Pääkallo.fi

Puolivälieräsarja TPS-Indians

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,790
Näin pelataan:
Ke 15.3. klo 18.30 TPS-Indians, Kupittaa
Pe 17.3. klo 18.30 Indians-TPS, Otahalli
Su 19.3. klo 17.00 TPS-Indians, Kupittaa
Ke 22.3. klo 18.30 Indians-TPS, Otahalli
Pe 24.3. klo 18.30 TPS-Indians, Kupittaa (tarvittaessa)
Su 26.3. klo 17.00 Indians-TPS, Otahalli (tarvittaessa)
Ti 28.3. klo 18.30 TPS-Indians, Kupittaa (tarvittaessa)
 
Viestejä
187
Ennen joulua olisin jokaiseen kyselyyn vastannut lyhyesti; TPS.
Se jauhava tyyli on hieman hukassa tällä hetkellä.
Tosin; myös pleijareiden aikana joukkueet oppivat uusia metkuja.
JOS osataan muokata pelitapaa vastustajan mukaan.
 
Viestejä
1,149
Tepsillä ehjä kokoonpano illan kokoonpanoon. Hienoa saada Vesterinen takaisin kakkoskenttään!

Indiansilla ilmeisesti myös ryhmä terveenä?

Odotan rehtiä ja laadukasta salibandya!
 
Viestejä
8,088
Toisaalta tuossa on kyllä Indians 2022-23 pähkinänkuoressa. Valtavan tärkeä tasoitusmaali ja sen jälkeen kukaan ei nakkaa paskaakaan puolustamisesta ja Ojalalla on hehtaari tilaa laittaa pallo tyhjiin ja sitä myöten se tasoitusmaali sitten olikin kätevästi täysin merkityksetön.

edit. Ja siihenhän se selkäranka sitten katkesikin. Sen 3 - 3 tasoituksen jälkeen 12 minuuttia 7 - 0 TPS:lle.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
17
Kallocastin kuunnelleena, oli pakko katsoa yksi TPS:n peli ihan ajatuksella, voiko pitää paikkansa, että noin hyvin menestynyt joukkue pelaa niinkin köyhää salibandya. Surullista kyllä, mutta ne Lötjösen kärjistetyt kommentit pitävät täysin paikkansa. Pallo lämmätään laitaan ja siitä maalille, tai päätyyn ja sieltä maalille, tai Hautaniemeä kaulaan (Poislukien liigan paras pelaaja Niemelä). Joukkue pelaa joka tilanteen sääntöjen rajamailla, usein yli. Kysymys mikä tulee mieleen on, että onko TPS se joukkue, jonka vuoksi salibandy on mennyt painiksi, jossa taito ei enää merkkaa mitään? Jos joka tilanne pelataan yli, siinä nousee myös tuomarin kynnys viheltää jokainen “kaksinkamppailu”. Näin ollen viheltämisen rima nousee ja nousee jokaisen TPS:n ottelun jälkeen?
Lopulta säännöt ovat muokkautuneet TPS:n painiturnajaisiksi, jota pelataan nykyään joka paikkakunnalla.

Voittaako TPS mestaruuden? Tuolla tyylillä ja näillä säännöillä, mielestäni TPS on jopa todella selkeä ennakkosuosikki voittamaan mestaruuden.

Myös SPV voitti aikanaan mestaruuksia tyylillä, joka kirvoitti monien mieliä. Erittäin köyhällä, mutta tehokkaalla pallollisella pelillä, ja täysin ylivertaisella juoksukunnolla ilman palloa. Tämä ei siis mitään TPS:ltä pois, eikä SPV:ltä, mestaruus on mestaruus, tuli se miten tahansa.

Voittakoon mestaruuden, mutta sivutuote mistä tässä asiassa en pidä on, että mestari on aina suunnannäyttäjä. Jos/Kun TPS hyvin todennäköisesti kruunataan mestariksi, tämä nähty TPS-Salibandy on suomen salibandyn suunnannäyttäjä, josta muut ottavat mallia?

Ei kiitos.

Toivottavasti, ja haluan myös olla, väärässä. Kertokaa se minulle.
 
Viestejä
1,149
Lupaava avaus TPS:ltä.

Puoleen väliin peliä oli vähän mitä sattuu ja kovin kärsimätöntä, mutta sen jälkeen Tepsi sai pallohallinnan ja sitä kautta koko pelin kontrolliin. Hallinnan kautta riittävästi laadukkaita maalintekopaikkoja ja ensimmäinen täplä. Indiansin kirivaihde ei lähtenyt sitten alkuunkaan ja tässä haettiin jo pientä henkistä niskalenkkiä seuraavaa peliä ajatellen.

Kaikki kolme kentällistä TPS:ltä tehoille, joka on erittäin positiivista. (y) Tämä oli sitä mitä tilattiin, rehtiä ja laadukasta salibandya. Tunnetta molemmilla joukkueilla ja vahvaa vääntämistä, muttei ylilyöntejä.
 
Viestejä
297
Jos sattuu mestaruuden voittaan niin ei kannata olla huolissaan, mikään dynastia ei ole tulossa. Pajatso tyhjenee huolella ja paikkaajat vähissä ainakin tässä maassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös