Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Nähdäänkö Happee ensi kaudella liigassa?

Viikon kysymys: Nähdäänkö Happee ensi kaudella liigassa?

  • Kyllä

    Ääniä: 42 58.3%
  • Ei

    Ääniä: 30 41.7%

  • Äänestäjiä
    72

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,716
Jyväskylän Happeen ympärillä on keskusteltu laajasti joukkueen taloudellisesta tilanteesta viime vuosina. Syyskaudella puhuttivat muun muassa varustekauppaan syntyneet velat, ja sittemmin harjoitusvuoroista syntyneet velat.

Viime viikolla Happeelta vähennettiin kaksi pistettä, sillä se ei ollut hoitanut taloudellisia velvoitteita Salibandyliiton mukaan. Huhujen mukaan olisi kyse kymmenistä tuhansista euroista. Oman lisänsä keskusteluun on tuonut luottamuspula seuran sisällä koskien seuran johtamista ja juniorijoukkueiden huomiointia sekä informointia.

Seuran sisältä on vakuuteltu, että asiat saadaan järjestykseen, vaikka ulkopuolisen silmään toiminta on näyttänyt kamppailulta tuulimyllyjä vastaan. Toisaalta myöskään ukaasit liigan ja liiton osalta eivät ole olleet kovin ponnekkaita toistaiseksi.

Voi hyvin olla, että joukkueen/seuran pitää mennä kokonaan nurin ennen kuin liigalisenssi voidaan evätä. Lienee hyvä muistaa, että Happee on liigahistorian pisimpään yhtäjaksoisesti liigassa pelannut joukkue. Lienee hyvä vielä lisätä, että pelillisesti joukkue ei ole lähelläkään putoamista.

Viikon kysymys kuuluu: Nähdäänkö Happee ensi kaudella liigassa?
 
Viestejä
197
Jos Happee onnistuu konkurssin välttämään, niin eiköhän Alakiventien porukka sen lisenssinkin myönnä? Konkkatapauksessa joutuisivat jo vähän käyttämään luovuutta.
 
Viestejä
637
Happee on oikeastaan aina ollut talousvaikeuksissa. Niiden vaikeuksien kanssa on jouduttu karsimaan alaspäin ja säilytty, niiden kanssa on voitettu mestaruus, niiden kanssa on aina tanssittu nuoralla.

Kaikki loppuu aikanaan, mutta jos veikata pitäisi, niin uskoisin Happeen jälleen kerran onnistuvan väistämään velkojien luodit niin, että konkurssi vältetään. Ja liiton velat niin, että liigalisenssi myönnetään jonkun lisäajan puitteissa. Ties kuinka monetta kertaa.

Urheilussa se loppu tulee useimmiten vasta sinä päivänä kun työeläkeyhtiön ja/tai verottajan toimesta konkurssihakemus on jätetty eikä niitä maksuja saada enää kerättyä kasaan.
 
Viestejä
469
Jos Happee halutaan ajaa lisenssiehtoja tarkastellessa ahtaalle, niin samalla on varmaan iso kiusaus puuttua monitoimitalon keskustelua herättäneisiin turvallisuushaasteisiin. Jos taas halutaan pitää Happee sarjassa, niin eiköhän siihen keinot löydy liitonkin suunnasta.
 
Viestejä
80
Happee - F-liigan TPS… SM-liigan Tepsuttajat menee 2,4 miljoonaa miinuksella, kuinkahan paljon Happeella onkaan niitä velkoja? Nyt vaan hakemaan omaa Supercell-miljonääriä apuun.

Monitoimitalon turvallisuushaasteet on muisto vain, kun Laukaan upouusi Hirviareena aukaisee ovensa…
 
Viestejä
80
Eipä taida 4-50 000 € ylimääräistä urheiluun käytettävissä olevaa sponsorirahaa löytyä Jyväskylän talousalueelta tässä vaiheessa vuotta. Ehkä konkurssi olisi paras vaihtoehto - lajin epäterveet lieveilmiöt PN pakko saada kuriin.

Onneksi kaupungista löytyy kuitenkin myös se toinen vaihtoehto, joka voisi jatkaa Jyväskylän kunniakkaita säbä-perinteitä. O2 taustat lienee kunnossa ja juniorityökin vilkasta. Eiköhän sinne Happeenkin junnut mahdu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös