Uraansa jatkava Mikael Järvi: ”SPV oli tänään parempi”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV:n Mikael Järvi on voittanut urallaan huikeat kymmenen Suomen mestaruutta. Epätyypilliseen tapaan Järvi joutui kuitenkin sunnuntaina nostelemaan hopeapokaalia. SPV vei seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden voitoin 3-2.

– Pienistä kiinni on välillä. Sentti tolpasta toiseen suuntaan. Näin välillä käy, Järvi kommentoi Nelonen Pron haastattelussa.

Järvi oli isossa roolissa viidennessä finaalissa, sillä tilille kertyi maali, syöttö ja jäähy.

SSV:n kapteeni tunnusti pelin jälkeen SPV:n paremmuuden.

– Paras voittaa. Ei sen kummempaa. SPV oli tänään parempi. He olivat hyviä koko kauden.

Nelonen Pron toimittaja Reeo Tiiainen kysyi Järveltä, että jatkuuko miehen ura vielä ensi kaudella.

– Jatkuu, kuului Järven lyhyt ja ytimekäs vastaus.

20 comments

  1. MM-finaalissa jatkuu kapteenin roolissa. Kekelle tiedoksi. Järvi oli taas kerran isossa pelissä kovassa iskussa.

    Hieno urheilija kuten Tiitu myös.
    ONNEA SPV!

  2. SPV ei ollut ainoastaan tänään parempi, Mikke. SPV ON MESTARI JA SPV ON TÄMÄN KAUDEN PARAS JOUKKUE. Kaikki kunnia upealle SSV:lle, mutta nyt on aika opetella myös tajuamaan että dynastia on ohi.

  3. Hyvä Järvi.
    Just näin ammattilaiset hommat toteaa.
    Ei turhia itkuja, eikä selityksiä.

  4. Mikke hoiti homman ammattimiehen lailla! Hopeapytty ja mitalit asiallisesti kotiin, vaikka pettymys on valtava ja SSV teki sen tyylillä. Kokonaisuutena hieno salibandykausi ja onnittelut SPV:lle.

    Koponen osasi hienosti juhlistaa voittoa riehakkaasti, hienoa katsottavaa kun eletään vain hetkessä : )

  5. Joo eiköhän Järvellä ole vielä hiukan annettavaa lajille.. Ja nyt kannattaa muistaa, että jos herrat Koskelainen-Olkkonen-Kekkonen menevät ssv:hen se voi olla aika kova jengi ens vuonna;) Ja olen SPV:n kannattaja.

  6. Jos Amu, Järvi, Forsten ja kumppanit jatkaa pari kautta, Kivilehto palaa SSV:hen, ja Mika Kohonen siirtyy kauden päästä SPV:hen, niin melkoisia mestaruustaistoja olisi luvassa.. No, tulevaisuudesta kun ei tiedä, niin nautitaan nyt tästä – olipahan finaalisarja!

  7. Mika Kohonen ei todellakaan siirry SPV:hen, nähkää te vain unta. En usko, että SPV tuosta pystyy paljon vahvistumaan ja kun muut voimistuvat (mm. historiallisen kapealla materiaalilla pelannut SSV), niin kannu ei kauaa Seinäjoella pysy.

  8. Mietin jo eilen että minkä takia SSV pelasi surunauhat päällä? Vai mitä ne mustat nauhat oli?

  9. Parempi Kohonen sanonut mm tämän kauden aikana, että tulevalle kaudelle vaihtoehdot olivat Storveta ja SPV. Ensi kausi menee kuitenkin vielä Ruotsissa. Tietysti voi pelata suomessa sitten vuosien päästä vaikka missä mutta eiköhän pikkuveljen sijainti vähän vaikuta.

    Mun puolesta sais pelata missään vaan kuhan pelais Suomessa!

  10. Järvi on kyllä tyylikäs jäbä. Ammattimainen urheilija amatöörilajissa. Aina ei voi hänkään voittaa, ja ihan hyvä niin.

  11. Surunauhat olivat kunnianosoitus joukkueen kuljetuspäällikön muistolle, joka nukkui pois loppuviikosta.

  12. Täytyy kyllä nostaa fiktiivistä hattua Tero Tiitulle, joka kantoi tappion pettymyksen erittäin urheilullisesti. Tiitu onnitteli SPV:n pelaajia aidosti, erityisesti ”maajoukkuekavereita”, kuten Kohosta ynnä muita. Sen sijaan Toivosen Timolla pää ei kestänyt ollenkaan, hän ei ottanut mitalia edes kaulaan. Pettymys on varmasti kova, mutta kyllä tappio pitäisi paremmalleen osata tunnustaa dynastian jälkeen, joka olisi voinut yhtä hyvin kaatua jo vuosi tai kaksi sitten.

  13. Tiitu olisi voinut kaiken mediatouhun ympärillä keskittyä pelaamiseen. Parin vuoden takaiseen huippupeluriin ero on valtava, kuin varjo vain.

  14. No mutta kauden alussa moni varmasti tiesi että mestaruus tänä vuonna olisi vaikeampi voittaa kuin edellisenä vuonna. Se tätä finaali paria tasoitti viime vuoteen nähden kun ssv heikkeni pelimiesten lopettaessa. Spv:llä oli 3 kunnon kenttää kun taas ssv:llä vain 2. 3 ketjussa olisi voinut peluuttaa vaikka a junnuja niin ei se kyllä olisi hirveesti tuolle ketjulle hävinnyt. Se on hieno suoritus Ssv:ltä että olivat finaalissa asti ja pystyivät tuolla porukalla kampoihin laittamaan lähes muuttumattomalle spv:lle.Ja ssv pojat pää ylös ei se hopea tuossa kulta ketjussa huono ole.

    Mutta hienot pelit oli ja parempi voitti! Onnea Spv!

    Ensi kaudella taas uudet kujeet.

  15. Eikös se Vanhempi kohonen ole happeen miehiä? Joten ensi vuoden jälkeen happee vahvistuu kahdella kohosella? 😉

  16. Mika Kohonen pelaa salibandyä ammatikseen, eli odottaa saavansa pelaamisesta kohtuullista kuukausipalkkaa. Ruotsissa hän sitä saa. Suomessa kasvattajaseura Happee tuskin pystyy irrottamaan talousvaikeuksissaan 60 000-70 000 euroa Mika Kohosen kustannuksiin? Siihen pystyy vain SSV tai tarvittaessa SPV, näin luulen.

  17. Näin Seinäjokisena soisin kyllä hapeellekkin sen mestaruuden.Junnut on ainakin tosi kovia vanhemmissa ikäluokissa a ja c joten tulossa on kovia pelimiehiä.Terveisiä vaan Heinosen Petelle!!!

  18. SPV:tä kannattaneelle: Jos ei ota mitalia kaulaansa, niin tarkoittaako se ettei tunnusta tappiota paremmalleen?