TPS:n Varis kuumana: ”Kumma juttu jos järjestelmä ei seuraa näitä pelejä”

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen
Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n päävalmentaja Teemu Varis äityi kritisoimaan Happeen toimintaa keskiviikon puolivälierävoiton jälkeen kovin sanoin. Happeen Seppo Pulkkinen sen sijaan pitää TPS:n toimintaa Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa ”junnukiihkoiluna”. Joukkueet kohtaavat neljännessä puolivälieräottelussa tänään Turussa kello 18.30 alkaen.

TPS-valmentaja Varis antoi hyvin värikkäät kommentit Jyväskylästä haetun keskiviikon 7-5 voitto-ottelun jälkeen.

– Nyt ollaan viety kaveria taktisesti jo pidemmän aikaa, joten todennäköisesti he joutuvat muuttamaan huomiseksi jotain. Ollaan varpaillaan tämän asian kanssa. Joka tapauksessa tuolla pelillä eivät tule meitä voittamaan, Varis tylytti.

– Tärkeä osa voittoa oli myös se, että Eero Juvonen oli scoutannut kaverin maalivahdin heikkoudet ja päästiin niihin iskemään ja rokottamaan.

Varis syytti kovin sanoin myös Happeen pelaajia epäurheilijamaisuuksista ja haukkui tuomareita. Terveiset menivät myös Salibandyliiton toimistolle.

– On se kumma juttu jos järjestelmä ei seuraa näitä pelejä yhtään ja jo kolmatta peliä saavat tuolla Petri Kauko ja Joonas Pylsy hyppiä joka ikisessä tilanteessa ja kalastella jäähyjä. Ja menevät vielä läpi! Erittäin ikävä juttu hienolle lajille, että kaveri hyötyy siitä että osa heidän pelaajistaan ei kunnioita peliä. Tänään oli tuomareilta selvästi heikoin esitys tässä sarjassa.

Happeen Seppo Pulkkinen vastasi Variksen kommentteihin Ilta-Sanomissa.

– Kaukon pelaaminen oli keskiviikkona sattuneen tärskyn jälkeen siinä ja siinä. Ei tossa Tepsin mussutuksessa ole mitään helvetin järkeä. Sitä tulee valmentajilta, sitä tulee pelaajilta, joka puolelta, Pulkkinen vastasi lehden haastattelussa Varikselle.

– Tepsin touhussa näkyy junnukiihkoilu. Meilläkin oli sitä joskus, mutta siitä on päästy eroon.

Tänään iltapäivällä Pääkallo.fi:n vihjepostiin tupsahti YouTube-linkki, joka laittaa lisää vettä myllyyn Happeen ja TPS:n vääntöön. Videon voi katsoa tuosta.

Twiittejä aiheesta:

Edit klo 13.14: Juttuun lisätty videolinkki.

57 comments

  1. Kun ei Teemu ole järjestelmää…” Järjestelmä ” istuu SPV:n peleissä. Pk-seudulla on tasan yksi hyvä mies tässä järjestelmässä. Ei toimi, niin ei toimi.

  2. Olihan se aika törkeä jälkipeli minkä otto teki polvellaan miklulle et älkää nyt hyvät happeelaiset salliko tollasta ja painako villasella. Ja tämä kaikki näkyi jopa striimiltä joka oli kotoisin -90 luvulta.

    Tapaukset pylsy ja kauko: paperi pylsy on koko ajan noukkimassa pölypalloja lattialta,miksi? Ja satusetä kauko on kuin mikäki vanha rouva juorukerhoilemassa tuomareille joka hetki. Taitaa jjypilässä puntti tutista kun pitää kaikkea inhottavaa tehdä ja kokeilla

  3. Hyvän ja ammattitaitoisen kuvan antaa TPS:stä.

    Miesten liigajoukkueen ns. ”vastuu”valmentaja kitisee joka tilanteessa. Seuran valmennuksesta vastaava Twiittaa samaa sontaa katsomosta.

