Pääkallo.fi

VULPN

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
149
Miksi tämä käsittämättömän turha topic on viikosta toiseen kärjessä? Kysyisin ylläpidolta, että onko tälle ''hassuttelu''topicille saatavilla jotain sille sopivaa paikkaa.
Tällä palstalla on tilaa kaikelle salibandykeskustelulle: niin "koville" kilpasarjoille, junnusarjojen keskustelulle, alasarjakeskustelulle ja ylipäänsä kaikelle, mikä salibandya koskettaa.

Se on tiedostettu, että kaikki keskustelut eivät välttämättä kiinnosta kuin pienempää käyttäjäjoukkoa. Tällä hetkellä foorumisofta ei mahdollista yksittäisten ketjujen piilottamista käyttäjille, mutta todennäköisesti joskus tulevaisuudessa sellainen toiminnallisuus on tulossa, jolloin kukin voi itse ruksia pois sellaisen sisällön, mikä ei itseä kiinnosta.

- Matti
 
Viestejä
4
Niin keltä se sitten on pois jos VULPN kiinnostaa keskustelun muodossa ihmisiä? Keskustelu on se mitä tämä laji kaipaa, tuottaa sitä sitten seura vitosesta tai liigasta. Minua sattuu salibandyn suurena ystävänä katsoa sivusta kun sitä keskustelua eivät edes pääsarjatason joukkueet pysty tuottamaan. Tämä VULPN topic on kerännyt yli 20 000 näyttökertaa. Se on kova, kunnioitettava suoritus Kempeleläiseltä vitosdivari seuralta. Tuo määrä näkyvyyttä kelpaisi varmasti myös liigaseuroille, joten pikemminkin meidän tulisi oppia jotain tästä VULPN tavasta toimia, kuin lynkata sitä vedoten täysin naurettavalla tavalla hassutteluun.
 
Viestejä
6
Jahas joukkueen ensimmäiset maalikoosteet virallisista peleistä ilmeisesti saatu pukattua YouTuben puolelle, tästäpä kiinnostuneet katselemaan:


Okei, pahoittelut. Täytyy kyllä perua aiemmat sanat kun sanoin tätä topicia turhaksi. Yllättävän näppäriä pelimiehiä olettekin. Taitanee jäädä viimeiseksi 5 div kaudeksi? :cool: Ylemmässä videossa kohdassa 1:27 meinasi vähän hymyilyttää. Ehkä syystäkin:LOL:
 
Viestejä
18
Okei, pahoittelut. Täytyy kyllä perua aiemmat sanat kun sanoin tätä topicia turhaksi. Yllättävän näppäriä pelimiehiä olettekin. Taitanee jäädä viimeiseksi 5 div kaudeksi? :cool: Ylemmässä videossa kohdassa 1:27 meinasi vähän hymyilyttää. Ehkä syystäkin:LOL:
:DD
 
Viestejä
4
Jatkossa pitäisi tulla jokaisesta matsista kannattajien tuottama kooste, nyt kun tarvittava kalusto saatiin keräyksen avulla hankittua. Varsinkin etä-vulpnuttajille varmasti odotettu uutinen, kun ihan jokaiseen turnaukseen ei ole mahdollista päästä (y)
Loistavaa! Tässä kannattajana on helppo hymyillä kun kokee itsensä merkitykselliseksi. Tässä jälleen esimerkki siitä kun tuotetta kehitetään nimenomaan meidän kannattajien kautta eteenpäin. Seuranne edustaa ja toteuttaa juuri niitä arvoja jollaiseen toimintaan myös minä kannattajana haluan luoda merkityksellistä suhdetta. Kiitos!
 
Viestejä
18
Raporttia viikonlopulta.

LIME 0 - 2 VULPN

VULPN lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vastakkain pelasivat sarjataulukon 1. sekä 7. Kaiken järjen mukaan pelin piti siis olla helppo VULPNille, sillä olihan edellinenkin kohtaaminen päättynyt VULPNin selkeään 8-3 voittoon. Koska peli pelattiin sunnuntaiaamuna klo 10, tuotti se vaikeuksia muutamalle pelaajille aikataulun kanssa. Kun peli vihellettiin käyntiin, oli VULPNilla kuitenkin 13+1 kokoonpano.
Peli oli vaikea VULPNille, sillä palloa ei saatu liikkeelle eikä paikoista saatu maaleja. Peukkuja vastustajan veskarille siis. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 0-0, LIMEn jopa saatua erän vaarallisimmat paikat.
Toisessa erässä sama paska jatkui, kunnes ajassa 29:59 Voitto ''Wodze'' Linnanmäki avasi kuparisen, Lauri ''Cat, Katti, Homo'' Matikaisen loistavan maalilleajon seurauksena. Kuten koosteesta huomaa, vaihtopenkiltä huudettiin useasti ''VEDÄ'', mutta CatMan ajoi maalille ja sen seurauksena peli 1-0.
Kolmannessa erässä peli hieman helpottui, paikoille päästiin, mutta maaleja ei tehty. Kaukana ei ollut myöskään LIMEn tasoitus. Kuitenkin ajassa 44:46 helpottavan voiton varmistamismaalin 2-0 tyhjään maaliin löi Joona ''Usain Bolt'' Karjula. VULPNille 3 pistettä.

VULPN 4 - 1 SBT SUOLA II

Tähänkin peliin VULPN lähti ennakkosuosikkina. Vastakkain sarjataulukon 1. sekä 8. Edellinen kamppailu oli VULPNin selkeä ylikävely 8-0. Ketjut pysyivät samoina.
Peli lähti VULPNilta hyvin käyntiin siihen asti kun ajassa 01:54 Sauli Heikkilä otti mailaan lyömisestä jäähyn. Kuitenkin ajassa 02:14 Joona ''Juppe, Nuori Karju, Laukhii'' Karjula avasi pelin maalihanat alivoimalla, Lauri Matikaisen millintarkasta syötöstä. Siitä reilu 6 minuuttia eteenpäin kun taas Lauri Matikaisen millintarkasta yläriman kautta laitetusta syötöstä Mikael ''Siunattu'' Käkelä upotti pallon toistamiseen Suolan verkkoon. Kun Pekka ''TehoSport, Ronaldo'' Riekki laittoi tap-innin sisään ajassa 11:26, kaikki ajattelivat pelin olevan ohi. Tästä maalista plussaa ja peukkuja Sauli Heikkolälle. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 3-0 VULPNille.
Toista erää oli keritty pelata 46 sekuntia, kun Antti Tervonen karvasi pallon maalin edessä, ja laittoi pallon varmasti Jere ''Jeje'' Tahkolan ohi. VULPNin numero 14:lle peukkuja pään koossa pitämisestä, mahdolliset ylilyönnit maalin jälkeen olisivat olleet joukkueen muroihin kusemista. Lisäjäähyiltä onneksi vältyttiin. Kuitenkin, 5 sekuntia tästä, Suolan #23 otti 2 minuutin jäähyn ns. maalivahdin jyräämisestä. Ylivoimaa ei kuitenkaan VULPN saanut hyödynnettyä. Ajassa 29:50 Niklas Taskila ohitti ovelasti Suolan maalivahti Markus Puomisen tarkalla kantilla siirretyn rangaistuksen aikana. Jäähystä plussaa Juhana ''JKZ'' Lukalle. Peli 4-1 VULPNille.
Viimeinen erä oli maaliton, ainoat tilastomerkinnät olivat VULPN #2 sekä SUOLA #61 2min jäähyt. Ottelun lopussa Mikael Käkelällä oli tyhjä maali edessään, mutta onnistui vielä vetämään ohi. Onneksi tilanteella ei ollut väliä, sillä VULPN otti 4-1 voiton.

VIIKONLOPUN TEHOT:
Lauri Matikainen 0+3
Joona Karjula 2+1
Pekka Riekki 1+0
Sauli Heikkilä 0+1 4min
Mikael Käkelä 1+0
Voitto Linnanmäki 1+0
Niklas Taskila 1+0
 
Viestejä
23
Vapaa viikko, taas. Focuksen pitäminen ei varmasti ole miehille helppoa, kun pelejä on harvemmin kuin röllin suussa hampaita.

Tästä huolimatta tunnelma kannattajien ja joukkueen sisällä alkaa vakavoitumaan, kauden ja seurahistorian tärkein kamppailu tähän mennessä siintää viikon päässä. Nuoret ja taitavat ankat, vastaan ei niin nuoret eikä niin taitavat, mutta isosti suuremmalla sydämellä pelaavat VULPN:n lädit.


Oma mielenkiinto kiinnittyy pariin seikkaan. Jäähyherkkä Sauli Heikkilä, pysyykö paketti kasassa 45min, vai rappaako tämä 178cm lihamylly ankkojen takapuolta useampien jäähyminuuttien arvosta, mihin kärkikamppailussa ei ole varaa? Nuoret ja taitavat, Konsta Kolari vs Joona Karjula, kumpi kantaa omaa joukkuetta silloin, kun sitä oikeasti vaaditaan? Miesten yhteispaino ja -pituus ei säikäytä ketään (80kg, 310cm), mutta kädet ovat kiinalaista silkkiä. Pelialusta, luistimilla vai sisäpelikengillä? Haukiputa:n yhtenäiskoulun lattia on liukas kuin jäätynyt vesi, palveleeko tämä kevyempirakenteista ankkalaumaa?

Palataan ottelun panokseen, jota voisi havainnollistaa tuhannella kilolla dynamiittia, se on valtava. Voitolla VULPN:n nousua tarumaiseen nelosdirreen voisi kuuluttaa ns. isoista kaiuttimista, kun tappiolla ankat karkaavat ratkaisevan tuntuiselle karkumatkalle. Koko seuran tulevaisuus on sisäpiirin tietojen mukaan vaakalaudalla, ellei nousua pystytä tällä kaudella toteuttamaan. Jos ta' helppoo ois' niin kaikki tata' tekis.

Miten muut näkevät tulevan pyllymyräkän? Exotic, ananaspizza?

Oma tulosveikkaus: SSRA 3 - VULPN 3
 
Viestejä
34
Juuh, tiukkoja kysymyksiä toivotaan parasta että vulps hoitaa homman. Ollaan ananaspizzan kanssa järjestelemässä fani"bussia" Haukiputaalle ilmot yksityisviestillä, kaikki mukaan.

Forza VULPN!
 
Viestejä
70
Huh kyllähän tässä hikikarpalot ohimoille kohoaa ennakkoa mutustellessa, kaikkien aikojen spektaakkeli luvassa, jota ei pystyisi jättämään väliin edes siskon häiden takia.

Exoticille myös terkkuja, mukana ollaan ja suurella sydämellä!
 
Viestejä
44
Olisko ottelusta saatavilla live streamia?
Ei taida olla, koska säpö ei ole tv-viihdettä. Bussissa vielä pari paikkaa vapaana, menevät nopeasti ja nopeimmille.

Ei kyllä tullut tänään työnteosta oikein mitään, kun pyörii koko ajan tuleva sunnuntai mielessä. Joko mentäisiin? Ilmoitin pomolle, ettei onnistu sitten maanantaina tulla pajalle. Hetken väittelyn jälkeen uskoi, kun huomasi mun olevan tosissani. Heh, sellainen matsi tiedossa, että siirryn mielelläni hetkeksi vaikka kortiston puolelle, jos ei muuten onnaa. :)
 
Viestejä
43
Sisäpiiristä sen verran tietoa, että kauden tärkeimmällä hetkellä VULPN on ilmeisesti saamassa koko vakiokokoonpanonsa pelaamaan. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta laatuaan tällä kaudella, joten kaikki on nyt todella pelissä niin kuin pitääkin, kun mestaruutta ratkotaan. Tulossa varmasti kiivas vääntö, johon liukas alusta ja pieni kenttä tuo oman lisämausteensa. Miten näkisitte ketjukoostumukset? Veikkauksia?
 
Viestejä
70
Kuten tuossa nimimerkki @All4n jo aiemmin arvioikin, niin katseet kääntyvät epäilemättä kaksintaisteluun Kolari vs Karjula. Pari kuukautta sitten käydyssä väännössä Karjula oli kentän herra ja hidalgo nakuttaen tehot 2+3 VULPN:n lädien voittaessa 4-6, viikonloppuna odottavassa kamppailussa "Jopelta" tarvitaan varmasti apuja taas pisteiden muodossa, että kuuluisa dirrejuna pysyisi raiteillaan.

Mielenkiintoa luo myös lisää Aleksi Kuivalan preesens. Viime kohtaamisessa sarjan heittämällä kovin ja meritoitunein pakki ei löytynyt kokoonpanosta, mutta puolustus toimi silti loistavalla tasolla. Uskaltaako tässä edes arvailla tuleeko omiin edes yhtä maalia, mikäli maalivahti Jere Tahkola onnistuu olemaan vielä iskussa (niin kuin aiemmissakin peleissä).

Mielenkiintoa myös herättää meritoituneen, mutta todella vähin äänin taustalla hääränneen "valmentaja"kaksikon V.Karvosen & P.Hanskin taktiset ratkaisut peliä varten. Lähteekö Vulpn raastavalla koko kentän kestävällä karvauksella lankusta asti, vai tyydytäänkö kyttäilemään puolen kentän mökissä? Erikoistilannepelaaminen nousee varmasti myös suureen rooliin aamupäivän titaanien taistossa, toivottavasti pojat ovat hioneet ns "kuviot kuntoon".

Huomionarvoista on myös että VULPN ottaa aamulla yhteen SBT Martin kanssa, jota johtaa Joni "sarjan kovin Joni" Vainio. Aamupelit ovat olleet myrkkyä nuorille ja salskeille atleeteille joten valmistautuminen nousee varmasti erittäin tärkeään rooliin aamulla ettei pahin käy toteen.

Tässäpä tällaista pientä katsausta vklp kamppailuun, kyllähän tässä jo housut pyörivät jalassa kun sunnuntaiaamua odottelee. On tämä salibandy vain hieno laji! Tsemppiä joukkueille koitokseen!

Edit: Ketjuja lähtisin muotoilemaan jotakuinkin näin:

N. Taskila - J. Karjula - R. Karjula
Kuivala - Heikkilä

Matikainen - Linnanmäki - Riekki
H. Taskila - Karvonen

Pulkkinen - Käkelä - Lukka

Mv: Tahkola
Penkillä: J.Taskila, Nevalainen
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
38
Oman mausteensa sunnuntain kamppailuun tuo Haukiputaan ala-arvoinen alusta, jonka käyttäjä Busquets jo mainitsi. HaHea vastaan pelatussa harjoitusottelussa VULPN-ritarit olivat pienimuotoisessa nesteessä, sillä liikkuminen ei ollutkaan niin vaivatonta kuin kotikentällä Zempissä.
Mielenkiinnolla odotan kuinka suuren edun V.Pulkkisen hokitausta antaa muihin pelaajiin nähden tällä kuluneella matolla, joka jäätä ominaisuuksiltaan muistuttaa.
 
Viestejä
11
Tietäisikö kukaan, miten joukkueen kenraaliharjoitus sunnuntain suurkoitokseen päättyi? Isotätini Marjut, lempinimeltään "Kotka" soitti ja kertoi nähneensä tähtihyökkääjä Joona "Byyri" Karjulan pahoinvointisena. Olisiko pelissä likaisia ankkakäpäliä?
 
Viestejä
44
Edit: Ketjuja lähtisin muotoilemaan jotakuinkin näin:

N. Taskila - J. Karjula - R. Karjula
Kuivala - Heikkilä

Matikainen - Linnanmäki - Riekki
H. Taskila - Karvonen

Pulkkinen - Käkelä - Lukka

Mv: Tahkola
Penkillä: J.Taskila, Nevalainen
Mitä reenejä käynyt nyt parina päivänä katsomassa niin taitavat nämä osua aika hyvin nappiin. Melkoisen kova nippu kieltämättä, kyllähän tässä alkaa usko nousta. Tulee muuten varsinkin kulttipelaaja J. Taskilan penkitys aiheuttamaan suuren yleisön keskuudessa ihmetystä. Mutta tästä, Nevalaisen keissistä ja ketjuista lisää myöhemmin, ajattelin jotain ennakon tapaista raapustella loppuviikosta.

Exon kanssa soitellaan jatkuvasti ja kiimaillaan viikonloppua, mennyt nyt about viikko ihan sumussa. Täytyy vain yrittää pitää pakka kasassa ja tuplatsekata kalenteria, että H-hetkeen on oikeasti enää muutama päivä. On tämä hienoa aikaa.
 
Viestejä
34
Huhhuh ei tässä meinaa enää housuissa pysyä. Vuorokausi eteenpäin ja ollaan huomattavasti viisaampia tulevasta nousijasta. Ananazpizzan raporttia odotellessa. Tänään olisi tarkotus hieman helpottaa kiimaa ja mennä Dynamon peliin. Ollaan ananaksen kanssa hierottu ystävyyssuhdetta dynamon fanien kanssa. Paljon yhteistä esimerkiksi "viha" rankkoja ankkoja kohtaan. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös