Pääkallo.fi

Pre-Season 2020-2021

Viestejä
7,194
Pk-seudun jengit pelaa siis aika pitkälti paikallistasolla, joka sinänsä ymmärrettävää. Hieman yllättävää että Oilers ei kohtaa Indiansia. Muistaakseni ainakin viime kesänä tuo treenimatsi oli kalenterissa.

Piti oikein tarkistaa:
16.8.2019 18:30 Esport Areena, Espoo: Esport Oilers - Indians 7 - 5
 
Viestejä
7,194
Varmasti ei järjestetä Latvian turnausta @Arto Kilponen. Salibandy on aika alhaalla tärkeysjärjestyksessä nyt🤔

Äkkiseltään tuntuisi, että jos järjestettäisiin, niin siitä turnauksesta löytyisi edes jotain tietoa jostain. Nyt minä en löytänyt siitä mitään mainintaa, esim. turnauksen kotisivuilta.

Toisaalta turnauksen kotisivuilla voisi yhtälailla lukea, että 2020 vuonna ei järjestetä syystä X.

Mutta menen nyt silti sellaisella "mahdollisesti"-asenteella, kunnes jotain varmistuu.

Koronatilanteessa on myös hyvä muistaa, että maakohtaisesti se vaihtelee aika paljon. Käsittääkseni Latvia on selvinnyt todella vähällä.

Näköjään Latviassa on ollut 1205 tartuntaa tähän mennessä, joista 64 viimeisen parin viikon aikana. Suomessa tartuntoja ollut 7380, joista 115 viimeisen parin viikon aikana ts. Latviassa niitä on suhteessa tullut kolminkertainen määrä lisää Suomeen nähtynä viime aikoina. Silti tuollainen 64 on täysin mitätön määrä - vertailun vuoksi Venäjällä niitä on tullut yli sata tuhatta lisää tässä parin viikon aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
887
Totta että Latviassa on selvitty vähällä mutta voi olla että jengeiltä vaaditaan 2 viikon karanteeni, mikä vaikeuttaa asioita🤔😅
 
Viestejä
2
Meillä tiedotuspuoli on joko lomilla tai nukkumassa, mutta jokatapauksessa Tiikereiden harjoituspelikalenteri on tällainen:

8.8 klo 17:00 LASB - Tiikerit, Salpahalli

13.8 klo 18:30 Oilers - Tiikerit, Esport Arena

23.8 klo 17:00 Tiikerit - FBC Turku, Tikkurilan UT

28.8 klo 19:00 ErVi - Tiikerit, Mosahalli

29.8 klo 11:00 ErVi Akatemia - Tiikerit, Mosahalli

30.8 klo 12:00 Indians - Tiikerit, Mosahalli

9.9 klo 18:30 Tiikerit - Oilers, Tikkurilan UT-Miro Mäkelä
 
Viestejä
7,194
Oilers matkustaa Latviaan 18.-23.8. _JOS_ mitään dramaattista ei tapahdu. Pelit olisivat kai to-pe-la. Tätä ei ole vielä vahvistettu, mutta tämä on tällä hetkellä todennäköisin skenaario.
 
Viestejä
7,194
Oilersin ensimmäiseen harkkapeliin Kirkkonummelle ei kannata lähteä paikan päälle katsomaan. Ottelu pelataan kotijoukkueen Instagramin mukaan ilman yleisöä.No, kai minä sitten lähden Turkuun katsomaan Mestareiden Cupia EA:lle katsomaan B:n peliä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,224
Oilersin ensimmäiseen harkkapeliin Kirkkonummelle ei kannata lähteä paikan päälle katsomaan. Ottelu pelataan kotijoukkueen Instagramin mukaan ilman yleisöä.

Eikös liiton sivuilla ole vallitsevina ohjeina että max 50 henkeä pitäisi tapahtumissa olla - lähinnä mietin että miksi joissain tilanteissa tätä noudatetaan ja toisissa taas ei.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös