Henri Johanssonin superilta videolla – ”Olisimme voineet tehdä enemmänkin”

Henri Johanssonin tyylinäyte. Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Nokian KrP:n Henri Johansson kyykytti sunnuntaina TPS:ää oikein urakalla. Johansson nakutti tehot 4+5=9, kun TPS kaatui Turussa 15-8.

Turussa vietettiin todellista avoimien ovien päivää, sillä Johansson totesi ottelun jälkeen, että he olisivat voineet mättää lisääkin maaleja.

Ottelun maalikoosteen ja lehdistötilaisuuden voi katsoa tuosta alta. Lisää tarinaa ottelusta löytyy TPS:n sivuilta. Kannattaa myös vilkaista Anssi Koskisen kuvat maalijuhlasta. Henri Johanssonin kommentteja löytyy Jatkuvasta Syötöstä.

11 comments

  1. Itse tässä aloin miettimään että onko Henri Johansson tällä hetkellä maailman paras salibandyn pelaaja?

    Ok, tiedän että Mika Kohonen on kuningas, Tero Tiitu jäätävä pelaaja, Magnus Johansson armoton maalitykki ym, mutta silti. Omissa papereissani Johansson on tällä hetkellä muita supertähtiä edellä varsinkin kun fysiikkakin alkaa olla huippupelaajan tasolla.

  2. onhan se hyvä pelaaja mutta maailman parhaaseen on viä matkaa… mutta kaikki edellytykset siihen on… miettikää hekan mahdollisia pisteitä ko ottelussa jos kiekon tapaan toiset syöttäjätkin laskettaisiin…;)

  3. Ja maailman parhaan pelaajan pitää osata myös puolustaa. Ja haluta puolustaa.

  4. jokatapauksessa tää on joukkuelaji, jossa on roolit… joten absoluuttisesti parasta on aika vaikea arvioida.

    eikä laiturien tartte ihan niin kovasti puolustaa kuin sentterien (jos nyt Kohoseen halutaan verrata).

  5. Magnus Johansson? Tarkoittaako Jori Warbergin Magnus Svenssonia? Enkä sanoisi Henri Johanssonia maailman parhaaksi. Huippupelaaja hän on kumminkin. Mutta vasta kun näyttää kovassa paikassakin olevansa rautaa voi pelaajaa edes ajatella maailman parhaaksi. Juuri sen takia Mika Kohonen on mielestäni edelleen ykkönen.

  6. kyllä edelleenkin hehkutan kohosen vanhempaa maailman parhaaksi, esimerkillinen pelaaja kentällä ja kentän ulkopuolella, ikä rupee hiukan jo painaan että kauaa ei mihu ykkösenä papereissani ole, kuka sitten mihun jälkeen, sen aika näyttää, tiitu on valovoimainen pelaaja mutta hiukan tuntuu suvantovaihe olevan terolla menossa vaikka pisteitä tuleekin jatkuvalla syötöllä, olisiko ruotsin reissu nostanut pisteitä, se nähdään ehkä ensi vuonna. ssv.ssä mitaliputki jatkuu tiitulla mutta junnaako ura ”paikallaan”??? toivoniemikin on maailman paraa tontillaan mutta onko koko kentän kurko…

  7. Johansson oli aikas vakuuttava Turussa, vaikka kyllähän Tepsin heikkous vielä korosti miehen hyvyyttä. Luulen, että jos mies pelaisi seuraaviin MM-kisoihin asti Classicissa, SPV:ssä tai SSV:ssä ja olisi maajoukkueessa mukana aina kisoihin ja finaaliin(?) asti niin voi olla, että maailman parhaan tittelistä olisi kisaamassa. Ammattilaisena pelaaminen rupeaa kaverilla näkymään ja fysiikkakin sitä myötä paranemaan.

  8. Eiköhän se Henkka seuraavissa kisoissa mukana ole, oli kuitenkin mukana edellisissäkin kisoissa ja ihan näkyvässä roolissa. Se missä liigajoukkueessa hän pelaa, niin sillä ei ole merkitystä hänen maajoukkue valintoihin. Se miten hän onnistuu maajoukkueessa, vaikuttaa varmasti hänen arvostukseensa pelaajana. Kiistaton tähti hän on kuitenkin kotimaan liigassa. Luulen, että hänellä on parhaat vuodet vielä edessä.

  9. Kyllä se Johanssonin rooli viime kisoissa oli välierässä ja finaalissa nelosketjussa. Toki ne muutamat peliminuutit hoiti ihan hyvin. Jatkossa rooli toki suurenee, jos ei venkoile mj-leirien kanssa kuten aiemmin teki.