Pääkallo.fi

Profeetat

Viestejä
238
Pelaajan negatiivinen arvosteleminen nimimerkin takaa on viimeinen asia mitä täällä kuuluu tehdä. Se ei ole millään tavalla juniorin kehitystä edistävää. Jos ajattelee että "arvostelu ja tulosvastuun korostaminen vain piiskaa junioriin lisää vauhtia" niin menee metsään ja isosti. Ihan sama vaikka joku 13-14 vuotias on ikäluokkansa huippu salibandyssa, se ei tee hänestä millään tavalla kypsempää tai erilaista ihmistä, hän on lapsi ja murrosiässä/murrosiän kynnyksellä ja aivan äärimmäisen herkässä henkisessä vaiheessa ja erittäin huono käsittelemään vaikeita asioita päänsä sisässä.

Valmentajan tehtävä kehittää junioria, ei nimimerkkien Pääkallon keskustelupalstalla. Tämän ikäistä junioria pitää kehittää posin kautta, ei niin että heti haukkuu jos on muutama vaikean pelin jakso ja ei ainakaan niin, että sysää tulosvastuun kokonaan yhden lapsen harteille ja sysää vaikka häviöt kokonaan hänen syykseen.

Boostatkaa tämän ikäisten juniorien itsetuntoa, älkää lytätkö sitä.
 
Oli hyvä jakso ja nuo uudet ohjelmaideat vaikuttavat todella lupaavilta. Se jäi vähän auki, että tulevatko ne löytymään maksuttomina kuten Profeetat vai tulevatko ne olemaan maksullisia.
 
Viestejä
15
Herkullista kuultavaa peliajasta ja olen täysin samaa mieltä. Oman pojan osalta keväällä näytti, että pelaaminen loppuu kokonaan vähäisestä peliajasta johtuvaan motivaation katoamiseen. Pelaajan kehittämiseksi valmennus ei pitänyt minkäänlaista kehitys/palautekeskustelua vaikka menestyksekäs seura kyseessä olikin. Onneksi kesällä löytyi joukkue, jossa on hyvä yhteishenki ja pääsee pelaamaan. Heti ekoissa harkkamatseissa näkyi kuinka kateissa ollut peli-ilo alkoi löytymään ja tehoja tulla sitä myötä kuin itsestään. Valmentaja, mieti oletko lannistaja vai mahdollistaja/motivaattori!!!
Hienoa että peli-ilo pojallenne on löytynyt ja tehojakin tullut, mutta onko vanhan ja nykyisen joukkueen tasoero millainen?
 
Viestejä
3,857
Mielestäni tämmöistä ohjelmaa tekeville henkilöille pitäisi antaa ilmainen katseluoikeus kaikkiin junioripeleihin. Kuka siinä häviäisi? Väitän, että Tommi ja Jabba ovat suht ylivoimaisia Suomessa tällä osa-alueella, varsinkin, kun puhutaan kuuntelu/näyttökerroista.

Jos seurat eivät tuohon lähde, niin vähintään liitto voisi sponsoroida ne katselumaksut.
 
Viestejä
201
Minustakin se oli hyvä jakso, otettiin hyvin kantaa mm. tuomaritoimintaan.
Itseäni lähinnä ihmetytti tavallaan kommentti ’liigatuomareiden/kokeneempien tuomareiden kaipuusta’ sillä käsittääkseni kyseiset tuomarit omaavat aika kovat luokitukset. Virheitä sattuu kaikille ja on hyvä, että oikeusturva on taattu joukkueelle protestin muodossa.
Haave siitä, että liigatason tuomarit olisivat käytössä näissä peleissä on haave - näissä peleissä on varmastikin tuomarit jotka ovat parin vuoden päästä liigatasoa lähellä. Samoin kuin pelaajat jotka ovat todnäk koputtelemassa liiga- tai divarijoukkuiden ovia. Joten teoriassa tuomarit ja pelaajat ovat ns. samalla tasolla.
 
Viestejä
19
Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen jakso. Lisää fokusta maalivahteihin ehdottomasti. Pitää ottaa vielä koppia tosta maalivahtien tilastoista, jotka ovat erittäin riippuvaisia joukkueesta ja joukkueen pelitavasta. On nimittäin ihan eri asia liigassa olla esimerkiksi classicin maalilla kuin vaikka spv:n maalilla. Siinäkin mielessä siis maalivahtien tilastoissa pitää keskittyä torjuntaprosentin sijaan myös esimerkiksi ottelua kohti otettuihin koppeihin, ne antavat jopa paremman kuvan maalivahdista kuin torjuntaprosentti.
 
Viestejä
7
Oli erittäin hyvä jakso. Maalivahdit jää aivan liian vähälle huomiolle ja monesti heidän arvostelijat eivät ymmärrä heidän pelaamisestaan mitään. Kiitos siis jaksosta. Vielä kun saataisiin lisää osaavaa valmennusta jo junnuiästä alkaen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös