Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Putoaako EräViikingit miesten F-liigasta?

Viikon kysymys: Putoaako EräViikingit miesten F-liigasta?

  • Kyllä

  • Ei


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4,616
Fuusioseura EräViikinkien alkukausi on ollut todella vaikea miesten liigassa. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä ja on kerännyt vain kolme pistettä yhdeksästä pelistä.

Nuorentuneen joukkueen pitäisi saada aikaiseksi ryhtiliike, jos se aikoo säilyttää paikkansa suoraan. Runkosarjassa toki pelataan 33 ottelua tällä kaudella, mutta ero sijalle 10 on nyt neljä pistettä ja ainoastaan yhtä sijaa ylempänä (11.) oleva FBC Turku on ollut ErVin kanssa yhtä heikko suoritustasoltaan.

Sijojen 11-12 joukkueet eivät tokikaan putoa suoraan, mutta karsintataival ei ole helppo jos sinne joutuu. Mukaan tulee kuusi Divarin runkosarjan parasta joukkuetta, ja yhden ottelusarjan voittaminen ei riitä sarjapaikan säilyttämiseen, vaan nousijan tai säilyjän tulee voittaa kaksi ottelusarjaa.

EräViikingit edustaa tällä haavaa ainoana helsinkiläisjoukkueena miesten liigassa, mutta putoaako se liigasta tämän kauden päätteeksi?

Perustelethan vastaustasi!
 
Viestejä
958
Divarissa ei näytä olevan parempia joukkueita tarjolla, joten vaikuttaa siltä, ettei yksikään joukkue tipu tällä kaudella F-liigasta. Ainoa potentiaalinen putoaja on FBC, mutta veikkaan hoitavan karsinnat.
 
Viestejä
601
Putoaa. Liigassa jo muutaman vuoden pelanneet pelaajat ei pysty käsittelemään jatkuvaa häviämistä vaan kiinnostus hiipuu kauden mittaan. Kukkola ja Rosendahl olennaisessa roolissa pystyvätkö motivoimaan joukkuetta yrittämään. Ainoa pelastus on valmentajan vaihto, jos sekään.

Verrokkina FBC joilla intoa pelata kun liigaan on päästy ja liigassa pelaamisen kokemus lisääntyy. Pari maukasta voittoa ja yhtäkkiä mahdollisuus jopa taistella viivan yläpuolelle. Erälle sitä mahdollisuutta ei tule.
 
Viestejä
9
Ei putoa.

On selvää että tämä seura ei tule Fliigan sarjapaikkaa luovuttamaan pois millään ilveellä. Se tulee kääntämään kivet ja männynkävyt, mitä se ikinä vaatikaan, että sarjapaikka säilyy.

Voi jäädä sijoille 11-12 runkosarjassa, mutta kykenee klaaraamaan kaksi ottelusarjaa divariporukoita vastaan. Ei ehkä pääsisi tähän saavutukseen viime aikojen kokoonpanoillaan, mutta ErVi pystyy houkuttelemaan paluumuuttajia ja jo uransa "lopettaneita" pelaajia riittävästi, että sarjapaikka lopulta säilyy. Lisäksi tällä hetkellä on loukissa ratkaisukykyisiä pelaajia, jotka pystyvät vastuunsa kantamaan.
 
Viestejä
790
En usko että putoaa, mutta onhan se jo selkeä katastrofi mikäli joutuu karsimaan sarjapaikasta. Vaikka kesällä tuli yllättäviä poistumisia, niin onhan tuo rosteri kuitenkin sellainen että pitäisi taistella samoista sijoista OLSin, SPV:n ja ehkä jopa Indiansin kanssa, kuin häntäsijoista FBC:n tai Jymyn kanssa. Onhan tässä vielä paljon matseja edessä, mutta huolestuttavaa on että ei ErVin peleistä oikein tahdo löytää edes sellaisia jaksoja, jotka antaisi signaalia että homma olisi jollain aikavälillä menossa raiteilleen.

Lund mättää pisteitä, mutta tehotilasto alkaa näyttää samoja lukemia kuin Tiikereissä aikanaan. Kukkola -15 on koko liigan toiseksi huonoin lukema ja tähän kaveriin kuitenkin katseet kääntyy, kun miettii kenen pitäisi kannatella jengiä ja näyttää esimerkkiä junnuille. Rosendahl toki on ns. varma kortti ja voisi olettaa että parantaa kauden mittaan. Pakisto huutaa kyllä Ahoa sisään loukkiosastolta.

Eli ei tule tippumaan, mutta silti lähes yhtä iso isku on se että kausi on pelkkää Via Dolorosaa (voisiko muuten korvata maalibiisinä Victoryn?), keväällä moni kärkipelaaja miettii että mitä uraltaan hakee, lopulta päättää lähteä kehittymään ja menestymään muihin seuroihin.
 
Viestejä
731
Ei putoa, vaan säilyttää sarjapaikkansa kaatamalla trillerimäisessä karsintaottelussa Salban Kukkolan puolesta kentästä lähteneellä lerpulla.

Ensi kautta tuskin mikään pelastaa, Mäkelä joutuu pukemaan pelikamppeet päälle varmaan itsekin😂
 
Viestejä
286
Ei putoa, enkä usko että joutuu edes karsimaan. Kunhan sairastupa tyhjenee niin pelikin paranee ja pisteitä tulee riittävästi säilymiseen. Eli ei tipu divariin vaikka joillekin se olisi märkien päiväunien toteuma 😂 :LOL:
 
Viestejä
790
Eli ei tipu divariin vaikka joillekin se olisi märkien päiväunien toteuma 😂 :LOL:
Niin, nythän on tietty helppo ilkkua ja olla vahingoniloinen, mutta jos katsoo isoa kuvaa, niin olisi todella tärkeää ihan lajin yleisen kiinnostavuuden ja jatkuvuuden kannalta, että pääkaupungissa (= n.10% koko maan väkiluvusta) toimii kilpailukykyinen miesten edustusjoukkue. Mutta tietty jos se ei sitä kykene olemaan, niin kyllä se on peiliin katsomisen paikka.
 
Viestejä
4
Ei todellakaan putoa. Joutuessaan karsimaan sarjapaikasta, on Ervillä heittää tarpeeksi kärkiosaamista kentälle vs. divarin kärki. Jos peliesitykset jatkuvat mollivoittoisena on mahdollista vahvistaa myös rosteria ennen kevättä.
 
Viestejä
6,421
Veikkaan, että ei putoa. Tulee nousemaan juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolelle. Jymy on jo nyt osoittanut melkoista yskimistä - vaikka juuri ErVin voittikin. Divariplayoffien kautta säilymiseen en usko, Karhut siitä hyvä esimerkki - Hawkskaan ei lopulta ollut kovin ihmeellinen, mutta silti Karhut onnistui putoamaan heti.
 
Viestejä
156
Olisi erittäin viihdyttävää jos Ervi tippuisi, koska jaksavat mainostaa itseään maailman suurimpana salibandyseurana. Joukkue on nyt kovin nuori, joten tämä kausi kasvattaa henkisesti hyvin, kun junnuissa voittamaan tottuneet nuorukaiset eivät heti pääse voittamaan miehissä.

Tuskin tulevat tippumaan veikkaan että sijoitus on lopulta 10. Jos saavat pidettyä nyt nuoren joukkueen koossa niin Ervi on ~5 vuoden päästä erittäin varteenotettava haastaja.

Kukkolalta vaaditaan isoa tason nostoa +/- lukema on aivan järkyttävä. Nyt on nuorilla pojilla isot saappaat täytettävänä kevään puolella innolla odotan kuinka käy.
 
Viestejä
355
Säilynee kyllä karsintojen kautta, sikäli mikäli ymmärtää koko kauden valmistautua juuri niihin peleihin.
Voi välttää karsinnat vain, jos valmennus / seura saa houkuteltua pari kokenutta kettua palaamaan pelastustalkoisiin nopeasti jo seuraavan muutaman viikon kuluessa.
 
Viestejä
82
Ei putoa vaikka jäisi (tai kun jää) 11-12 sijoille, koska Divarijoukkueiden taso ei riitä voittamaan pidempää sarjaa Erviä vastaan. Yhden ottelun voi toki voittaa mutta kolme, no way. Enemmän olisin huolissani FBC:stä jos nyt jostain pitää huolissaan olla.
 
Viestejä
103
Tavallaan on pudonnut jo. Se, että tämmöistä spekulointia on jo tässä vaiheessa kautta on melko lailla sama kuin olisi jo pudonnut. Varsinkin kun seura itse varmasti ajatteli, että ovat uutisissa posiitivissa merkeissä "uuden" päävalmentajan myötä.

Veikkaan kumminkin, että ERVI ei putoa, raapii juuri ja juuri sen verran pisteitä, että "vain" karsii. Ennustan kumminkin, että Rastaan johdolla edes se ei tapahdu, vaan Mäkelä tulee puikkoihin alkuvuodesta ja saa joukkueen edes sen verran nousuun, että suora putoaminen vältetään.

Mitä tulee märkiin päiväuniin, niin itseäni ainakin ottaa aika lailla päähän, että tähän on ajauduttu. Jos siitä joku iloitsee, niin siitä vaan. Kumpikaan ei muuta sitä faktaa, että itse ovat ERVIssä tähän tilaan kruunujalokivensa sössineet.
 
Viestejä
880
Veikkaan kumminkin, että ERVI ei putoa, raapii juuri ja juuri sen verran pisteitä, että "vain" karsii. Ennustan kumminkin, että Rastaan johdolla edes se ei tapahdu, vaan Mäkelä tulee puikkoihin alkuvuodesta ja saa joukkueen edes sen verran nousuun, että suora putoaminen vältetään.
Suoraa putoamista ei tällä kaudella ole vaan kaksi runkosarjan heikointa karsii.
 
Viestejä
1,162
Ei putoa sen enempää kuin Real Madrid jalkapallon puolella putoaa La Ligasta.

Onhan tuolla hyviä pelureita ja kun loukit on selätetty niin pärjää kyllä näille alakerran jengeille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös