Pääkallo.fi

VULPN

Viestejä
165
Itse tuijotan tärisevin käsin liiton tulospalvelua, miten VULPN:n nousuhaaveille käy. SBT Martin johtomaalin jälkee sanoin tyttöystäväni sisustusohjelmaa tyhmäksi suutuspäissäni. Hän ei ymmärtänyt harmitustani ja heitti ulos. Nyt seuraan peliä Teboilin kahviossa.
 
Viestejä
11
Itse tuijotan tärisevin käsin liiton tulospalvelua, miten VULPN:n nousuhaaveille käy. SBT Martin johtomaalin jälkee sanoin tyttöystäväni sisustusohjelmaa tyhmäksi suutuspäissäni. Hän ei ymmärtänyt harmitustani ja heitti ulos. Nyt seuraan peliä Teboilin kahviossa.
🎶Nikke ja Mikke
Meidät liigaan johdattaa!
Nikke ja Mikke...🎶
Kyllä oli kaiken arvoista raahautua tänne Oulun Detroitiin seuraamaan poikien aamuista kamppailua😎 HUIKEETA ÄIJÄT!
 
Viestejä
75
Elämäni pahin pettymys tapahtui tänä aamuna myöhästyttyäni fanibussista, kuka voi nauttia jostain tulospalvelun päivittelystä jos vaihtoehtona seurata pohjois-suomen kiimaisinta kamppailua paikan päällä. Noh, väsyneestä päästä kärsii koko kroppa ja näillä mennään mitä on. Viime hetken tsemit vielä ukoille päivän koitokseen!
 
Viestejä
44
Seuran instagram-tilin mukaan Ankka-pelistä ehkä sittenkin livelähetys saatavilla. Tarkkailkaa VULPN:in instagramia, lähetys kuulemma siellä.
 
Viestejä
24
Heräsin viime yönä klo 3.55 valtavaan kolinaan ja melusaasteeseen. Avasin ikkunan selvittääkseni kuka kehtaa häiritä working class'n unirauhaa tähän aikaan. Kaikeksi onneksi VULPN:n nelosdirrejuna se siellä vaan puksutti menemään, ja ihan raiteillaan! Heitin lädeille tottuneet tervehdykset ja painuin takaisin unille. On se vaan hienoa! Nautitaan lopputalven hienoista keleistä ja tulevasta keväästä täysin rinnoin, aina ei ole näin mahtavaa syytä iloita!
 
Viestejä
24
Isoa huomiota ankkamatsin alussa henkeä nostattavalle "PULPO" -huudolle. Lädit haki voimaa kamppailuun seuran kovimmasta etäfanista.

Junnuikäisenä useampi VULPN:n peluri viihtyi enemmänkin maila kourassa, pari miestä ihan SM-tasolla asti. Vastapainona parilla pelaajalla salibandytausta yhtä vajavainen kuin hallituksen vuosibudjetti.
 
Viestejä
37
sen näköistä pelaamista että uskoisin muutaman pelaajan pelaavan ensi kaudella pari sarjatasoa ylempänä 👍🏻 hyviä äijiä

Etelä
 
Viestejä
44
Oli kyllä sellaista pöllytystä, että Animalia saattaa kieltää videon. Missäs muuten VULPN:n herrat ovat aiemmin pelanneet? Tuntuu kantti lähtevän mallikkaasti ja pallokin tottelee mukavasti.
Eivät ole pelanneet, tai siis ainakaan tätä lajia. Seura perustettiin alun perin maahockeyta varten, jossa tulikin ihan hyvää tulosta Suomen verrattain pienessä skenessä. Muistan ajat, kun Exon kanssa lähdettiin away-reissulle ja piti kyllä aina pitkään tutuille ja perheelle selitellä, mikä siinä vetää katsomaan sitä köyhän miehen kendoa jossain pellolla. Onneksi saatiin ehdotettua jätkille Poro Cupiin (vuosittainen, perinteinen salibandyturnaus Ylitorniossa) osallistumista keväällä ”hassuttelumielessä”. Meni muutama peli, mutta nopeasti se kevyempikin maila alkoi tottua käteen. Ja jätkät innostu. Ja nyt ollaankin sitten tässä. En valehtele, en olisi uskonut tällaiseen voittokulkuun puolen vuoden reenillä. Mutta en valita, kyllä tämä säpö on mediaseksikkäämpää ja normaalimpaa puuhaa kuin se aiempi keppivammailu. Enää ei tarvitse selitellä harrastustaan, niin meidän kuin joukkueenkaan. Tosi vapauttavaa, ei ihme että seuran ympärillä on näin positiivinen fiilis. Jätkätkin selvästi nauttii peleistä, kun sillä mailalla voi oikeasti tehdäkin jotain. Kyllä säpö on tullut jäädäkseen. Kun VULPS pelaa tämän lajin läpi ~5-6 vuodessa, aion ehdottaa jalkapalloa. Se se vasta hohdokasta olisi.

Ja sori All4n, mutta näistä asioista voi ja pitää nykyään jo puhua ihan avoimesti. Ei ole enää 2012, ja se hetki vierasreissulla, kun joku ”sosiaalisessa rankingissa” korkeammalla oleva ”valtavirran lajia” seuraava Tappara-juntti kysyy huoltsikalla määränpäätä, ja sun pitää nopeesti keksiä joku kendo- tai futisjengi, jota sä ”fanitat”. Me ollaan kuivilla nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
44
Paikalla ollaan tuttuun tapaan, juuri aamukaffet pistin plörisemään. Saapa nähdä, onko jengistä ukot pelillä, kuulin vähän ikäviäkin huhuja että moni edarin kaiffari oltaisiin eilen nähty asettumassa ns. märän puolelle. Ettei vain focus alkaisi karkaamaan, kun mestaruus on jo täysin omissa käsissä?

Ps. sormet ristiin jinxin varalta, mutta Preston North End 1888-89, Arsenal 2003-04, VULPN 2018-19? The Invincibles-kausi neljän matsin päässä.
 
Viestejä
75
Cama, pitkästä aikaa kattelemaan lädien pelejä! Saa nähdä onnistuuko SBT Martti tai Merikoski II yllättämään kauhistuttavassa liidossa olevan VULPNIN, mietitäänkö jo päättäjäisiä liikaa? Toivottavasti focus pysyy tekemisessä loppuun asti täysillä ja sarja viedään kunnialla loppuun invincibles tyyliin.
 
Viestejä
165
Huhuh mikä ilotulitus Merikoski pelin kolmannessa erässä. Vain totaalinen voittamisen kulttuurin katoaminen voi estää enää nousun.

Otinkin vapauden ja soitin Kempeleen kunnan johtajalle. Tori on varattu nousujuhliin ja pelajille on luvassa Kunnan talon kultaiset avaimet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös