanaan minua kohtaan toimineen pelaajatarkkailussa tai vastaavassa sekin pitkälle vietynä aika ahdistavaa.
 
Tykkää tästä: Reija
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.