Pääkallo.fi

VULPN

Viestejä
44
Olen kyllä erittäin kyllästynyt koko vulpnin toimintaan. Sikariportaassa voitaisiin herätä tähän päivään,, pitänee alkaa käymään rankkojen ankkojen peleissä kun ei vuplnissa homma toimi.,,
Mitä helvettiä? Ei ole montaa päivää, kun vaihdeltiin VULPS-aiheisia taustakuvia Feisbuukissa. Mikä lädiä vaivaa? Luuletko, että Ankkojen puolella ruoho on sen vihreämpää? Ymmärrän kyllä, ettei tämä kannatustoiminta helppoa ole. Kyllä minuakin joskus v*tuttaa herätä kello ysiltä sunnuntaina koska jätkillä peli jotain vitun ”LIMEä” vastaan. Tai kun joku vitun 42-vuotias entinen liigajyrä lahtaa yksinään jätkiä... Monihan ei tiedä, paljonko tämä meiltäkin vaatii. Ajasta ja paikasta viis, me ollaan oltu Exoticin kanssa siellä. Jo vuosia. Viety kannatustoimintaa eteenpäin, rekrytty jäseniä milloin mistäkin, maalattu tifoja, kehitelty chänttejä yömyöhään Wingerin kulmapöydässä. Tilailtu Puolasta kiloittain pyroja ja jouduttu tullin kanssa vaikeuksiin. Ja vaimot ja lapset kyselemässä, miksei isä ole kotona. Se on raskasta välillä. Perheen on vaikea ymmärtää, mitä VULPS mulle merkitsee. Mutta sä olet aina tiennyt. Mieti niitä hetkiä, mitä meillä on ollut. Muistatko, kun Muhos awaylla laulettiin peppiä ja pompittiin villisti? Entä Haukipudas away ja ne ovelat ”HaukiPUTAS”-huutelut? Se hetki, kun Ankat oli kaatunut ja päästiin juhlimaan jengin kans pukkarissa? Ja kuinka samana iltana päästiin ”tilastoimaan” baarin jälkeen, kun mimmit sai kuulla että tunnetaan VULPS-jätkiä? Se, kun Poro Cupissa huusit sille yhdelle isolle äijälle PORONN*SSIJA ja saatiin turpaan? Ei saatana, ihan tässä alkaa hymyilyttää kirjoittaessakin. Juttu on niin, että mä en kuules Exotic kaiken tämän jälkeen usko tätä. :) Sä taidat olla ”soppaa” kiskomassa... Ei se mitään, soittele aamulla ja jutskataan. Ja keksitään vaikka pari zänttiä.

Ps. ME VIHATAAN SORSIA
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
43
Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. Tiistaina joukkue palaa harjoituksiin pitkän joulutauon jälkeen. Suurin osa pelaajista kierteli joulun aikaan Oulussa ja lähikunnissa erilaisissa höntsäturnauksissa vaihtelevalla menestyksellä. 26. päivä J.Taskila, Matikainen, Heikkilä ja Kuivala olivat pelaamassa Raahessa, josta edessä oli nopea kotiinpaluu alkulohkoon jäämisen myötä. Samana päivänä Karjulan veljekset nostelivat kannua Kempelehallissa kinkunsulatteluturnauksessa maineikkaan NaPon riveissä. 29. päivä Karjulat (jälleen), H.Taskila, Linnanmäki ja Lukka kävivät voittamassa Temrex-cupin Dark Powerilla (DaPo). Lisäksi tälläkin hetkellä Karjulan kaksikko on metsästämässä mainetta ja kunniaa Helsinki Floorball Cupissa ankanpojista koostuvan Pampan riveissä. Tällä hetkellä turnaus on kesken, mutta Pampa johtaa lohkoaan B-poikien kilpasarjassa ennen lohkovaiheen viimeistä kierrosta ja on jo varmistanut lohkon voiton. Turnauksen ratkaisupelejä huomenna voi seurata netistä ainakin tulospalvelun välityksellä.
Ainakin osa joukkueesta on siis pitänyt pelituntumaa yllä edes jossain määrin joulun aikana, mutta veikkaanpa, että tiistaina juoksukunto ja pallotuntuma eivät ole vielä parhaassa terässä. Toivotaan, että joulutauko on ladannut pojat täyteen virtaa ja kevätkaudella näemme jopa syksyä vahvemman VULPN:n. Seuraava turnaus lähenee pikkuhiljaa ja taistelu suorasta noususta neloseen tulee varmasti olemaan kiivas. Jännityksellä seuraamme, pystyykö VULPN olemaan voittamaton koko kauden. Tällä hetkellähän joukkue on voittanut 8 pelistään 7 ja pelannut päälle yhden tasapelin. Tiistaina olemme organisaation tilasta paljon epämääräisiä huhuja viisaampia.
 
Viestejä
158
Eiköhän tämä pienoinen motivaatiopula kannattajilla johdu vain pitkästä ottelutauosta. Ajatukset ovat harhailleet joulun pyhinä kun ei ole päässyt hyppimään seisomakatsomoon ja laulamaan kannatuslauluja.

Nyt pitää vain kasata se sipuli kuntoon. Kevään ohjelma on tiivis ja meidän pitää olla se 6. Kenttäpelaaja.
 
Viestejä
69
Olikos tänne tulossa jotain tietoa päivän peleistä että näiltä ikäviltä huhuilta saataisiin viimein siivet katkottua? Paikallaolleet fanit varmaankin pystyy jotain illan pallotteluista ammentamaan?
 
Viestejä
43
Olikos tänne tulossa jotain tietoa päivän peleistä että näiltä ikäviltä huhuilta saataisiin viimein siivet katkottua? Paikallaolleet fanit varmaankin pystyy jotain illan pallotteluista ammentamaan?
Treeneissä paikalla 8 VULPN:n pelaajaa. J.Taskilaa ei kentällä näkynyt. Intensiteetti ei kovin korkealla ollut VULPN:n pelissä ja harjoitusvastustaja antoikin melkopuoleisen löylytyksen muistaakseni 8-2 lukemin. Taisivat pojat olla vielä vähän joulutunnelmissa :) Pelaajamäärästä olisinn ehkä hieman huolissani. Joukkueen hyökkääjät eivät meinaa löytää tiistaisin hallille asti.
 
Viestejä
44
Exotic boys. PateHanska. Mulla alkaa maltti loppua.

Huomenna mennään taas, halusitte sitä tai ette. Olin yhteydessä puolan ”kontaktiin” (joka yleensä toimittaa pyrot ja muun gearin), ja sain sovittua kaksi-kolme pakullista raamikkaita miehiä puhelinsoiton päähän. Jos ette ilmaannu Zemppi Areenan tiloihin avauspotkuun mennessä, miehistö etsii teitä kunnes löytää ja suorittaa muilutuksen Krakovaan (helpointa teille kun uskotte suoraan, että tarvittava tieto-taito-resurssit löytyy). Mitä olen juttuja näistä ”lomareissuista” kuullut, sieltä takaisin teistä ei palaa kuin korkeintaan sisäelimet, joita Kuba myy juottolassaan tiskin alta venäläisille.

Leikki loppuu nyt.

VULPN ’til I die. Niinhän se meni, Exo? Pate?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6
Miksi tämä käsittämättömän turha topic on viikosta toiseen kärjessä? Kysyisin ylläpidolta, että onko tälle ''hassuttelu''topicille saatavilla jotain sille sopivaa paikkaa.katso liitettä 153
Tätä samaa pohdiskellut, kun koittanut tältä turhalta tuntuvalta foorumilta löytää niitä oikeasti kiinnostavia juttua. Ei sillä, hyviä juttuja välillä pojat heittää, mutta ei tämä nyt aivan järkeen käy.
 
Viestejä
44
ENNAKKO: 27.1.2019 – Takaisin töihinLomat on nyt laiskoteltu, kinkut syöty, sulateltu, pakkasessa hajoiltu ja tammikuun tuiskeessa karaistuttu. Mutta nyt se on taas käsillä, nimittäin pelipäivä. Eikä mikä tahansa pelipäivä, vaan alfaotusten sävyttämän miesten 5. divisioonan konseptin mukainen TUPLAPELIPÄIVÄ. Kempeleen sekasikermä lähtee, ehkä hieman yllättäenkin, ensimmäistä kertaa tällä kaudella sunnuntaihin sarjan piikkipaikalta. Jalkeille VULPN saa jälleen kiitettävän hyvän nipun, korvaamattomia poissaolijoita ei ole. Vastaan asettuu sijalla 6. majaileva LIME sekä viimeisenä eli 8. sijaitseva Suolan kakkosjoukkue, joten voidaan varmaankin ihan rehellisesti puhua keveästä laskeutumisesta säpöhommiin.Kokoonpano

Tahkola
Edelleen lyhykäisyydessään sarjan paras maalivahti.

Nevalainen – Heikkilä
Huhumylly on pyörinyt siirtoikkunan aikana tähtipuolustaja Heikkilän ympärillä, mutta ainakin vielä tämän tammikuun jälkeen kyseinen 80kg lihakimpale pysyy VULPN:issa. On spekuloitu, että olisi vain ajan kysymys, kun Heikkilä valitsee rahan ja statuksen rakkauden ja kotikunnan seuran edustamisen sijaan. Toivotaan parasta. Yhteispelistä Nevalaisen kanssa ei ole kunnollista näyttöä viime ajoilta, kun harkkavuoroilla on jääty niin selkeästi lestojen jyräämäksi. Kuitenkin kun vastaan asettuu LIME:n ja Suolan kaltaiset ei-niin-jalkavat-joukkueet, tämän kaksikon juoksuvoima puree varmasti.

Kuivala -Karvonen
Näköjään isäntäjoukkueen protesti ei mennyt läpi tai sitä ei ehditty käsitellä ajoissa tätä viikonloppua varten. Erästä tunnettua salibandyvaikuttajaa lainaten: ” Onko väärin ilmoittaa näin varma pakkipari miesten 5. divisioonaan? Moraalisesti kyllä.”

1.ketju: J. Taskila – H. Taskila – Käkelä
VULPN kohahdutti isoa yleisöä nimeämällä turnaukseen ehkä joidenkin mielestä hivenen yllättävänkin ykkösvitjan. Onko kyseessä vain kokeilu, vai onko tässä kenties alku jonkin suuremman? Muutama kannattaja, jotka käyvät katsomassa lähes jokaisen edarin treenin, tiesi kertoa että harkkamatseissa muutamakin edellämainituista olisi esiintynyt hyvinkin positiivisesti edukseen. Jos tulosta tulee, en sulkisi pois esimerkiksi sitä vaihtoehtoa että nämä kaverit löytyvät loppukauden ajan myös ylivoimakoostumuksista. Taskiloiden kemia tiedetään, ja Käkelänkin kanssa yhteistä, voitokasta historiaa löytyy, kuten esimerkiksi kevään Poro Cup osoittaa. Seksiäkö? Mahdollisuudet ovat vaikka mihin.

2. ketju: N. Taskila – Karjula – Lukka
Kiinnostaako Niklas Taskilaa säpöhommat edes vähää alusta, luki joukkueen bussin ulkopuolella nähdyssä kannattajien bannerissa. Kempeleessä onkin yleisesti tiedossa, kuinka yksi joukkueen korkeimpaa palkkaa nostavista hyökkääjistä on lopettanut harjoittelun lähes kokonaan. Toistaiseksi tehopisteet ovat hiljentäneet enimmän kritiikin, mutta tarvitaan vain yksi peli kiikareilla, ja pää on taas pölkyllä. Ketjuun on nostettu Juhana Lukka, joka esitti jälleen isojen pelien kykyjään kaatamalla Ankat viime turnauksessa. Onko kyseessä strateginen siirto, jossa joukkueen kovahermoisin mies laitetaan N. Taskilan viereen rauhoittamaan peliä, jos ja kun yleisön paine alkaa edellä mainituista protesteista johtuen vaikuttamaan laiturin peliin, jos pisteitä ei heti ala syntymään? Karjulan ja Lukan peli on myös toiminut yhteen aiemmin, joten tällä kentällä tavoitteena on kaksinumeroinen määrä maaleja kahteen peliin, Karjulan varmistellessa pistepörssin voittoa siinä sivussa.


3.ketju: Matikainen - Linnanmäki - Riekki
VULPN:in selkein koostumus, joka hioitui syksyn aikana yhteen. Päästää joukkueen vähiten maaleja omiin. Vielä toistaiseksi mitään ilotulitusta ei olla nähty, mutta tehottomuudestakaan ei kuitenkaan voida syyttää. Aukeaisiko ketsuppipullo lopullisesti nyt? Turnauksen alla huolta on herättänyt Matikaisen pelikunto (liittyy nesteytykseen), sekä Riekin huhutut, Tiger Woodsmaiset naisseikkailut. Toivottavasti nämä seikat eivät vaikuta miesten keskittymiseen ja valmistautumiseen, vaan kentällä nähtäisiin jälleen taattua laattua tältä vitjalta.Klo 10: LIME – VULPN
Aina ei jaksaisi herätä seuraamaan taistoa jotain v*tun LIMA:a (?) vastaan, mutta tällä kertaa kyseessä on ihan mielenkiintoinen mittelö. Ei tuloksellisesti, jos rehellisiä ollaan, mutta kyseessä on sarjan kärkijoukkueen paluu kentille pitkän tauon jälkeen. LIME haastoi myös esimerkiksi Ankkoja erinomaisesti ennen taukoa, joten toki heilläkin omat pienet mahdollisuutensa ovat. Joukkue on voittanut tällä kaudella kaksi peliä ja hävinnyt kuusi. Kaiken järjen mukaan limanippu lähtee pelaamaan erittäin yksinkertaista peliä niin sanottujen norsupallojen sävyttämänä, kuten edellisessä joukkueiden kohtaamisessa nähtiin. Tuo taktiikka tuotti viimeksi kempeleläisiä vastaan kolme maalia, joka on kova noteeraus tätä puolustusta vastaan. Riippuu kuitenkin paljon VULPN:in asenteesta, halutaanko pelata nollista vai ei. Kukaan ei varmasti tässä maailmassa usko LIME:n voittoon, ja en usko että ihmettä nähdään tälläkään kertaa. VULPN jyrää yli luoden ison kasan maalipaikkoja ja riippuen vireystilasta puttaa sisään isot luvut, ja LIME rappaa maksimissaan muutaman maalin maalin edestä.

Veikkaus: 1-9Klo 12: VULPN – SBT Suola II
Suola on sarjan ainoa joukkue, joka lähtee tähän turnaukseen ilman yhtäkään voittoa alla. Vastaan heille asettuu pahimmat mahdolliset jengit, VULPN sekä Ankat. Voi olla, että muutamaa Suolan pelaajaa ei kiinnosta paikan päälle edes raahautua ylijuostavaksi. Vielä Suola ei ole julkaissut kokoonpanojaan, johtuneeko siitä, että puolet joukkueesta menee nukkumaan ilman herätystä ja toivoo, ettei heräisi ”liian aikaisin”? Jätetään lätinä sikseen, viimeksi peli päättyi 8-0 VULPN:ille, joten kaikki tietävät missä mennään. Lyötyä ei saisi lyödä, mutta sopimus velvoittaa.
Veikkaus: 7-0Yhteenveto

VULPN palaa pelikentille tauolta, jonka aikana monilla pelaajista on ollut tekemistä tatsin ylläpidon ja motivaation kanssa. Vastaan asettuu kuitenkin (kaikella kunnioituksella) tällä hetkellä niin helpot suupalat kempeleen pojille, että neutraalille katsojalle peleistä ei hirvittävästi tule jäämään käteen. Kannattajille ja joukkueelle kuitenkin tosipelit pitkästä aikaa, ja nehän saavat aina syttymään. Ilman Zempin ihmettä VULPN läpsyttelee nämä pelit alta pois ja alkaa keskittymään ehkä jo sarjan voiton ratkaisevaa kiimaista Ankka-peliä kohti, joka mitellään kahden viikon päästä Haukiputaalla. Siihen nähden onnistumiset laajalla rintamalla olisivat tärkeitä tässä turnauksessa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
34
Nimimerkki Patehanska on tainnut ottaa vähän liikaa "mukia" kun näin ilkeitä kommentteja laukoo. Tarkennetaan nyt sen verran etten ole Vulpsia mihinkään hylännyt, kannattajuuteen kuuluu tarvittaessa kovakin kritiikki. Eilen soittelenin johdon kanssa ja kaikki ok nyt. Kohta vitu mennään pelipäivän pastat syöty ja täynnä intoa.

LETS GO VULPN,
 
Viestejä
69
Ei tätä keskustelua ole pakko lukea, jos sillä pilaa päivänsä. Tosin, on kyl hyvin asiat elämässä, jos isoin ongelma on poikien hassutteluleskustelu.
Juurikin tämä, ihme hommaa että tästä jaksetaan vinkua. Se että yks seassa on yksi huumorilla höystetty topicci jossa porukka jaksaa kirjoitella sentään tuskin kenenkään elämää pilaa. Melko epäaktiivista on kyllä alempien kilpasarjojen kirjoittelut ylipäätään muutamaa palstaa lukuunottamatta niin eiköhän oteta kaikki tsemppipeukku ja jätetä lukematta jos ei kiinnosta.
 
Viestejä
6
Neste Oulun Baari Maikkulassa kentällinen LIMEn pelaajia spotattu puhumassa tiukasta tappiosta VULPNille. Eikö tämä pitänyt olla ihan läpihuutojuttu? Olisko paikan päällä olleilla jotakin knoppitietoa?
Tv. Lamminen
 
Viestejä
38
Neste Oulun Baari Maikkulassa kentällinen LIMEn pelaajia spotattu puhumassa tiukasta tappiosta VULPNille. Eikö tämä pitänyt olla ihan läpihuutojuttu? Olisko paikan päällä olleilla jotakin knoppitietoa?
Tv. Lamminen
Neutraalin katsojan näkökulmasta näytti siltä, että Oulun joukkoliikenteen linja-autovarikko olisi asetettu aamupäivän ajaksi Liman kenttäpuoliskolle. Ei aiheesta enempää tällä erää.
 
Viestejä
44
Itsekin katsomossa olleena, sympaattinen LIME taisteli miehekkäästi ja kurinalaisesti. Ehkä joiden mielestä antisäbää, mutta täysin oikea taktiikka tähän peliin. Rispektit äijille. Aamun pelit olleet VULPN:ille perinteisesti vaikeita.

Jälkimmäiselle vastustajalle taasen toivon pelkkää pahaa, harmi ettei vitosesta voi pudota alemmas. Suolan kakkonen on kuin paska kendojengi; taidon ja käsien puute kompensoidaan sikailulla ja ”äijäilyllä”. Muistan kuinka jo ensimmäisessä kohtaamisessa tämä limanippu alkoi ”ajelemaan” vulpsin jätkiä, kun taululla komeili 0-6. Tällä kertaa lanattiin veskaa päähän (onneksi ei käynyt pahemmin) ja yritettiin kaupan päällisiksi katkoa sormia pariin otteeseen. Olisi ehkä kannattanut miettiä näitä säpöhommia aiemmin, jos kasetti ei kestä pelata kautta voittamatta yhtäkään matsia. Vieläkin ehtisi kyllä lopettaa ja palata sinne ulkojäille.

Ja ainiin, jokos Suolan #61 on saanut puhistua kiukun pois? Saatiin Exoticin kanssa makeat naurut kun vähän ”kovistelit” tilanteen jälkeen. Naama oli kuin härällä punaisessa huoneessa. (y)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös