Video: Divarissa heilahti punainen kortti – Pyysing keräsi 32 jäähyminuuttia

Blackbirdsin Petri Pyysing näki sunnuntaina punaista.

Blackbirdsin Petri Pyysing näki sunnuntaina punaista.

Viikonloppu oli kaikin puolin murheellinen keravalaisjoukkue Blackbirds Unitedille miesten Divarissa. Kahden selvän tappion lisäksi joukkueen pelaaja Petri Pyysing kävi sunnuntaina Blue Foxia vastaan kuumana kuin hellankoukku ja keräsi ottelussa yhteensä 32 jäähyminuuttia.

Blue Foxin ja Blackbirdsin välistä ottelua Uusikaarlepyyssä oli ehditty pelata ainoastaan vajaat neljä minuuttia, kun Pyysing sai ottelun ensimmäisen 5 minuutin rangaistuksensa vaarallisesta pelistä. Blue Fox onnistui tekemään yhden ylivoimamaalin  Pyysingin jäähyn aikana.

Lisää seurasi ottelun lopussa. Pyysing sai 2 minuutin jäähyn ajassa 57.08. Blue Fox ei onnistunut maalinteossa jäähyn aikana, ja kun keravalaispelaaja pääsi jäähypenkiltä pois vajaa minuutti ennen ottelun loppua, niin hän otti välittömästi 5+20 minuutin jäähyn ja lensi ottelusta ulos. Lopputulos Blue Fox-Blackbirds 7-2.

Muissa viikonlopun otteluissa OLS ja Ilves ottivat kumpikin kaksi voittoa. OLSin Erkki Latvalehto iski Porvoossa 4 maalia isäntien verkkoon. Ilveksen Tommi Merto oli puolestaan hurjana Kirkkonummella saalistaen tehot 3+3 Rangersia vastaan.

Viikonlopun Divari-tulokset:
Blackbirds-PSS 2-8
Rangers-Ilves 5-10
Woodcutters-OLS 4-8
ÅIF-SalBa 9-5
Blue Fox-Blackbirds 7-2
PSS-OLS 1-11
Ilves-FoSu 7-4

Alta voi katsoa Blue Fox-Blackbirds-ottelun maalikoosteen.

7 comments

  1. Pyysingin toinen jäähy ja ottelurangaistus tuli oikeastaan samaan aikaan. Pyysing sai kakkonen ja kun hän meni istumaan jäähypenkille hän löi mailansa poikki kaukaloa vastaan. Siitä hän sai ottelurangaistus.

  2. Todellisuudessa Pyysing ei käynyt mitenkään kuumana…
    Vitosessa näytti taklaavan vastustajaa vaarallisesti jalkoihin ja 2 tuli toistuvasta väärästä pelitavasta ja samassa tilanteessa boksiin mennessä pisti mailansa halki poikki pinoon josta pihalle ilmeisesti epäurheilijamaisella käytöksellä.
    Tältä näytti katsomosta käsin.

  3. Mitä tällä punaisten uutisoinnilla haetaan? Eikö löytyisi jotain uutta jo?

  4. Ei ole eka kerta kun mailat lentelee tai katkeilee. Hyvä pelaaja kyllä, ja toivotaan että jatkossa ei näitä tulisi niin paljoa.

  5. Katsoin videosta kans, että maila näkyi olevan päreinä. Mitä silläkin sitten on väliä, jos pelin lopussa noin käy kerta ei pitempää ottelurangaistusta tuosta seuraa… Siis uutisoinnin kannalta just. Sama kun Erää koskevassa uutisessa mainittiin ”kaupan päälle vielä Erälle punainen kortti”, ihan kuin se olis isokin juttu 🙂

    Ei silti koskaan fiksua käytöstä, eikä hyvää esimerkkiä kenellekään.

  6. Joku nettihiiri voisi verrata Karosen ja Raution suorituksia, viekö Karonen Suurin pudottaja-tittelin Rautiolta (joka sai tittelin tuossa jokunen viikko sitten). Ainakin +/_ tilastoa vie tällä kaudella hyvin.

  7. Parhaimpia pelaajia Pyysing on divarissa, kertoo vaan et pelaa tunteella ja todella.