Pääkallo.fi

Vuoden 2024 MM-kisat, Malmö, Ruotsi

Viestejä
445
Konsta Tykkyläinen :D Mikä on vahvuus? Missä asiassa on maailman eliittiä? Kerrasta toiseen en pysty järjellä selittämään, yrittäkää joku muu.
 
Viestejä
121
Salokangas on kyllä erittäin piristävä valinta. Hyvä laukaus ja muutenkin ovela kaveri. Tälle kaudelle saanut fysiikan ja puolustuspelaamisenkin maajoukkuetasolle.
 
Viestejä
849
Puolustaminen ehkä mj-tasoa, mutta ei kyllä kisajoukkuetasoa. Tapahtumia on sen verran vähän, että ihmeitä täytyy tapahtua jos kisakoneeseen päätyy. Saa toki todistaa otteillaan Malmössä ja koko kaudella vääräksi, mutta vaatii kovaa tasoa silläkin puolella illasta toiseen.
 
Viestejä
205
Ei taida mistään näkyä näitä EFT pelejä ilmaiseksi? IFF sivuilla ilmeisesti maksua vastaan pääsee katsomaan?I
Tuskin tulee mistään ilmaiseksi. Innebandy.tv tulee kaikki pelit, ottaa n.11€ kuukausi tilaukseen , niin ei tule paljon pelille hintaa. Kunhan muistaa sen sitten perua 😁
 
Viestejä
849
Ei taida IFF: kautta näkyä edes maksua vastaan. Kuuleko YLE? Ei olis ollut yhtään huono juttu näyttää nämä vaikka harjoituksena naisten MM-kisoja ajatellen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös