Pääkallo.fi

Välieräsarja KrP-Oilers

Viestejä
426
Kuitenkin joku siellä Nokialla lukee tätä niin säätäkää sen pääkameran asetukset kohdalleen. Ei pystynyt katsomaan striimiä kun laatu oli diashow tasoa. Ei tarvitse katsoa kuin "kooste" niin ymmärrätte mistä puhun.
Joo Raholan pommisuojassa netin kanssa oli vähän probleemaa, ja yläkamerassa oli asetukset alkuun joku käynyt säätämässä muuksi, kuin ne olivat olleet. Muistaakseni tokaan erään saatiin tekniset ongelmat fiksailtua, jonka jälkeen kaikki ainakin mun tietojen mukaan oli ok.
 
Viestejä
426
On joo, tuosta kun ei ois yhtä enempää pitäny missää nimessä tulla, jos esim kainulaisellekaan ei tullut. Mutta, arpa on heitetty ja näillä mennään 🤣
 
Viestejä
463
On joo, tuosta kun ei ois yhtä enempää pitäny missää nimessä tulla, jos esim kainulaisellekaan ei tullut. Mutta, arpa on heitetty ja näillä mennään 🤣
Ihan perus. Lyö päähän niin saat pelikieltoa. Lyö olkapäähän niin ei mitään.
Ihmettelen kyllä itsekin, eikö tuohon Kainulaisen tapaukseen löytynyt mitään muuta sääntöpykälää..
 
Viestejä
702
Tuosta 2 ja Kainulainen 0 peliä.. eikö voitaisi kurinpito muuttaa nopanheitoksi saataisiin tieto heti pelin aikana? Aivan kuraa...
Alkuun täytyy teroittaa että tämä kommentti ei liity Oilersiin mitenkään vaan pelaajaan Rasmus Kainulainen ja Kainulaisen kurinpitohistoriaan. Kainulainen on ollut useita kertoja tutkittavana selvistä kovan pelaamisen ylilyönneistä. Paljon on tullut penaltya eikä ole ihan harvassa ne kaudet etteikö olisi vähintään yksi käsittelyssä oleva tapaus. Se mikä kummastuttaa on kuinka usein Kainulainen selviää huomautuksella. Jopa tuomarin fyysinen koskemattomuus painettiin villaisella. Se jos joku on käsittämätöntä. Samaan aikaan Kainulaisen tekoihin rinnastettavista ylilyönneistä räpsästään muille pelaajille pikku huili. Kainulainen pelaa kovaa ja tunteella mutta se ei silti anna perustetta miksi jopa erotuomariorganisaatio ihmettelee kurinpidon linjauksia. Alkki ansaitsi kaksi peiä mutta Kainulaiselle olisi täytynyt ehdottomasti antaa sama. Tai sitten Alkille ei mitään seuraamuksia. Kainulaista ei voi eikä saa kohdella eriarvoisesti muihin verrattuna. Ja ennen kuin Lagledare tai Rightin pakki vetää palkoja sieraimiinsa korostan että kommentoin pelaajaa ja pelaajan historiaa jo edellisessä seurassaan. Myöskään menossa olevalla pleijarisarjalla ei ole mitään tekemistä mielipiteen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,217
Alkuun täytyy teroittaa että tämä kommentti ei liity Oilersiin mitenkään vaan pelaajaan Rasmus Kainulainen ja Kainulaisen kurinpitohistoriaan. Kainulainen on ollut useita kertoja tutkittavana selvistä kovan pelaamisen ylilyönneistä. Paljon on tullut penaltya eikä ole ihan useita kausia etteikö olisi vähintään yksi käsittelyssä oleva tapaus. Se mikä kummastuttaa on kuinka usein Kainulainen selviää huomautuksella. Jopa tuomarin fyysinen koskemattomuus painettiin villaisella. Se jos joku on käsittämätöntä. Samaan aikaan Kainulaisen tekoihin rinnastettavista ylilyönneistä räpsästään muille pelaajille pikku huili. Kainulainen pelaa kovaa ja tunteella mutta se ei silti anna perustetta miksi jopa erotuomariorganisaatio ihmettelee kurinpidon linjauksia. Alkki ansaitsi kaksi peiä mutta Kainulaiselle olisi täytynyt ehdottomasti antaa sama. Tai sitten Alkille ei mitään seuraamuksia. Kainulaista ei voi eikä saa kohdella eriarvoisesti muihin verrattuna. Ja ennen kuin Lagledare tai Rightin pakki vetää palkoja sieraimiinsa korostan että kommentoin pelaajaa ja pelaajan historiaa jo edellisessä seurassaan. Myöskään menossa olevalla pleijarisarjalla ei ole mitään tekemistä mielipiteen kanssa.
Molemmissa tapauksissa 2+2min olisi riittänyt.
Nyt on arvottu näin ja kulisseissa käydään valtataistelua ja kiukuttelua - ei hyvä.
 
Viestejä
702
Molemmissa tapauksissa 2+2min olisi riittänyt.
Nyt on arvottu näin ja kulisseissa käydään valtataistelua ja kiukuttelua - ei hyvä.
Tämä. Kun otetaan huomioon mitä pelejä pelataan ja miten marginaaleilla kuitenkin mennään tulisi kurinpidon olla hieman sallivampi mutta niin tai näin niin poikkeuksellisen linjakas. Nyt on epäonnistuttu. 2+2. Pelataan taas pojat.
 
Viestejä
105
Kurinpitolautakunta tuli Kainulaisen tapauksesta katumapäälle ja päätti hyvittää sen salibandykansalle antamalla Alkille pelikieltoa nyt vähän pienemmästä rikkeestä. Ihmisiä ne vain on siellä kurinpitolautakunnassakin.
 
Viestejä
463
Halutaanko me tästä lajista pois ne päähän kohdistuvat rikkeet?
Tuntuu että näätälasien takaa vastaus on joo, mutta tärkeissä peleissä saa vähän lyödä päähänkin. Tai jos vastustajalle ei käy kovin pahasti, niin sitten se on ihan ok.
Kainulainen ei osunut päähän, vaikka rumasti ajoikin Kruminsin päälle.
 
Viestejä
281
Täällä on joillain kummallinen ajatusmaailma että jos ei osu kunnon hittiä niin ei tulisi vaarallisesta pelistä antaa mitään... pitääkö oikeasti antaa rymistellä kuin päätön kana ja sitten kun joku saa kunnon osuman alkaa voivottelemaan että kävipä huono tuuri? Jos halutaan että peli puhdistuu pääosumista pitää puuttua myös läheltä piti tilanteisiin, jotka ovat tarkoitushakuisia. Kaikki puhe Kainulaisen "horjahtamisesta" on aivan p***apuhetta, siinä haettiin osumaa ihan turha väittää mitään muuta. Yksi hieno pelaaja on jo joutunut lopettamaan, montako vielä pitää loukkaantua?
 
Viestejä
463
Eikös tämä ollut Alkille jo toinen "kyynärpää" isku tälle keväälle josta tuli pelikieltoon? Vai muistanko väärin?
Aikaisemmista pelikielloista en tiedä, mutta KrPn vastineen mukaan ihan peruskauraa Alkille.

"Alkin toiminta on ollut pelinomaista ja fyysinen kontakti on seurausta sattumanvaraisesta törmäyksestä ja peliin kuuluvasta tavanomaisesta kamppailutilanteesta"
 
Viestejä
708
Jälleen nähtiin kurinpidon hieno linja joka pitää #puuhastelu
No nyt, selostitte muuten erinomaisesti, mutta tuota tilannetta toistelitte vahinkona, jota se ei ollut. Kainulaisen tilanteen kurinpito meni vihkoon, tässäkin ehkä pelkkä pelirangaistus olisi riittänyt.

Fanikamerassa saa mun puolesta vetää kotiin päin, mutta yhtä aikaa ei voi olla puolueeton peliä tulkitessaan. Ja heitellä tälläsiä foorumilla. Vahinkohan Alkin huitaisu ei ollut. Jos ohi, niin kehinhallinnan kurssille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös