Pääkallo.fi

VULPN

Nimimerkki Patehanska on tainnut ottaa vähän liikaa "mukia" kun näin ilkeitä kommentteja laukoo. Tarkennetaan nyt sen verran etten ole Vulpsia mihinkään hylännyt, kannattajuuteen kuuluu tarvittaessa kovakin kritiikki. Eilen soittelenin johdon kanssa ja kaikki ok nyt. Kohta vitu mennään pelipäivän pastat syöty ja täynnä intoa.

LETS GO VULPN,
 
Viestejä
74
Miksi tämä käsittämättömän turha topic on viikosta toiseen kärjessä? Kysyisin ylläpidolta, että onko tälle ''hassuttelu''topicille saatavilla jotain sille sopivaa paikkaa. katso liitettä 153
Ei tätä keskustelua ole pakko lukea, jos sillä pilaa päivänsä. Tosin, on kyl hyvin asiat elämässä, jos isoin ongelma on poikien hassutteluleskustelu.
 
Ei tätä keskustelua ole pakko lukea, jos sillä pilaa päivänsä. Tosin, on kyl hyvin asiat elämässä, jos isoin ongelma on poikien hassutteluleskustelu.
Juurikin tämä, ihme hommaa että tästä jaksetaan vinkua. Se että yks seassa on yksi huumorilla höystetty topicci jossa porukka jaksaa kirjoitella sentään tuskin kenenkään elämää pilaa. Melko epäaktiivista on kyllä alempien kilpasarjojen kirjoittelut ylipäätään muutamaa palstaa lukuunottamatta niin eiköhän oteta kaikki tsemppipeukku ja jätetä lukematta jos ei kiinnosta.
 
Neste Oulun Baari Maikkulassa kentällinen LIMEn pelaajia spotattu puhumassa tiukasta tappiosta VULPNille. Eikö tämä pitänyt olla ihan läpihuutojuttu? Olisko paikan päällä olleilla jotakin knoppitietoa?
Tv. Lamminen
 
Neste Oulun Baari Maikkulassa kentällinen LIMEn pelaajia spotattu puhumassa tiukasta tappiosta VULPNille. Eikö tämä pitänyt olla ihan läpihuutojuttu? Olisko paikan päällä olleilla jotakin knoppitietoa?
Tv. Lamminen
Neutraalin katsojan näkökulmasta näytti siltä, että Oulun joukkoliikenteen linja-autovarikko olisi asetettu aamupäivän ajaksi Liman kenttäpuoliskolle. Ei aiheesta enempää tällä erää.
 
Itsekin katsomossa olleena, sympaattinen LIME taisteli miehekkäästi ja kurinalaisesti. Ehkä joiden mielestä antisäbää, mutta täysin oikea taktiikka tähän peliin. Rispektit äijille. Aamun pelit olleet VULPN:ille perinteisesti vaikeita.

Jälkimmäiselle vastustajalle taasen toivon pelkkää pahaa, harmi ettei vitosesta voi pudota alemmas. Suolan kakkonen on kuin paska kendojengi; taidon ja käsien puute kompensoidaan sikailulla ja ”äijäilyllä”. Muistan kuinka jo ensimmäisessä kohtaamisessa tämä limanippu alkoi ”ajelemaan” vulpsin jätkiä, kun taululla komeili 0-6. Tällä kertaa lanattiin veskaa päähän (onneksi ei käynyt pahemmin) ja yritettiin kaupan päällisiksi katkoa sormia pariin otteeseen. Olisi ehkä kannattanut miettiä näitä säpöhommia aiemmin, jos kasetti ei kestä pelata kautta voittamatta yhtäkään matsia. Vieläkin ehtisi kyllä lopettaa ja palata sinne ulkojäille.

Ja ainiin, jokos Suolan #61 on saanut puhistua kiukun pois? Saatiin Exoticin kanssa makeat naurut kun vähän ”kovistelit” tilanteen jälkeen. Naama oli kuin härällä punaisessa huoneessa. (y)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
55
Miksi tämä käsittämättömän turha topic on viikosta toiseen kärjessä? Kysyisin ylläpidolta, että onko tälle ''hassuttelu''topicille saatavilla jotain sille sopivaa paikkaa.
Tällä palstalla on tilaa kaikelle salibandykeskustelulle: niin "koville" kilpasarjoille, junnusarjojen keskustelulle, alasarjakeskustelulle ja ylipäänsä kaikelle, mikä salibandya koskettaa.

Se on tiedostettu, että kaikki keskustelut eivät välttämättä kiinnosta kuin pienempää käyttäjäjoukkoa. Tällä hetkellä foorumisofta ei mahdollista yksittäisten ketjujen piilottamista käyttäjille, mutta todennäköisesti joskus tulevaisuudessa sellainen toiminnallisuus on tulossa, jolloin kukin voi itse ruksia pois sellaisen sisällön, mikä ei itseä kiinnosta.

- Matti
 
Viestejä
2
Niin keltä se sitten on pois jos VULPN kiinnostaa keskustelun muodossa ihmisiä? Keskustelu on se mitä tämä laji kaipaa, tuottaa sitä sitten seura vitosesta tai liigasta. Minua sattuu salibandyn suurena ystävänä katsoa sivusta kun sitä keskustelua eivät edes pääsarjatason joukkueet pysty tuottamaan. Tämä VULPN topic on kerännyt yli 20 000 näyttökertaa. Se on kova, kunnioitettava suoritus Kempeleläiseltä vitosdivari seuralta. Tuo määrä näkyvyyttä kelpaisi varmasti myös liigaseuroille, joten pikemminkin meidän tulisi oppia jotain tästä VULPN tavasta toimia, kuin lynkata sitä vedoten täysin naurettavalla tavalla hassutteluun.
 
Jahas joukkueen ensimmäiset maalikoosteet virallisista peleistä ilmeisesti saatu pukattua YouTuben puolelle, tästäpä kiinnostuneet katselemaan:


Okei, pahoittelut. Täytyy kyllä perua aiemmat sanat kun sanoin tätä topicia turhaksi. Yllättävän näppäriä pelimiehiä olettekin. Taitanee jäädä viimeiseksi 5 div kaudeksi? :cool: Ylemmässä videossa kohdassa 1:27 meinasi vähän hymyilyttää. Ehkä syystäkin:LOL:
 
Viestejä
2
Jatkossa pitäisi tulla jokaisesta matsista kannattajien tuottama kooste, nyt kun tarvittava kalusto saatiin keräyksen avulla hankittua. Varsinkin etä-vulpnuttajille varmasti odotettu uutinen, kun ihan jokaiseen turnaukseen ei ole mahdollista päästä (y)
Loistavaa! Tässä kannattajana on helppo hymyillä kun kokee itsensä merkitykselliseksi. Tässä jälleen esimerkki siitä kun tuotetta kehitetään nimenomaan meidän kannattajien kautta eteenpäin. Seuranne edustaa ja toteuttaa juuri niitä arvoja jollaiseen toimintaan myös minä kannattajana haluan luoda merkityksellistä suhdetta. Kiitos!
 
Viestejä
12
Raporttia viikonlopulta.

LIME 0 - 2 VULPN

VULPN lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vastakkain pelasivat sarjataulukon 1. sekä 7. Kaiken järjen mukaan pelin piti siis olla helppo VULPNille, sillä olihan edellinenkin kohtaaminen päättynyt VULPNin selkeään 8-3 voittoon. Koska peli pelattiin sunnuntaiaamuna klo 10, tuotti se vaikeuksia muutamalle pelaajille aikataulun kanssa. Kun peli vihellettiin käyntiin, oli VULPNilla kuitenkin 13+1 kokoonpano.
Peli oli vaikea VULPNille, sillä palloa ei saatu liikkeelle eikä paikoista saatu maaleja. Peukkuja vastustajan veskarille siis. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 0-0, LIMEn jopa saatua erän vaarallisimmat paikat.
Toisessa erässä sama paska jatkui, kunnes ajassa 29:59 Voitto ''Wodze'' Linnanmäki avasi kuparisen, Lauri ''Cat, Katti, Homo'' Matikaisen loistavan maalilleajon seurauksena. Kuten koosteesta huomaa, vaihtopenkiltä huudettiin useasti ''VEDÄ'', mutta CatMan ajoi maalille ja sen seurauksena peli 1-0.
Kolmannessa erässä peli hieman helpottui, paikoille päästiin, mutta maaleja ei tehty. Kaukana ei ollut myöskään LIMEn tasoitus. Kuitenkin ajassa 44:46 helpottavan voiton varmistamismaalin 2-0 tyhjään maaliin löi Joona ''Usain Bolt'' Karjula. VULPNille 3 pistettä.

VULPN 4 - 1 SBT SUOLA II

Tähänkin peliin VULPN lähti ennakkosuosikkina. Vastakkain sarjataulukon 1. sekä 8. Edellinen kamppailu oli VULPNin selkeä ylikävely 8-0. Ketjut pysyivät samoina.
Peli lähti VULPNilta hyvin käyntiin siihen asti kun ajassa 01:54 Sauli Heikkilä otti mailaan lyömisestä jäähyn. Kuitenkin ajassa 02:14 Joona ''Juppe, Nuori Karju, Laukhii'' Karjula avasi pelin maalihanat alivoimalla, Lauri Matikaisen millintarkasta syötöstä. Siitä reilu 6 minuuttia eteenpäin kun taas Lauri Matikaisen millintarkasta yläriman kautta laitetusta syötöstä Mikael ''Siunattu'' Käkelä upotti pallon toistamiseen Suolan verkkoon. Kun Pekka ''TehoSport, Ronaldo'' Riekki laittoi tap-innin sisään ajassa 11:26, kaikki ajattelivat pelin olevan ohi. Tästä maalista plussaa ja peukkuja Sauli Heikkolälle. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 3-0 VULPNille.
Toista erää oli keritty pelata 46 sekuntia, kun Antti Tervonen karvasi pallon maalin edessä, ja laittoi pallon varmasti Jere ''Jeje'' Tahkolan ohi. VULPNin numero 14:lle peukkuja pään koossa pitämisestä, mahdolliset ylilyönnit maalin jälkeen olisivat olleet joukkueen muroihin kusemista. Lisäjäähyiltä onneksi vältyttiin. Kuitenkin, 5 sekuntia tästä, Suolan #23 otti 2 minuutin jäähyn ns. maalivahdin jyräämisestä. Ylivoimaa ei kuitenkaan VULPN saanut hyödynnettyä. Ajassa 29:50 Niklas Taskila ohitti ovelasti Suolan maalivahti Markus Puomisen tarkalla kantilla siirretyn rangaistuksen aikana. Jäähystä plussaa Juhana ''JKZ'' Lukalle. Peli 4-1 VULPNille.
Viimeinen erä oli maaliton, ainoat tilastomerkinnät olivat VULPN #2 sekä SUOLA #61 2min jäähyt. Ottelun lopussa Mikael Käkelällä oli tyhjä maali edessään, mutta onnistui vielä vetämään ohi. Onneksi tilanteella ei ollut väliä, sillä VULPN otti 4-1 voiton.

VIIKONLOPUN TEHOT:
Lauri Matikainen 0+3
Joona Karjula 2+1
Pekka Riekki 1+0
Sauli Heikkilä 0+1 4min
Mikael Käkelä 1+0
Voitto Linnanmäki 1+0
Niklas Taskila 1+0
 
Viestejä
19
Vapaa viikko, taas. Focuksen pitäminen ei varmasti ole miehille helppoa, kun pelejä on harvemmin kuin röllin suussa hampaita.

Tästä huolimatta tunnelma kannattajien ja joukkueen sisällä alkaa vakavoitumaan, kauden ja seurahistorian tärkein kamppailu tähän mennessä siintää viikon päässä. Nuoret ja taitavat ankat, vastaan ei niin nuoret eikä niin taitavat, mutta isosti suuremmalla sydämellä pelaavat VULPN:n lädit.


Oma mielenkiinto kiinnittyy pariin seikkaan. Jäähyherkkä Sauli Heikkilä, pysyykö paketti kasassa 45min, vai rappaako tämä 178cm lihamylly ankkojen takapuolta useampien jäähyminuuttien arvosta, mihin kärkikamppailussa ei ole varaa? Nuoret ja taitavat, Konsta Kolari vs Joona Karjula, kumpi kantaa omaa joukkuetta silloin, kun sitä oikeasti vaaditaan? Miesten yhteispaino ja -pituus ei säikäytä ketään (80kg, 310cm), mutta kädet ovat kiinalaista silkkiä. Pelialusta, luistimilla vai sisäpelikengillä? Haukiputa:n yhtenäiskoulun lattia on liukas kuin jäätynyt vesi, palveleeko tämä kevyempirakenteista ankkalaumaa?

Palataan ottelun panokseen, jota voisi havainnollistaa tuhannella kilolla dynamiittia, se on valtava. Voitolla VULPN:n nousua tarumaiseen nelosdirreen voisi kuuluttaa ns. isoista kaiuttimista, kun tappiolla ankat karkaavat ratkaisevan tuntuiselle karkumatkalle. Koko seuran tulevaisuus on sisäpiirin tietojen mukaan vaakalaudalla, ellei nousua pystytä tällä kaudella toteuttamaan. Jos ta' helppoo ois' niin kaikki tata' tekis.

Miten muut näkevät tulevan pyllymyräkän? Exotic, ananaspizza?

Oma tulosveikkaus: SSRA 3 - VULPN 3
 
Olisko ottelusta saatavilla live streamia?
Ei taida olla, koska säpö ei ole tv-viihdettä. Bussissa vielä pari paikkaa vapaana, menevät nopeasti ja nopeimmille.

Ei kyllä tullut tänään työnteosta oikein mitään, kun pyörii koko ajan tuleva sunnuntai mielessä. Joko mentäisiin? Ilmoitin pomolle, ettei onnistu sitten maanantaina tulla pajalle. Hetken väittelyn jälkeen uskoi, kun huomasi mun olevan tosissani. Heh, sellainen matsi tiedossa, että siirryn mielelläni hetkeksi vaikka kortiston puolelle, jos ei muuten onnaa. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.