Pääkallo.fi

Salibandyliigan pitkävetovihjeet

mrX

Viestejä
264
Rangers vs. Karhut, yli 10.5 maalia @ 2.7
-Yksinkertaisuudessaan selvä ylikerroin. Kyllä, viimeksi pommarissa jäätiin seitsemään maaliin, mutta nyt lähtökohdat ovat erilaiset. Pakkovoitto kotijoukkueelle, uskonko siihen.. en. Käy ottelussa miten tahansa, Rangersin tiukka voitto on arvioni mukaan selvästi epätodennäköisempää kuin Karhujen varsinaisen ajan voitto. Mikäli Karhut voittaa varsinaisella peliajalla, on myöskin hyvin todennäköistä, että voitto tulee vähintään muutaman maalin erolla. Se on kevät ja Rangersin näkökulmasta kaikki tai ei mitään. On myös mielenkiintoista nähdä kuinka kauan ennen 60 minuuttia kotijoukkue ottaa maalivahtia pois esimerkiksi kolmen-neljän maalin takaa-ajotilanteessa. Voi olla, että mestaruus matkaa tänään Poriin. Eiköhän oteta myös tämä kotia.

60min, lopputulos 4-13. Karhut täysin ansaitusti mestariksi. Meni muutenkin aika mukavasti, kuten ennakoin. Vihje ratkesi jo käytännössä kahdeksan maalin ensimmäiseen erää. Hyvä näin.
 

mrX

Viestejä
264
Ei selitellä sen enempää. Rangersin kokoonpano vaillinainen, toki kotijoukkueen myös. Tasoero liian suuri. Maali tai pari eteen, Kosonen hoitaa loput. Vilen hörppii etukulmasta. Steelers pelaa liigassa kaudella 2021-2022.

Steelers -3.5 @ 2.1
 

mrX

Viestejä
264
Sählykausi on taas alkamassa! Mikäs onkaan sen parempaa!

Huomenna divari laitetaan käyntiin seitsemän ottelun muodossa. Jo näin päivää ennen silmään pistää erityisesti Saipan kerroin (2,2 veikkauksella) ÅIFia vastaan. Esim. nordicbet antaa vastaavaan kohteeseen ainoastaan 1,8, joten ero on merkittävä. ÅIF todellakin osaa olla inhottava vastustaja ja on parhaimmillaan erittäin tehokas paikoissaan, mutta SaiPa on menetyksistään huolimatta materiaaliltaan selkeästi edellä. Henkilökohtaisesti en ymmärrä, miten Veikkaus tarjoaa vierasjoukkueelle pienempää kerrointa. Tämä meille kelpaa.

Palataan huomenna tarkemmin asiaan, kun saadaan myös tietoa kokoonpanoista. Jos joku toinen pitää nostaa tässä kohtaa esiin, niin se olisi ehkäpä Josban ihan kelpo kerroin (1,93) O2 vastaan. Tässä kuitenkin maltillisemmat panostasot, huomiona myös se, että kyseessä kauden ensimmäinen matsi. O2 vienyt huolella viime kausien aikoina keskinäisiä matseja, mutta ampparilauma on heikentynyt huomattavasti viime kaudesta. Josba puolestaan omaa täydet eväät tällä kaudella taistella jopa ihan divarin kärkisijoista, mikäli vierasreissuilta napataan edelliskautta paremmin pisteitä Karjalaan. Huomenna kausi kuitenkin alkaa kotipelillä Joensuussa ja allekirjoittanut uskookin pisteiden jäävän Itä-Suomeen.
 
Viestejä
29
Täällä odotellaan jo vesi kielellä mrx:n raudanlujaa analysointia tulevalta viikonlopulta, hienoa työtä teet!
 
  • Tykkää
Reaktiot: mrX

mrX

Viestejä
264
Täällä odotellaan jo vesi kielellä mrx:n raudanlujaa analysointia tulevalta viikonlopulta, hienoa työtä teet!

Suuret kiitokset kommenteista! Katsotaan mikäli iltaan mennessä olisi myös divarin kohteet auki, niin voitaisiin muutama kiva poimia seurantaan ja lapulle. Muutama ihan mielenkiintoinen matsi jo huomenna!
 
Viestejä
275
Kertoimet Veikkaukselta, divarista saisi kyllä hyviä lappuja rakenneltua mun mielestä tälle päivälle. Onko muilla näkemyksiä mitä näistä iskis lapulle?

Pirkat-Salba, Salballe tarjoillaan 3.05 kerrointa. Mielestäni Pirkat ei lähellekkään noin iso ennakkosuosikki.

Soittorasialla myös Åifia vastaan 3.15 kerroin, laittoivat avauskierroksella KooVeen tiukoille ja Åif puolestaan otti 7-1 kuokkaan Saipalta.

Avauskierroksella vahvasti kotona pelanneet Josba ja LNM saavat jatkaa kotipeleillä ja molemmilla kerroin 2 pinnassa.

Kyllä tuo Saipan 2.10 vieraskerroin Jyväskylässä myös houkuttelee, amppareilta erittäin vaisu esitys avauskierroksella.
 

mrX

Viestejä
264
Hyviä näkemyksiä @Tuhtitiuperi ! Vähän samoilla linjoilla olen.

FBC Turku-Koovee on kiistämättä divarin number 1 matsi tältä viikonlopulta, mutta meillä myös muuta mielessä.

Josba ja M-Team kohtaavat Joensuussa klo 17 alkaen. Molemmilla oikeastaan ihan hyvät joukkueet divariin, mutta me jatketaan tänään karjalaisten kelkassa. M-Team ei avausottelussaan vakuuttanut Rangersia vastaan. Ehkä jo viime kaudesta on tuntunut, että Tiimi luo kyllä usein tarpeeksi paikkoja, mutta viimeistely takkuaa. Tänään vastassa nollapelin kauden ensimmäisestä matsista napannut Josba. Mutta ei selitellä sen enempää. Uskon, että pisteet jäävät Joensuuhun. Josba @ 2.1 kelpaa oikein hyvin. Voi varmistella ihan kelpo moneylinella @ 1.78.

Soittorasia ja ÅIF kohtaavat Tampereella jo klo 15.45 alkaen. Veikkaus tosiaan antaa mielenkiintoiset kertoimet tähän matsiin. Kyllä, Soittorasia on nousija ja samalla iso kysymysmerkki. No kuten jo todettu, ÅIF osaa parhaimmillaan tylsyttää vastustajan terän hyvin. Joukkueiden ero ei kuitenkaan ole todellakaan noin suuri mitä kertoimet osoittavat. Soittorasialla aivan realistiset mahdollisuudet napata pisteet tästä. Meille kelpaa vähän pienemmällä panoksella Soittorasia @ 3.15 .

O2 JKL-SaiPa vähän auki omaan silmään, vaikka O2 heikosti avasikin kauden. Kuitenkin revanssin paikka viime keväästä ja kotimatsi (Monnarilla) hieman tasoittavat puntteja. Itse odottelin hieman ottelun over/under-linjaa, mutta o10.5 1.68 kertoimella ei ehkä nyt kuitenkaan kovin paljon houkuttele. Ei sen suhteen ettenkö uskoisi tuon linjan ylittyvän. Päivän pääkohde on kuitenkin Josba. Tankataan tankataan!
 
Viimeksi muokattu:

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
2.604.952.00
Näytä kaikki
>

mrX

Viestejä
264
Kyllä, eilinen oli pieni pettymys. M-Team hiljensi tyylikkäästi Joensuun. Soittorasialla oli varsinaisen ajan voitto käsissään, mutta 5vs5 syntynyt tasoitusmaali n.10s ennen varsinaisen loppua laittoi matsin jatkoajalle. No ei siinä mitään, eteenpäin!

Tänään starttaa F-Liiga ja katsotaan, jos sieltäkin jotain pistäisi silmään. Toistaiseksi, ennen kaikkien kokoonpanojen julkaisua, näyttää vähän siltä, että kertoimet melko hyvin kohdillaan. Ei mitään ihan ylikerrointa missään 1X2-kohteessa. Katsotaan kuitenkin päivän mittaan, kun loputkin kokoonpanot julkaistaan.

Otetaan tässä kohtaa kiinni alasarjoihin. TPS 3 @ 1.74 (2-divari, Länsirannikko)
Tepsi noussut kolmosesta, jossa tekivät tuhoa siinä ajassa mitä nyt sarjaa ehdittiin viime kaudella pelaamaan. Rupu sen sijaan ollut aika pohjasakkia kakkosessa ja kokoonpano ei kyllä nytkään erityisen vahvalta näytä. Tepsillä useita pelaajia, joilla kokemusta nuorten SM-sarjoista. Kakkosdivarin paikka täten ihan oikeaan osoitteeseen mennyt, kun ovat saaneet myös joukkueen rungon pidettyä mallikkaasti kasassa. Kerroin ei nyt mikään kaikkein suuri ole, mutta tämä pitäisi tulla helpohkosti kotia. Tällä laitetaan sunnuntai käyntiin. Matsi starttaa klo 15.
 

mrX

Viestejä
264
F-Liigasta seuraavat kohteet kelpaavat:

Oilers ML @ 1.93
Viime kevään uusinta ja taas Oilers vahvempi. Ennakkoon hyvin tasainen ottelu, joka käytännössä ratkeaa pieniin asioihin. Uskon, että tähän alkukauden kohtaamiseen Oilers on niukasti edellä äärimmäisen kovan ykkösviisikon johdolla.

Nokian krp-NJ yli 12.5 maalia @ 1.81
Mikä estää maalijuhlat? No siinäpä hyvä kysymys. Henk.kohtaisesti ihmettelen suuresti mikäli matsista tulisi vähämaalinen. Kunhan hyvissä ajoin muutama maali nähdään myös Näätälaumalta, voi loppu olla yhtä ilotulitusta.

Tänään siis nämä kolme vihjettä. Katsotaan kuinka käy!
 

mrX

Viestejä
264
No viime sunnuntaina osui mukavasti sitten nuo kaikki, eli 3/3!

Viikonloppu startataan huippumatsin parissa, kun Oilers isännöi Classicia.
Oilers haki avausottelussaan helposti kolme pistettä Turusta, mutta täytyy kuitenkin todeta, että Tepsi oli varsin heikko. Classic otti puolestaan uudessa hallissaan rutiinivoiton Happeesta. Oilersilta sivussa mm. Veikkola ja H.Iiskola, jotka molemmat isoja tekijöitä joukkueessaan, etenkin ensin mainittu. Uskon vahvasti, että Oilers pystyy vahvan ykkösviisikon ansiosta laittamaan hieman kapuloita rattaisiin, mutta kokoonpanoon lajuus kuitenkin menee selvästi Classicin eduksi. Ei höpistä sen enempää, vaan esitetään peli-ideat.

Classic @ 1.8
Classic -1.5 @ 2.18


Näillä iltaan!
 

mrX

Viestejä
264
Lisätään vielä toinen vinkki miesten Suomisarjan puolelta.

ErVi Akatemia vs. SC Wolves
-Wolves haki ensimmäisessä ottelussaan täydet pisteet Keravalta. Akatemia avaa kautensa tänään. Akatemialla Pulkkinen, Eklund ja Tainio ovat pelaajia, joilla on jo kokemusta esim. viime kaudelta divarissa. Muuten nippu varsin kokematon miesten sarjatasolla. Vastassa tänään Wolves, jolla ihan ok jengi kasassa. Kokko ja Hirvisuo ovat hyviä esimerkkejä, jotka ovat todella hyviä pelaajia Suomisarjan tasolle. Pärjäisivät divarissakin. Akatemialla kauden ensimmäinen matsi ja ilmassa leijuu useita kysymysmerkkejä. En näe mitään syytä, miksi vierasjoukkueen kerroin on noinkin iso. Sitä maltillisesti lapulle.

SC Wolves @ 2.95
 

mrX

Viestejä
264
SC Wolves nappasi 5-6 voiton, ihan kiva karkki melkein kolmosen kertoimella (tippui muuten lähempänä ottelun aloitusta 2.2 paikkeille). Tartuitteko kiinni, hyvät foorumin seuraajat? :)

Tämä kuitenkin pienempi asia tänään. Todella ikävä ja epäonninen tilanne Espoossa. Näitä ei toivoisi näkevän. Kaikki ajatukset Savosen suuntaan.
 

mrX

Viestejä
264
Oulussa tänään mielenkiintoinen matsi, kun Tepsi hakee avauspisteitään Kastellista. Kolmesta pelistä nolla pistettä olisi aika tiukka paikka jo. OLS pystyy parhaana päivänä hyvinkin haastamaan Tepsin tasoisen joukkueen kotihallissaan ja OLS +2.5 @ 1.90 tuntuukin varsin kelvolliselta tarjoukselta. Veikkaus tarjoaa vain 1.58. Matsi alkaa klo 15.

SaiPa-Salba (klo 14) haiskahtaa overilta, mikäli saadaan heti ensimmäisessä erässä hyvä maalivire päälle vaikkapa molempien osalta. SaiPa vs. Salba yli 11.5 maalia @ 1.95 kelpaa.

FBC Turku isännöi Turussa Josbaa. Materiaalietu selvästi kotijoukkueella, varsinkin kun Josballa saattaa olla ainakin yksi tai ehkä pari merkittävää poissaolijaa. FBC Turku -1.5 @ 1.8 napataan.

Mitä mieltä muilla päivän otteluista. Divarissa myös ihan mielenkiintoisia 1X2-kohteita? Entä pystyisikö Jymy haastamaan Pohjanmaan derbyssä todenteolla Speven?
 
Viestejä
16
Veikkaus ainakin antaa kivaa kerrointa Rangerssille, nordicbet vain 1,62. Wolvesin kyytiin kerkesin kertoimella 2,70, kiitos!
 
Viestejä
46
Veikkaukselta FBC Turun -1 voitto kertoimella 1,8 kelpaa mulle. Josballa Pesonen maalissa, joka ei saa edes rantapalloa kiinni. Myös Rangers -1 kertoimella 2,1 maistuu hyvin. Näistä saa ihan kelvollisen tuplan. Tai sitten singlenä kummatkin.
 
Viestejä
54
Lasb-Tiikerit alle 10,5 maalia 1,90 bet 365. tiikeirt hyökkäyspäähän täysin aseeton ja lasb hyvä puolustamaan, vieraat tuskin verkkoa montaa kertaa heiluttaa. ei kotijoukkueen hyökkäyskalustokaan mikään järin kova tykistö ole.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
2.604.952.00
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös