Järvi mukana hyvässä ja pahassa – toinen erä 2-2

SPV ja SSV väänsivät viidennen ja ratkaisevan finaalin toisen erän tasaisissa merkeissä ensimmäisen erän tavoin. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-2.

SSV aloitti erän taas vahvasti. 1-2-johtomaali syntyi vain 12 sekunnin pelin jälkeen. Tatu Väänäsen huolimaton syöttö omalla alueella kostautui ja Harri Forsten pääsi kuittamaan. Syötön tarjoili SSV:n ensimmäisen maalin tehnyt Mikael Järvi.

Järvi oli myös mukana SPV:n tasoitusmaalissa, sillä se syntyi Järven jäähyn aikana. Järvi kolasi ensin Sami Kosken laidan yli, mistä ei tullut jäähyä. Hetkeä myöhemmin Järvi tuuppasi Teppo Mäkelää, mistä irtosi kahden minuutin kakku. SPV:n ylivoimaaliin tarjoili herkullisen syötön Sami Koski, joka löysi takatolpalta Tuukka Kivirannan.

– Viimeinen peli, ei pidä säästellä. Tämä on kiihkeä vääntöä. Linja on aika salliva. Saa hakata mailalla aika paljon, Mikael Järvi kommentoi Nelonen Pron erätaukohaastattelussa.

– Pitää olla huolellinen ja välttää syöttövirheitä. Niistä ne maalit yleensä tulee, Järvi lisäsi.

– SSV oli vaikeuksissa, mutta alakerran loistava peittopeli ja Lötjösen torjunnat pitivät pelin lukemat tasaisena, salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen kommentoi Twitterissä toisen erän tapahtumia.