Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja Classic-Oilers

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,118
Viestejä
226
Classicille on varmaan jopa parempi, jos lähtevät nyt lauluun. Kaikki tärkeimmät pelaajat olleet Johanssonia lukuunottamatta olleet enemmän tai vähemmän loukkaantuneena koko kauden ja nämä pelit eivät varmasti edistä terveystilannetta ensi kautta ajatellen. Moni on heittänyt Kivilehdon bussin alle, mutta ei ole hänellekään ollut helppo kausi. Pelaajia on ollut paljon pois ja nyt ei ole oikeastaan muuta vaihtoehtoa kuin luottaa, että vanhoilla ketjuilla homma kääntyy.
Johanssoniin sanottava, että jo ainakin runkosarjan vikassa Oilers-pelissä pelasi aika vahva side kädessä/ranteessa ja myös pleijareissa. Saattaa osin selittää vaisuutta ja epävarmaa pelaamista.
 
Viestejä
215
Isoimmat yllätykset itselleni ovat: Oilersin puolelta Astala, joka tuntuu tekevän täysin mitä lystää kentällä. Classicilta taas Salo, joka on kyllä täysin yössä. Oma mies jää jatkuvasti seuraamatta ja noista on Oilers usein rokottanut. Tähän päälle harhasyöttöjä ja muuta huolimattomuutta. Mikähän siellä painaa, toivottavasti on kuitenkin henkinen puoli kunnossa hänellä.
 
Viestejä
226
Peittopelissä Oilers on saanut tärkeitä peittoja enemmän. Oilersin puolustamisen lisäksi siihen on johtanut Classicin liiaksi kehällä pyörinyt peli ja selkeät virheet ja kenttätasapaino. Kun lahjoitat pallon ja kenttä on silloin huonossa tasapainossa on peittäminenkin hitusen vaikeampaa.
 
Viestejä
226
Ei taida olla tulossa tai ainakin joku/jotkut iso(t) pelaaja(t) lie Oilersilta poissa tänään, kun Classic keikahti aamupäivällä vetomarkkinoilla melko selväksi suosikiksi. Jännä nähdä kokoonpanot. VOI mennä mielenkiintoseks JOS on pidempää poissaoloa ja JOS Classic voittaa tänään.
 
Viestejä
7,206
Ei taida olla tulossa tai ainakin joku/jotkut iso(t) pelaaja(t) lie Oilersilta poissa tänään, kun Classic keikahti aamupäivällä vetomarkkinoilla melko selväksi suosikiksi. Jännä nähdä kokoonpanot.

Mistä mahtavat vedonlyöntiyhtiöt kaivaa nämä kokoonpanouutiset noin paljon aikaisemmin?
 
Viestejä
226
Pakko olla Veikkauksella joku oma lähde ainakin tämänpäiväiseen. Siellä oli kohde suljettuna n. 10 aikaan ja aukesikin uudestaan ihan erilaisin kertoimin. Muut seurasivat pikku hiljaa perässä. Varmasti muutenkin Veikkaus yleisesti paremmin hajulla muutoksista vetomarkkinoita ajatellen pienestä lajista. En osaa sanoa sen enempää enkä lähde arvailemaan kertoimien "oikeellisuutta" Veikkaus + muut yleisesti, mutta äkillisissä muutoksissa valtaosa vaan pesaa kun kerkiää eikä tuskin ole lähteitä. Mahdotonta sanoa kuka ja miksi on tiennyt, mutta Veikkaus oli ekana tänään(kin) liikkeellä.
 
Viestejä
7,206
Joku ihan avainpelaaja luokkaa Astala tai Kaltiainen sieltä on puututtava näin ison muutoksen aiheuttamaan.
 
Viestejä
226
Vahvasti epäilen riittääkö yksi noin isoon keikaukseen, toki nyt on ykkönen ja varsinkin Astala ja Kainulainen olleet niin isossa roolissa että ehkä. Etenkin kun muitakin ollut poissa eikä muut kentät ole tuottaneet maaleja. Jos joku tauti jyllää niin voi olla montakin ukkoa pois/puolikunnossa.
 
Viestejä
1,543
Classicilta taas Salo, joka on kyllä täysin yössä. Oma mies jää jatkuvasti seuraamatta ja noista on Oilers usein rokottanut. Tähän päälle harhasyöttöjä ja muuta huolimattomuutta. Mikähän siellä painaa, toivottavasti on kuitenkin henkinen puoli kunnossa hänellä.
Jos veikata pitää, niin on vain yksinkertaisesti niin huonossa kunnossa, kun ei ole pystynyt treenaamaan.
 
Viestejä
226
Pelkkä Astala uusi poissaolija verrattuna edellisiin peleihin. Ison painoarvon sai kyllä etenkin kun Markkola tekee paluun. Classicin hyökkäämistä Santeri Lindforsin ykkösessä pörrääminen ei välttämättä juurikaan helpota, mutta vaikuttaa toki Oilersin hyökkäämiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
144
Taitaa classic viedä tänään. Toivottavasti ei ole pitkä poissaolo. Classicin pelaajat tänään voiton jälkeen saa uskoa lisää ja alkaa pojat varmaan pikkuhiljaa pelaamaan. Kokemusta sieltä löytyy ja pelkään pahoin, että yksi matsi saattaa sytyttää vielä pelaamaan. Sanokaa mun sanoneen, että jos classic vie tänään, tämä menee vielä tiukaksi. Puhun varmasti monen puolesta, kun sanon, että toivottavasti olen väärässä ja oilers tämän hoitaa kotiin. Minulle ihan sama tapahtuuko se 7 pelissä vai tänään, mutta voi classicci alkaa rokottamaan kun astala ei ole pelillä.
 
Viestejä
226
No, edelleen esim Veikkaus antaa Oilersille 54% jatkoajalle pääsyyn, mutta toki sitten Classicin suoralle voitolle samaa luokkaa. Jos on poissa yhden pelin auttaa tietenkin Classicia, jos pidempään meneekin koko sarja vähän uuteen asetelmaan. Edellyttäen tietenkin ettei Classic tänään voita.
 
Viestejä
226
Joo, aika +-0. Lammisella ei enää jalka meinaa riittää ja välillä menee koohottamiseski. Astalan vanhanaikaisessa "ylipelasi" kun yritti katseella säikäyttää Astalan, mutta oikeasti oli korkeintaan Torisevan tiellä. Akola on kova vääntämään, mutta välillä myös antamaan kovassa paineessa tai paineetta lahjoja. Pulkkinen on parhaimmillaan pätevä niin alas kuin ylöskinpäin. Taisi antaa runkosarjan viimeisessä kohtaamisessa pitkän syötön voittomaaliinkin. Vaajalakin hyvä peruspakki, mutta toki molemmat tulijat nähneet kentältä isoja pelejä Lammista vähemmän.

Mielenkiintoista sekin, että taas Veikkaus pudotti Classicin kerrointa 1,88 -> 1,76.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös