Pääkallo.fi

Välieräsarja KrP-Oilers

Viestejä
1,149
Iso miinus Oilersin päädyssä olevalle laumalle vastustajien solvaamisesta. Omien kannustaminen on cool, "vittu mikä sika" ynnä muut lätkän sikakatsomosta opitut törkeydet sais jäädä muihin lajeihin. Tai mielellään ei mihinkään. Ymmärrän tunteen palossa yksittäistapaukset, mutta koko ryhmän harjoittamat solvaukset on vaan oksettavaa.

Kannustakaa omia, se on todella hienoa.
 
Viestejä
434
Iso miinus Oilersin päädyssä olevalle laumalle vastustajien solvaamisesta. Omien kannustaminen on cool, "vittu mikä sika" ynnä muut lätkän sikakatsomosta opitut törkeydet sais jäädä muihin lajeihin. Tai mielellään ei mihinkään. Ymmärrän tunteen palossa yksittäistapaukset, mutta koko ryhmän harjoittamat solvaukset on vaan oksettavaa.

Kannustakaa omia, se on todella hienoa.

Varma kevään merkki, kun KrP:n uhoavista teinipojista koostuva fanilauma tekee paluun katsomoihin. Jäivät hyvin mieleen viime kevään välieristä Espoossa mm. "Jasper Juuti vittu sä olet juntti" -lauluillaan. Katsotaan mitä sunnuntaille ovat keksineet.

Itse pelistä sen verran, että nyt ei enää Oilersilla taida riittää, vaikka Kainulainen, Astala ja Veikkola olisivat kuinka kuumina, jos kakkonen ja kolmonen jatkavat yhtä surkeasti. Jotain muutoksia on pakko Lamminkin noihin nyt tehdä. RKainulainen olisi voinut olla yksi vaihtoehto, mutta päätti sitten lopettaa pelinsä taas kerran lyhyeen. Uskomatonta, ettei kaveri vaan ikinä opi.
 
Viestejä
8,108
Oli melkoinen pettymys tuo yleisömäärä. Hyvä jos puolillaan oli halli.

Hyvä, että tuli puheenaihetta jostain, eli se punainen kortti jakaa selvästi mielipiteitä. Itse en ole tuomarikursseja käynyt, niin en ota kantaa oliko oikein vai väärin. Se nyt on selvää, että kortti tuli pelaajalle, joka on niitä kortteja saanut ennenkin. Tuliko kortti juuri siksi vai siitä huolimatta, en ota kantaa.
 
Viestejä
144
Hieno nähdä että pääkallossakin herää keskustelua näin keväällä. Näätä oli kyllä selkeästi tänään edellä. Saa nähdä jatkuuko sama vieraissa. Näätälasienkin läpi tuo R.Kainulaisen punainen vaikutti hieman rajulta tuomiolta. Toki jos osui päähän niin hyvä että pääosumat otetaan tosissaan.
 
Viestejä
74
Osuu päähän tai ei, niin ei tuollainen ryntäily kuulu todellakaan tähä lajiin. Kainulainen ajaa kyynärpää ylhäällä täydessä vauhdissa pallottoman pelaajan matalaksi... ja joku vielä kehtaa ulista, että oli väärä tuomio. Todennäköisesti pelikieltoa tulee 2 peliä, mutta itse antaisin ainakin 3.
 
Viestejä
507
kannattaa jatkossa kaikkien varoa - kun tekee liikkeen jotain kohti niin mailalla saa lyödä…
Krumins nosti mailan pystyyn kiertääkseen kontaktia, R.Kainulainen jatkaa liikettä kohti pallotonta. Ei osunut ehkä suoraan päähän, mutta kädet ylhäällä mentiin kohti pallotonta tilanteen jälkeen. Kainulainen menee itse päin mailaa. Ei siinä ketään lyödä vaan paremminkin koitetaan väistää päin tulevaa turhaa jälkipelikontaktia.
 
Viestejä
8,108
KrP:n tukevat lauloivat hienosti
"On vain yksi, on vain nää... Tä?"
 
Viestejä
8,108
1680303846033.png
15 pelaajaa -10 tai huonompi. Näistä 12 espoolaisia.

Oilersin eilisen pelin 1. ja 2. kentän vasempien laitureiden +/- ero 31 pykälää (Astala +20, S. Lindfors -11).

Muista välieräjoukkueista huonoin miinuslukema on äkkiseltään katsottuna TPS:n Heikki Hirvisuo, -2.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,349
Osuu päähän tai ei, niin ei tuollainen ryntäily kuulu todellakaan tähä lajiin. Kainulainen ajaa kyynärpää ylhäällä täydessä vauhdissa pallottoman pelaajan matalaksi... ja joku vielä kehtaa ulista, että oli väärä tuomio. Todennäköisesti pelikieltoa tulee 2 peliä, mutta itse antaisin ainakin 3.
Mites on sen Kruminsin täysin holtittoman päähän osuvan pesäpallolyönnin laita? Montako peliä osumasta päähän?
 
Viestejä
1,010
R.Kainulainen tekee tuossa tilanteessa oudon ja hölmön valinnan. Krumins jo luopunut pallosta, syöttö osuu Kainulaisen jalkaan ja vaikuttaa siltä että Rasmus havaitsee sen. Silti päättää jatkaa kontaktin hakemista Kruminsiin. Krumins vetää liinat kiinni ja tarkoitus pyrkiä takaisin palloon. Maila nousee korkealle ja osuu kovaa Kainulaisen kaulaan tai poskeen. Lähes samaan aikaan Kainulaisen käsi osuu nähdäkseni ensin olkapäähän ja sen jälkeen osittain päähän.

Veikkaan että 1 peli huilia Kainulaiselle, mutta kyllä kai tuo Kruminsinkin mailaosuma on mahdollinen penalti jälkikäteen? Jos siis irroitetaan se omaksi asiakseen tästä Kainulaisen tötöilystä ja mietitään että tuolla voimalla maila päähän, niin kai niistäkin on kakkuja jaettu, oli se syy mailan nousemiselle mikä vaan?
 
  • Tykkää
Reaktiot: FBI
Viestejä
1,149
Puolueettomana katsojana punainen kortti tuntui oikealta ratkaisulta. Ihan siis täysin mutulla tuntematta edes sääntökirjaa syvällisesti.

Lajina on salibandy. R. Kainulainen oli tullut pelaamaan taas jotain ihan muuta. Silloin on hyvä mennä suihkuun. Osuiko päähän, en tiedä, pienestä kiinni. En kuitenkaan osaa tästä tuomareita soimata, mielestäni meni ihan oikein.
 
Viestejä
290
Olipa hyvä peli eilen Nokialla. Ensimmäistä kertaa olin paikan päällä Raholassa ja onhan se kieltämättä melkoinen halli. Yleisömäärä oli itselle pettymys, mutta mietin jo pelin aikana että ymmärrän hyvin miksei paikka houkuttelee katsojia. Istuin "pääkatsomossa", jos sitä siksi voi kutsua ja kaikki sen puolen laitakahinat jäi näkemättä livenä näköesteen vuoksi. Esim. Kainulainen/Krumins tilanteen katsoin videoskriiniltä. Siitä toki posia KrP:lle että hallissa oli iso skriini josta näki hidastukset jne. Muutenkin näytti olevan muutama kahvila/myyntipiste ja ulkona paikalle saapuessa oli pysäköinnin ohjaajat, joten sinänsä hyvin järjestetty.
Yleisö eli parhaiten mukana niistä liigapeleistä mitä tällä kaudella nähnyt livenä, lähinnä päätykatsomossa olleen KrP:n faniryhmän ansiosta. Muutamia huutoja voisi vähän miettiä tai jättää kokonaan pois ja keskittyä siihen omien kannustamiseen minkä myös osasivat todella hyvin, mutta muuten pitivät hyvää mökää hallissa ja tuon tapaista soisi olevan muuallakin jos halutaan tästä lajista joskus jotain isompaa.

Itse pelistä sanoisin että KrP:n ohjaissa mentiin muutamia heikompia kohtia lukuun ottamatta. KrP:llä on sellainen materiaalietu Oilersiin nähden että ainakin eilisen perusteella vaikea nähdä että Oilers vie yhtään ottelua tässä sarjassa. Oilersin peli yhden/kahden viisikon varassa kun taas KrP:llä on 3 viisikkoa millä myllätä. Lisäksi peli-ilme/asenne, jos verrataan vaikka väsyneeseen tämän kauden Classiciin, niin KrP oli kyllä aivan eri sfäärissä ja ei vaan Oilersilla riitä jatkoon enää. Huomioi jonka varmasti kaikki muutkin teki: KrP:n 5vs6 pelaaminen on kyllä naurettavan heikolla tasolla kun taas Oilersin 6vs5 ja ylivoima muutenkin alati vaarallinen.

Lisäksi pakko mainita että pitääkö tässä perustaa joku GoFundMe Oilersille että saavat pelaajille yhtenäiset peliasut? En voi käsittää että pelistä toiseen tämä 97 Haapala saa vetää jollain junnupaidalla ja shortseilla. RaKainu taas näytti eilen pelaavan uikkareissa tms. Varsinkin tuo Haapalan peliasu on aivan käsittämätön. Luulisi että olisi sekä F-liigan että Oilersin brändin osalta melko tärkeää että joukkueiden paidat on yhtenäiset. Haapalan paita on ensinnäkin eri värinen musta kuin muilla, ei ole F-liigan logoa ja sponsoritkin varmaan innoissaan kun hän viilettää tyhjällä paidalla. Jonkun mielestä varmasti nipottelua, mutta missä muussa vakavasti otettavassa pääsarjassa tämä on mahdollista? Ainakin minulle antaa sellaisen kuvan että puuhastellaan. Ja tarkennan, tämähän ei ole mitenkään Haapalan vika joten en häntä hauku.
 

FBI

Viestejä
196
Paremmasta joukkuuesta ei epäselvää.
R Kainulaisen tilanne: Katkaisee syötön horjahtaa päätää mennä olkapäällä päin Kruminssia. Saa mailasta lujaa päähän, reaktiona irtoaa kynärpää joka mahdollisesti osuunpäähän. Punainen jep. Pelikieltoa ei lisää. Krumins 1 ottelun pelikielto mailalla päähän osumasta vaikka tahaton sekin oli.

Näkyi tilanteessa maitohapot jaloissa kun ei vielä tottumusta.

Oilers toivon mukaan putoaa nöyrästi alas ja iskee vastaan. Kyllä sitä kautta tulee riittävästi paikkoja eikä omiin tuu: Montaks söit...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös