Onko tässä Suomen huonoin salibandyjoukkue?

Miesten 6. divisioonassa pelaavan SB Bonersin kausi ei ole mennyt tuloksellisesti ihan nappiin. Tämä lohjalaisjoukkue on hävinnyt kaikki 16 otteluaan maalierolla 13-185.

SB Bonersin maaliero olisi todennäköisesti vieläkin enemmän pakkasella, ellei joukkue olisi luovuttanut kahta otteluaan kauden aikana. Nämä luovutuksesta tulleet 5-0-tappiot ovat SB Bonersin pienimmät tappiot kauden aikana.

SB Bonersin kaikki muut ottelut kauden aikana yhtä lukuun ottamatta ovat päättyneet keskeytykseen ennen täyttä aikaa 12 maalin erolla. Ainoa täyden peliajan kestänyt ottelu päättyi SB Bonersin 4-10-tappioon FC MyKe96 -joukkuetta vastaan.

SB Bonersin tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Matias Pirinen (5+0) ja Jesse Koskiluoma (1+4). Näiden pelaajien saavutuksen arvoa nostaa huomattavasti se tosiseikka, että Koskiluoma on pelannut tällä kaudella vain kolme ja Pirinen neljä ottelua.

Tiettävästi mikään muu joukkue ei ole ainakaan lähiaikoina pystynyt vastaavaan ”saavutukseen”. Kutosdivari on Suomen alin sarjataso salibandyssä.

24 comments

  1. Ainakin täällä Sisä-Suomen puolella on näissä mutasarjoissa kertynyt pelattuja pelejä tilastoihin ainoastaan sitä mukaa kun on ottelussa saanut tilastomerkintöjä eli jos pelaat pelin kiikareilla ja ilman jäähyjä niin tilastojen mukaan et ole pelannut siinä pelissä. Eli eiköhän pojat oo pari peliä enemmän pelannut vaikka tilastot muuta väittää.

  2. Olis muuten aidosti hauskaa, jos tämä ryhmä pelais haastepelin naisten liigajoukkuetta vastaan. Veikkaisin Bonersille 6-8 maalin voittoa.

  3. Joo ottelumerkinnän saa alasarjoissa vain silloin kun tekee pisteitä ottelussa. Jos pelaat vaikka kauden aikana 16 matsia mutta teet pisteen vain yhdessä matsissa niin tilastojen mukaan olet pelannut vain yhden ottelun.

  4. Aivan saletisti tämä joukkue häviäisi naisten liigaporukalle. Ei ehkä kaikille mutta suurimmalle osalle.

  5. koskiluoma ja pirinen on pelanut kaikki paitsi yhden ottelun

  6. Ei me välttämättä hävittäisi 10 vuotiaille tai niitä nuoremmille

  7. Nimi ottelupöytäkirjassa = pelattu ottelu riippumatta siitä tekeekö pisteitä, saako rangaistuksia tai käykö edes kentällä pelin aikana.

  8. Onhan se pelattu ottelu tietenkin, mutta tilastoissa se ei alasarjoissa näy! Onko vaikeeta ymmärtää?

  9. Ei näemmä sinun kalloosi mene ettei se tilastoissa näy (alasarjoissa) (= ? Tässä jo moni niin sanonut ja minä voin vahvistaa asian.

  10. Mairitteleva uutinen?

    Kannattaisko pääkallon poistaa uutisesta tuo pelattujen otteluiden määrä, tulee muuten loputon tappelu taas että kuinka monta peliä herrasmiehet ovat pelanneet…

  11. Aika oleellista muuten tässä yhteydessä nyt tapella tästä asiasta 😀

    Pääkallo vois ottaa muuten ohjelmistoonsa kaikenkarvaisten harrasteporukoiden esittelyjä. Pikkujuttuja lajin harrastajien maailmasta, miksi hommaa tehdään ja millaista touhu on ja joku peliraportti Juupajoki vs. Jämsä paikallistrilleristä 🙂 Huumoria siis tietenkään unohtamatta 🙂

    Olis mukavaa luettavaa ja jutunaiheista ei pitäisi pulaa olla. Lajikulttuuria nääs.

  12. Eikö kahdesta luovutuksesta suljeta enää sarjasta? Aiemmin näin oli, kai. Miten pääsevät siis vielä loistamaan kentällä?

  13. Sataset paukkuu lauantaina se on satavarma.
    Arriba Los Boners!!!!

  14. menkää kaikki fanit tykkäämään sb bonerssia facebookkiin

  15. Ehdottomasti näistä kutosdivarin tahkoajista pitäis kirjoitella enemmän. Ehkä jos saunailta kaljahoureissaan taas päättää jatkaa kutosessa, voisi eräs joukkue Sisä-Suomesta kronikoida taivaltaan. Ellei sitten joku johnwebster keksi tehdä dokumenttia…

  16. Tämä antaa jotenkin motivaatiota omaan pelaamiseen, tai edes harkoissa käymiseen, jos jaksaisi täyden kauden Firmaliigaa pelata ensi kaudella 🙂

    Kuvaan salibandyn II. divaria ja pelaan siis puulaakia ja seurakunnan harrastesählyssä. Pääasia, että on kivaa ja kunto nousee, vaikka onkin todella huono ja pelannut kunnolla 15 vuotta sitten, eikä silloinkaan saanut peliaikaa…

  17. Voisko näille alueiden huonoimmille järjestää jumbofinaalitapahtumaa?