Pääkallo.fi

Seinäjoen Peliveljet 2020-2021

Viestejä
997
Ainut menetys jolla on jotain merkitystä tähän mennessä tiedossa olevistahan on Holopainen. Kyllä Kososen esitykset olivat aika luokattomia monessa ottelussa. En sitten tiedä miksi ja mitä on tai oli taustalla. Kohonen ei kentälle tuonut kyllä yhtään mitään sellaista mitä nuoremmat eivät pystyisi korvaamaan. Eli SPV heikkeni yhden pelaajan verran. Tulevan kauden suurin kysymys varmasti on että millä pelityylillä saadaan tulosta aikaan.
Aika lailla samoilla linjoilla. Kohosen merkitys parin viime vuoden ajan on ollut merkittävämpi kaukalon ulkopuolella ja se työ varmasti jossain määrin jatkuu tulevaisuudessakin. Holopaisen lähtö kirpaisee. Aina kun maju-tason puolustaja lähtee ei se voi olla näkymättä varsinkin ykköskentän pelaamisessa. Kyllähän tämä on jo toinen vuosi perättäin, kun joukkueesta lähtee ykköstason pakki. Puolustuspää on muutaman napsun köykäisempi kuin vielä pari vuotta sitten.

Hyökkäyspää on jopa mahdollisesti kovempi kuin ennen kun nuoret talentit saa reilummin peliaikaa ja mahdollisuuden sopeutua joukkueen vakiorosteriin. Kohonen ja Hakala ovat täysin korvattavissa ja enemmänkin. Jymyyn siirtyneet junnut eivät ole menetyksiä viime vuoden joukkueeseen nähden, koska eivät ole liigaa edes pelanneet. Sama pätee Rautioon, jonka rooli on ollut erittäin pieni.

Kososen kausi oli vaikea. Hän ei koskaan palannut tasolleen syksyn TPS pelin aivotärähdyksen jälkeen ja sitten tuli vielä jalkavamma. En kuitenkaan usko, että Eepi pelaisi kahta yhtä huonoa kautta putkeen, jos olisi jäänyt Seinäjoelle, joten kyllä sekin pieneksi menestykseksi täytyy laskea, vaikka Hasu onkin erittäin hyvä maalivahti.
 
Viestejä
997
SPV:n lopullinen joukkue julkaistu seuran somekanavissa. Spekuloinnille loppu: Eero Kosonen on ulkona joukkueesta. Jori Isomäki mukaan valmennukseen! Vanhat parrat ovat vähemmistössä ensi kauden joukkueessa. SPV:n joukkue ei ole enää lähellekään sarjan vanhimpia. Taustoilla myös muita uudistuksia; myös jojo vaihtuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös