Pääkallo.fi

U19 poikien maajoukkue

Viestejä
310
Mielestäni vähintään kyseenalaiset valinnat tällä kertaa. Ensiksi Tuukka haudanlampi ei ole ollut kummoinen viime aikoina kun oli muutama vuosi sitten, Tuomas Ojala lienee TPS suhteilla joukkueessa ja Sami Savolainen siis nostettiin mukaan. Kaapo Siekkinen on pelannut todella huolimattomasti jo jonkun aikaa maajoukkueessa ja Elias siiran kohdalla sama asia. Ihmettelen kun Riku hakanen ei ole päässyt mukaan hirmuvireen jälkeen oikeastaan kaikissa ikäluokissa. Myös Kooveen pojat Joona Valkama ja Kim hyrkkönen on jätetty rannalle joka on vääryys kun katsoo muita nimiä joukkueen hyökkäyksessä!
Valkama ja Hyrkkönen vääryys? Keiden tilalle? Hyviä poikia, mutta tämä kausi ei ole ollut mitenkään erikoinen poikien kohdalla. Siekkinen on varmastikin ollut yksi ensimmäisiä nimiä joukkueessa, ja kuuluu todellakin sinne. Vahvaa tekemistä A:ssa. En allekirjoita noita väitteitä sitten mitenkään.

Hakanen on ollut hyvä, mutta on kuitenkin kohtuullisen yksipuolinen pelaaja vielä. Oli yhdellä leirillä mukana ja tässä vaiheessa haastavaa enää nostaa mukaan.
 
Viestejä
32
Hyviä valintoja ja melko historiallista kun ErVistä on vai yksi pelaaja miesten maajoukkueessa. Mutta mitä Isot edellä niin pienet perässä samoin on nuorten joukkueessa vain yksi pelaaja ErVistä. En muista tällaista tapahtuneen ikinä ennen.

Samaa kehitystä on jatkunut jo jonkin aikaa varmaan viimeisen 6 vuoden aikana koko ajan tippuu ErViläisiä pois Maajoukkueesta. Mistä ihmeestä tämä johtuu... Kun joka vuosi menee ErVin osalta aina vaan huonompaan suuntaan!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
310
Parempi voitti, siinä kaikki. Suomen pelaajilla kyllä jotenkin näytti liikkuminen, reagoiminen sun muut olevan todella hidasta. Hermosto väsytetty leirillä?
 
Viestejä
11
Odotettu pelillinen läpivienti Ruotsilta vahvaa. Numerot oli rumat, muttei edes liian rumat peliin nähden. Suomen pojat ovat kooltaan auttamatta muutamaa yksilöä lukuun ottamatta todella lyhyitä, ulottuvuudeltaan varsin rajoittuneita ja heppoisia kaksinkamppailuissa naapurimaan pelaajiin nähden.
 
Viestejä
2
Sillanpää ykkösveskariksi. Melko dominoiva esitys häneltä eilen. Otti kaiken mahdollisen ja muutaman mahdottomankin. Huomattavasti vakuuttavampi kuin perjantain virkaveljet.

Juuti, taitoa ja käsiä riittää. Loistava pelaaja. Joskus sortuu huonoihin ratkaisuihin yrittäessään liian vaikeaa. Niitä kuitenkin staroille tapahtuu.

Savolainen. Hieno esitys lauantain pelissä. Pelaa hyvin kahteen suuntaan ja virheitä tulee harvoin. Näytti epäilijöilleen lauantain pelissä, joita tääläkin foorumilla ollaan nähty.

Siekkinen. Kokonaisvaltainen ja hyvä pelaaja. Tykkään!

Siinä suosikit joukkueeseen!
 
Viestejä
50
Oikea mies palkittiin lauantaina, Kooveen valmennusjohdo antanu Sillanpäälle vastuuta liigassa ja vakuuttanut hyvin sielläkin vaikka joukkue ei ole menestynyt tänä vuonna. Ehdottomasti mukaan Halifaxiin
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
28
Ihmettelen kun Riku hakanen ei ole päässyt mukaan hirmuvireen jälkeen oikeastaan kaikissa ikäluokissa.
Näinköhän otettaisiin Kanadan koneeseen vielä jälkeenpäin mukaan, vaikka ei viimeisimmässä tapahtumassa ollutkaan mukana? Hakanen pelaa tällä hetkellä SPV edustuksen mukana playoffseja, siellä myös ensimmäiset tehopisteet tehtynä. Ehkä koko -01 ikäluokan kuumin hyökkääjä tällä hetkellä. Haukkala nyt A:n mukana, kun Hakanen samalla paikalla edustuksessa.
 
Viestejä
3,277
Näinköhän otettaisiin Kanadan koneeseen vielä jälkeenpäin mukaan, vaikka ei viimeisimmässä tapahtumassa ollutkaan mukana? Hakanen pelaa tällä hetkellä SPV edustuksen mukana playoffseja, siellä myös ensimmäiset tehopisteet tehtynä. Ehkä koko -01 ikäluokan kuumin hyökkääjä tällä hetkellä. Haukkala nyt A:n mukana, kun Hakanen samalla paikalla edustuksessa.
Onko kuumempi hyökkääjä kuin Lund? Eipä sillä, itse ottaisin tuon kaksikon varmaan ensimmäisenä mukaan ja sitten vasta arpoisin muita.
 
Riku Hakanen kuuluisi ilman muuta pelitaidoiltaan kyseiseen joukkueeseen. Eikä hänen tarvitsisi pudottaa Lundia kisoista. Mutta joukkuedynamiikan kannalta voi olla vaikeaa ottaa uusi kaveri loppumetreillä mukaan. Toisaalta tässä voisi olla yllätyselementti, koska ruotsalaiset eivät varmasti ole skoutanneet Hakasta mitenkään.
 
Viestejä
135
Juuti, Lund, Haukkala, Savolainen, Salmi, Siekkinen hyökkääjistä ainakin mukana. Myös Huppunen ja Einiö. Toivoisin että Laiti ja Hakanen yllätyskortteina.

Puolustajista Mattila, Kuisma, Latvala, Heikkilän ottaisin myös, Manninen, Varjokumpu myös mukaan koska valmennuksen luottomies. Ehkä myös Mäkelä

Maalivahdit järjestyksessä: Sillanpää, Sipilä, Fälden
 
Viestejä
97
Perustelkaa joku nyt Kuisma. Iso mutta kömpelö.
En nyt lähde arvostelemaan pelaajia koon perusteella (vaikka nämä ovatkin jo täysi-ikäisiä), mutta varmaan samasta syystä kuin miksi Hautaniemi oli miesten maajoukkueessa. Laji on valitettavasti menossa suuntaan, että mörssärit puolustuksessa on ok.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös