Pääkallo.fi

VULPN

Olisko ottelusta saatavilla live streamia?
Ei taida olla, koska säpö ei ole tv-viihdettä. Bussissa vielä pari paikkaa vapaana, menevät nopeasti ja nopeimmille.

Ei kyllä tullut tänään työnteosta oikein mitään, kun pyörii koko ajan tuleva sunnuntai mielessä. Joko mentäisiin? Ilmoitin pomolle, ettei onnistu sitten maanantaina tulla pajalle. Hetken väittelyn jälkeen uskoi, kun huomasi mun olevan tosissani. Heh, sellainen matsi tiedossa, että siirryn mielelläni hetkeksi vaikka kortiston puolelle, jos ei muuten onnaa. :)
 
Sisäpiiristä sen verran tietoa, että kauden tärkeimmällä hetkellä VULPN on ilmeisesti saamassa koko vakiokokoonpanonsa pelaamaan. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta laatuaan tällä kaudella, joten kaikki on nyt todella pelissä niin kuin pitääkin, kun mestaruutta ratkotaan. Tulossa varmasti kiivas vääntö, johon liukas alusta ja pieni kenttä tuo oman lisämausteensa. Miten näkisitte ketjukoostumukset? Veikkauksia?
 
Tykkää tästä: All4n
Kuten tuossa nimimerkki @All4n jo aiemmin arvioikin, niin katseet kääntyvät epäilemättä kaksintaisteluun Kolari vs Karjula. Pari kuukautta sitten käydyssä väännössä Karjula oli kentän herra ja hidalgo nakuttaen tehot 2+3 VULPN:n lädien voittaessa 4-6, viikonloppuna odottavassa kamppailussa "Jopelta" tarvitaan varmasti apuja taas pisteiden muodossa, että kuuluisa dirrejuna pysyisi raiteillaan.

Mielenkiintoa luo myös lisää Aleksi Kuivalan preesens. Viime kohtaamisessa sarjan heittämällä kovin ja meritoitunein pakki ei löytynyt kokoonpanosta, mutta puolustus toimi silti loistavalla tasolla. Uskaltaako tässä edes arvailla tuleeko omiin edes yhtä maalia, mikäli maalivahti Jere Tahkola onnistuu olemaan vielä iskussa (niin kuin aiemmissakin peleissä).

Mielenkiintoa myös herättää meritoituneen, mutta todella vähin äänin taustalla hääränneen "valmentaja"kaksikon V.Karvosen & P.Hanskin taktiset ratkaisut peliä varten. Lähteekö Vulpn raastavalla koko kentän kestävällä karvauksella lankusta asti, vai tyydytäänkö kyttäilemään puolen kentän mökissä? Erikoistilannepelaaminen nousee varmasti myös suureen rooliin aamupäivän titaanien taistossa, toivottavasti pojat ovat hioneet ns "kuviot kuntoon".

Huomionarvoista on myös että VULPN ottaa aamulla yhteen SBT Martin kanssa, jota johtaa Joni "sarjan kovin Joni" Vainio. Aamupelit ovat olleet myrkkyä nuorille ja salskeille atleeteille joten valmistautuminen nousee varmasti erittäin tärkeään rooliin aamulla ettei pahin käy toteen.

Tässäpä tällaista pientä katsausta vklp kamppailuun, kyllähän tässä jo housut pyörivät jalassa kun sunnuntaiaamua odottelee. On tämä salibandy vain hieno laji! Tsemppiä joukkueille koitokseen!

Edit: Ketjuja lähtisin muotoilemaan jotakuinkin näin:

N. Taskila - J. Karjula - R. Karjula
Kuivala - Heikkilä

Matikainen - Linnanmäki - Riekki
H. Taskila - Karvonen

Pulkkinen - Käkelä - Lukka

Mv: Tahkola
Penkillä: J.Taskila, Nevalainen
 
Viimeksi muokattu:
Oman mausteensa sunnuntain kamppailuun tuo Haukiputaan ala-arvoinen alusta, jonka käyttäjä Busquets jo mainitsi. HaHea vastaan pelatussa harjoitusottelussa VULPN-ritarit olivat pienimuotoisessa nesteessä, sillä liikkuminen ei ollutkaan niin vaivatonta kuin kotikentällä Zempissä.
Mielenkiinnolla odotan kuinka suuren edun V.Pulkkisen hokitausta antaa muihin pelaajiin nähden tällä kuluneella matolla, joka jäätä ominaisuuksiltaan muistuttaa.
 
Tietäisikö kukaan, miten joukkueen kenraaliharjoitus sunnuntain suurkoitokseen päättyi? Isotätini Marjut, lempinimeltään "Kotka" soitti ja kertoi nähneensä tähtihyökkääjä Joona "Byyri" Karjulan pahoinvointisena. Olisiko pelissä likaisia ankkakäpäliä?
 
Edit: Ketjuja lähtisin muotoilemaan jotakuinkin näin:

N. Taskila - J. Karjula - R. Karjula
Kuivala - Heikkilä

Matikainen - Linnanmäki - Riekki
H. Taskila - Karvonen

Pulkkinen - Käkelä - Lukka

Mv: Tahkola
Penkillä: J.Taskila, Nevalainen
Mitä reenejä käynyt nyt parina päivänä katsomassa niin taitavat nämä osua aika hyvin nappiin. Melkoisen kova nippu kieltämättä, kyllähän tässä alkaa usko nousta. Tulee muuten varsinkin kulttipelaaja J. Taskilan penkitys aiheuttamaan suuren yleisön keskuudessa ihmetystä. Mutta tästä, Nevalaisen keissistä ja ketjuista lisää myöhemmin, ajattelin jotain ennakon tapaista raapustella loppuviikosta.

Exon kanssa soitellaan jatkuvasti ja kiimaillaan viikonloppua, mennyt nyt about viikko ihan sumussa. Täytyy vain yrittää pitää pakka kasassa ja tuplatsekata kalenteria, että H-hetkeen on oikeasti enää muutama päivä. On tämä hienoa aikaa.
 
Huhhuh ei tässä meinaa enää housuissa pysyä. Vuorokausi eteenpäin ja ollaan huomattavasti viisaampia tulevasta nousijasta. Ananazpizzan raporttia odotellessa. Tänään olisi tarkotus hieman helpottaa kiimaa ja mennä Dynamon peliin. Ollaan ananaksen kanssa hierottu ystävyyssuhdetta dynamon fanien kanssa. Paljon yhteistä esimerkiksi "viha" rankkoja ankkoja kohtaan. :)
 
Itse tuijotan tärisevin käsin liiton tulospalvelua, miten VULPN:n nousuhaaveille käy. SBT Martin johtomaalin jälkee sanoin tyttöystäväni sisustusohjelmaa tyhmäksi suutuspäissäni. Hän ei ymmärtänyt harmitustani ja heitti ulos. Nyt seuraan peliä Teboilin kahviossa.
🎶Nikke ja Mikke
Meidät liigaan johdattaa!
Nikke ja Mikke...🎶
Kyllä oli kaiken arvoista raahautua tänne Oulun Detroitiin seuraamaan poikien aamuista kamppailua😎 HUIKEETA ÄIJÄT!
 
Elämäni pahin pettymys tapahtui tänä aamuna myöhästyttyäni fanibussista, kuka voi nauttia jostain tulospalvelun päivittelystä jos vaihtoehtona seurata pohjois-suomen kiimaisinta kamppailua paikan päällä. Noh, väsyneestä päästä kärsii koko kroppa ja näillä mennään mitä on. Viime hetken tsemit vielä ukoille päivän koitokseen!
 
Viestejä
19
Heräsin viime yönä klo 3.55 valtavaan kolinaan ja melusaasteeseen. Avasin ikkunan selvittääkseni kuka kehtaa häiritä working class'n unirauhaa tähän aikaan. Kaikeksi onneksi VULPN:n nelosdirrejuna se siellä vaan puksutti menemään, ja ihan raiteillaan! Heitin lädeille tottuneet tervehdykset ja painuin takaisin unille. On se vaan hienoa! Nautitaan lopputalven hienoista keleistä ja tulevasta keväästä täysin rinnoin, aina ei ole näin mahtavaa syytä iloita!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.