    Jos eilen tuomarit (Pekkinen Heikkinen)olisi pitänyt 1.erän linjan, niin TPS:llä olisi pitänyt olla 13 jäähyminuutin sijasta vähintään 23min. 10min lisää olisi tullut jo pelkistä jälkipeleistä. Tikan laminointi päätyseinään olisi pitänyt olla 2min sijasta 5min.

  4. Asian vierestä, mutta kylläpä pisti silmään tuo ”striimi 90-luvulta”. En tiedä itkeäkö vai nauraa?

    Oletko elänyt 90-luvulla, muistatko sieltä mitään?

  5. Olen elänyt ja muistanki vielä aikapaljon. Itsellä kumminkin kuitu ja kuvan laatu aivan kuin katsoisi vanhoja VHS kasetteja. Eikä tuo yhteyskään niin hulvaton ollut, taitaa jyväskylän uppikaistat olla tukossa niinku monnarin parkkipaikka. Myönnä nyt itsekin että olet nähnyt parempiakin nettilähetyksiä, mutta hienoa että edes oli lähetys vaikkakin alkeellinen sellainen

  6. Mikä järjestelmä? Liitolla ei liene videotuomaria perkaamassa kaikkia pelejä alusta loppuun? Järjestelmä on se että peleissä on jokaisessa otteluvalvoja joka raportoi niistä mitä tuomarit eivät näe. Se että liitossa on helsingissä yksi osaava henkilö ei tarkoita sitä että on jokaisessa neljässä matsissa paikalla samaan aikaan eikä rooli edes ole kurinpidossa. Josko Varis olisi vaan niin ettei siellä ole tapahtunut mitään sellaista mitä näet?

  7. Olen tietysti nähnyt terävämpää ja sulavampaa kuvaa. Ei se ollutkaan se pointti, vaan tää daiju rinnakkainasettelu:

    -Ilmainen suora nettilähetys amatöörilajin ottelusta
    -Kaupallisesti toteutettu suora nettilähetys ammattilaislajista -90-luvun VHS-kasetti

  8. Yhdyn Variksen mielipiteeseen siitä, että Joonas Pylsy= pahemman luokan filmaaja, ei välttämättä teatterikorkeakoulu tasoa, mutta metropoliasta/salkkareista luulisi näyttelijän ura aueta! Oon kyseisen kaverin toimintaa valitettavasti joutunut seuraamaan B-junnuista (FCV) ajoista lähtien eikä tuo toiminta ole kauheasti muuttunut vuosien varrella. Yksi Happeen vihatuimmista pelaajista rottamaisuudellaan.

  9. Ettäs kehtaat Varis huudella sen jälkeen mitä omat kakarat ja vaihtoaitio eilisessäkin pelissä esitti. Törkeän vaarallinen selkäänajo päädyssä, törkeä taklaus keskialueella, josta vitonen, sääntöjen rajamaillalla olevaa roikkumista, paidan repimistä ja mussutusta sekä pelaajilta että valmentajilta. Ja turha väittää muuta, boxissa istuitte urputuksesta ja jälkipelistä. Enemmänkin olisi pitänyt tulla. Esimerkiksi tämä porilainen ”yllätys, yllätys” -Läntinen oli koko ajan pää auki, niin kuin isi on opettanut. Happee pelasi paskasti ja ansaitsi huolimattomuutensa ja huonon viimeistelynsä vuoksi häviönsä, mutta on myös vaikea pelata kun peli on ”puolilätkää”, jossa otteet ovat jopa vaarallisia. Toivottavasti tänään ei karkaa tuomareilta lapasesta. On meinaan aikamoisia jännitteitä ilmassa.

  10. No jos ERKILLÄ on hyviä vinkkejä niin kannattaa laittaa Happeen suuntaan niitä, eikä itkeä täällä huonosta kuvanlaadusta!

  11. Streamin perusteella en ainakaan ole nähnyt mitään filmaamista, vaan TPS:n puolelta jatkuvaa ylikovaa pelaamista. Ja sitten pelin ulkopuolella jaksavat muussuttaa filmaamisesta. Minulla ainakin kunnioitus TPS:ää kohtaan on pudonnut näiden pelien aikana. Siksi toivon Happeen katkaisevan sarjan tänään, vaikka aikaisemmin toivoin yllätystä.

  12. asian vierestä..onko jotenki ylivoimasta saada tänne videokoosteita peleistä, pelataan kuitenki jo pleijareita

  13. Happeen ei ole edes tarvinnut scoutata TPS:n heikkoja kohtia. Sen kuulee kaukalon laidalla ja lukee otteluraportista.

    Varis vie mussutustilastoa vs kaikki muut valmentajat 100-0.

  14. Tuomarit ovat 5-6vuotta perässä salibandy kehitystä ja se näkyy vihellyksissä jokaisella tasolla. Sen on koko ongelma.

  15. Kummallista. Nyt kun kerrankin on jo puolivälierissä tunnetta ja räväköitä lausuntoja ilmassa, osa valittaa siitäkin. Pitäisi vaan vissiin jonkun mielestä katsoa mihin rahkeet riittää ja niin edelleen.

    Game on!

  16. Täysin samaa mieltä säbärin kanssa. Toivottavasti liitto panostaa tuomareiden koulutukseen, pelkillä palkan korotuksilla ei tasoa nosteta.

  17. happee antaa itsestään naurettavan kuvan näillä videoilla. Joukkue on aina ollut hajuton, mauton, väritön. Nytkin vedoella näkee että jokaisesta rikkeestä tulee vapari tai jäähy paitsi siinä viimeisessä tilanteessa kun happeen kuulapään sukelusjäähy jää antamatta.

    Toivottavasti TPS voittaa sarjan ja seppo & kumppanit menee imemään peukkua.

  18. Tunne on ihan eri asia kuin se, että juntataan jätkiä seinille niin, että iroittamiseen tarvitaan kohta joko moottorisahaa tai betonin piikkausvalineitä. Lajissa, jota pelataan muovimailalla ja muovipallolla, shortseissa ja lyhythihaisessa paidassa sekä ilman suojuksia.

  19. Mielenkiinnolla pohdin, että mitähän siellä Jyväskylässä onkaan tapahtunut. Nyt Happeen loikkavideon nähtyäni olen täysin Variksen linjoilla, ei jumalauta Happee, koittakaa nyt koota ittenne ja kuivata kyyneleenne…

  20. Selviä jäähyjä video täynnä. Lopussa Kauko pallottomana taklataan eikä tule edes jäähyä.

  21. Olitko paikalla? Videolla tilanne ei näytä varmaan ihan samalta kuin livenä. Itse istuin katsomossa ja joka ikisessä tilanteessa täyttyi varmasti jäähyn kriteeri. Selviä ylilyöntejä. Läntinenkö se tuossa antaa vielä Tikalle käsillä vauhtia kohti puuseinää. Tana, nämä gangstat on saatava pois tästä lajista, ennen kuin sattuu pahasti. Kyllä se aivovaurio tai halvautuminen tulee pää edellä seinään törmätessä siinä kuin lätkässäkin.

  22. Happeen tekemän videon perusteella aika kaksipiippuiselta juttu näyttää. TPS pelaa kyllä kovaa tilanteet ja muutama ansaittu jäähy siellä selvästi olikin, mutta kyllä oma vaikutelmani osittain on myös se, että Happeen pojat kaatuvat kyllä melko lailla joka kerta kun on vain mahdollisuus. Kropalla pystyisi kuitenkin jonkin verran suojaamaan tilanteita.

    Pelataan kuitenkin pudotuspelejä, joissa panokset on kovat ja fyysinen pelikin nousee astetta korkeammalle. En puolusta TPS:n toimia ollenkaan, mutta olisi kiva nähdä myös videotilanteita toisinpäin, kun kerran väitetää, että niitä löytyy.

    Peli kuitenkin perustuu siihen, että taktisesti paremmin pelaava joukkue voittaa. Tähän taktiikkaan ei kuulu lisätä kavereiden taklailua päätyseiniin vahingoittamistarkoituksessa.

  23. Ilmainen vihje: siirtäkää seiniä ja antakaa poikain pelata. Ensimmäisenä pitäs laittaa olosuhteet kuntoon, seinät aivan liian lähellä jyppilässäkin.

  24. Pahoittelemme viimeisen nettistreamin laatua. Kokeilimme uutta formaattia joka ei kuitenkaan toiminut odotetusti. Palaamme vanhaan seuraavassa pelissä. Pikkuhiljaa tavoitteena parantaa laatua mutta näköjään välillä tulee taka-askelia. Katsojiakin oli hieman odotettua enemmän.

  25. Kauko juoksee itse tuossa tilanteessa tps pelaajaa päin ja lentää melkein happeen vaihtoaitioon? olisiko hänen aika vaihtaa eläkkeelle tai keksiä uusi harrastus..

  26. Minä olen sitten varmaankin otteluvalvoja, ja paikalla olleena voin sanoa, että viheltämättäkin jäi – ja nimen omaan tepsille.

    Sinällään samaa mieltä tuosta videosta, noita nyt voi jokainen koostaa omasta näkökannastaan vaikka minkälaisia. Tuossa kuitenkin näkyi muutama malliesimerkki tepsin jatkuvasta jälkipelistä. Seuraavaan peliin vois viedä mikin vaihtoaition yläpuolelle, niin saatais se turkulaisten jatkuva itkeminenkin videolle.

  27. Antaa ”pojan” provoilla, sanoi Pulkkinen. Mites toi video? Ja sen verran videoon, että yksi tilanne oli törkeä, Läntisen tilanne, josta olisi pitänyt tuomita vitonen, muut silkkaa pleijarivääntöä. Mutta Aaltosen vitoseen johtanutta tilannetta ei videolta näkynyt. Kyllä on Happeella kakit jo housuissa.

  28. Ehkä menee vähän ohi aiheen, tai sit ei.

    Tota Twitteriä kun on ohimennen seurannut, niin aika helposti tulee Lötjöselle kuset housuun, jos Pulkkisen kommenteista niin käy. Variksen kommenteista vielä ymmärtäisi.

  29. Oma tuomio videosta. Tepsillä jälkipeliä ja välillä tilanteihin meno ylikovaa. Happeen pelaajiin kohdistuneet iskut selkeitä rikkeitä mutta jäätiin kieriskelemään ja kaaduttiin rikkeisiin nähden välillä liian helposti.

    Anyway videolta löytyy nyt ja etenkin tulevaisuudessa lajille päänvaivaa tuovat ilmiöt: filmaaminen ja liian kovat otteet.

  30. Onko se provoamista/itkemistä jos joku HirviTv:n pyörittäjistä viitsii editoida puhetta herättäneitä tilanteita kaikille nähtäväksi? Värilaseilla kaikki noita kuitenkin katsoo, niin eiköhän tuo luo kannatusta molempiin näkökulmiin.

    Kerrankin näkee kootusti mistä tyypit puhuvat ja voi vetää siitä omat johtopäätöksiä.

  31. Melko typerää ja outoa älämöintiä TPS-leiristä. Maku TPS:aan on kyllä tältä keväältä täysin mennyttä. Pylsyltä muutama hieman kevyenpuoleinen kaatuminen mutta pelin kuvaan suhteutettuna heittäytymiset jäävät kyllä auttamatta TPS:n ylikovan pelaamisen varjoon. Hieman kyseenalaista on toki myös Happeelta julkaista video kesken kiivaan playoffsarjan. Junkkarisen laitatilannetta ja Pylsyn maalineduskompurointeja lukuunottamatta videon sikailut kertovat kuitenkin karusti TPS:n pelitavasta ja hermokontrollin riittämättömyydestä. Räikeimpinä case Tikka, Kaukon estäminen ja V-M Hynysen prutaali niittaaminen ”laitataklauksella” seinään. Variksen itkuille on vaikea löytää hyväksyntää kun omat pelaavat kuin pelaavat. Happee-TPS 3-1 ja hunajaista kesälomaa Turkuun.

  32. Eikö tämä ole ihan selkeetä, fyysiseseti vahvempi TPS haluaa, että kentällä saa pelata todella fyysistä peliä ja pistää miestä seinään ja Happeen vikkelät kaverit haluais pelata taitosalibandyä.

    Tuomareille vaikea peli kun kaks erilaisista salibandyä pelaavaa joukkuetta vastakkain. Tuomareiden tehtävä on linjata missä se fyysisen pelin raja menee. Eilen raja oli aika selvä, jotain jäi varmasti viheltämättä ja jotain ei ihan jäähyn arvoista vihellettiin. Omasta mielestä hyvä peli tuomareilta, TPS saa kyllä itse syyttää itseään jäähyistä, ei tuomareita tai Happeeta.

  33. Käskyttämistäkin on varmasti liikkeellä. Ensimmäisessä Happee-TPS pelissä Varis huuteli Pulkkiselle: ”Jos tuo Pylsyn kaatuilu ei lopu niin seuraavassa pelissä käy huonosti.”

  34. NYT ON PLAYOFF-MEININKIÄ!

    Hienoa, että on tälläinen pääkallokin, joka voi näistä saada vielä todellisuutta isompia juttuja. Tätä tarkoitan hyvällä, koska vähän tälläistä tunnetta ja tervettä kiukkua laji tarvitsee, jotta saa elintärkeää katu-uskottavuutta.

    Sikailuja en kuitenkaan lajissa kannata.

  35. Videon ei ole tarkoitus olla ”sikailuvideo” TPS:n otteista, vaan siihen on kasattu tilanteet joissa TPS:n mielestä on Happeen puolelta ”filmaamista”. Kukin tehköön johtopäätökset itse. Sähinää ja tunnetta pelissä! Turun suunnalla kannattaa suunnata tänään Caribialle.

  36. Onko kukaan näyttänyt videota mäkihyppyvalmentajalle? Tässähän löytyy ratkaisu mäkihyppyyn, kyllä noilla pompuilla voittaa yhden mäkiviikon.
    Täytyy toivoa että Kuopio, Kuusamo, Lahti tai mikään muu paikakunta mistä löytyy hyppytorni, ei ikinä pääse liigaan. Tämä yksi pomppu-joukkue riittää.

  37. Pylsy on filmannut räikeästi ihan (FCV)junnuvuosista lähtien, ja näyttää jatkavan yhtä halventavaa käytöstä vastustajia kohtaan.

  38. HirviTV Live-Striimin ohjaamosta terveisiä. Arvostaisin enemmän asiallista palautetta, mutta saadaan tuostakin kyllä palaute irti. Kiitos siitä!

    Toisin kuin nimim. Happee Floorball aiemmin pahoitteli streamin huonoa laatua niin minä en pahoittele. Palautteen perusteella parannamme entisestään eikä pelkästään palata vanhaan. Otetaan molemmista parhaat osat ja kehitetään.

    Uusia osia tuotiin ensimmäiseen puolivälierään ja koitettiin säätää toiseen peliin kuvasuhdetta. Samalla tuli epätarkkuutta, katsotaan jospa saataisiin säädöt kohdilleen ensimmäiseen välieräpeliin 😉

  39. Variksen itku näyttäny tarttuvan pelaajiin, koska ihan ylimääräistä tönimistä. Tuo ajanpeluu jäähy on oiva osotus miten pelaajien fokus ihan väärässä asiassa. Vaikka välillä pelaaja jäisikin makaamaan maahan niin silti ihan turhia ylilyöntejä tepsin ukoilta. Myös viimessä aika selkee pallottoman estäminen. Kauko yrittää juosta vapaasta kohda keskelle ja pelaaja tulee eteen ja laittaa olkapään kohti Kaukon rintaa.

    Tilanteita jotka ei auta omaa jengiä yhtään vaan päin vastoin. Siinä näkee et lataus väärissä asioissa ja Variksen itku senku lisää pelaajien turhautumista.

  40. Ihme itkua molemmilta ja varsinkin kannattajilta. Nämä ovat juuri niitä tilanteita joita tämä laji kaipaa, herätetään keskustewlua, vähän julkista sanasotaa sekä tunnetta ylös. Mielestäni aika helposti tuolla Happeen kaverit lähti ja ehkä osa filmasikin, se tietty ikävää mutta näköjään meni tuomareille hyvin läpi. Ylikovaa pelaamista en myöskään allekirjoittaisi. Tps pelasi sen mukaan mikä oli tuomarilinja, jos Happee ei siihen pystynyt niin turha se on mediassa ja keskustelu palstoilla siitä itkeä. Tänään vähän kalkkitapletteja nassuun että pysyy paremmin pystyssä ja antaa eilisenkin edestä takaisin, kovaa ja puhtaasti, niin saadaan hyvä peli.
    Varista sen enempää kehumatta pointsit pelityylin muutoksesta menee sinne, jos taktisesti ollaan viety aikaisemmin mutta silti tullut takkiin ja pelit katkolla, jotain pitää tehdä. Jos se on pelin koventaminen ja tunteella pelaaminen niin totta helvetissä jokainen niin tekisi, varsinkin jos Happee ei siihen pysty vastaamaan.
    Itse toivon että illan pelissä jätetään nämä huhutut filmit ja mussuttaminen molemmilta jengeiltä pois, pelataan vaikka sitten ylikovaa ja puhtaasti. Eikä se ole mitenkään ylikovaa jos siihen molemmat valmiita(eri asia jos ei siihen pysty vastaamaan) ja tuomarilinja sen sallii.
    Viihdettähän tämä vain on.

  41. Lisätään vielä tuosta keskittymisestä ja muusta sen verran että kyllähän tässä huomattiin että TPS sai selvää etua kun kovensi peliä ja oli kuumana, vaikka se oli sitten vähän keskittymisestä pois mutta kyllähän tuolla tavalla parempi tulos saatiin ja varmasti viihdyttävämpi peli kuin palloa hieromalla alakerrassa HMV-mausteilla.. Tähän ei ainakaan viime pelissä Happee ollut valmis, toivottavasti on tänään.

  42. Hirvitv:lle kyllä pisteet ilmaisesta striimista! Selostuskin parantunut peli peliltä. Periaatteessa en näe salibandyssa juurikaan tarvetta asiantuntijalle kopissa, kun monesti selostaja tulee lajin parista ja näin itsekin voisi kertoa asiat, jotka nyt asiantuntija latelee. Isommilla kanavillahan selostaja on monesti ns. yleismies ja siksi asiantuntijan käyttö on perusteltua.

    Vielä tosiaan, kun videon laatua saisi nostettua pykälän niin avot! Riittäisi hyvinkin Veikkaus tv:n tasoinen striimi. Lajifanin hemmottelua olisi NBA TV:n tasoinen kuva.

  43. Kaikki kaatuminen ei ole filmaamista. Joskus pelaaja kaatuu mieluummin hallitusti vähän ennen kuin on pakko, kuin yrittää pysyä pystyssä viimeiseen saakka ja mahdollisesti loukkaa itsensä kaatuessaan hallitsemattomammin tai joutuu pelin kannalta epäedullisempaan asemaan.

    Mediapeli sinällään kuuluu playoff-hommaan. Jokaisen kuitenkin olisi syytä kantaa vastuuta omasta lajistaan. Jos TPS:n valmentaja lähtee julkisuudessa syyttämään pelaajia filmaamisesta HÄN aiheuttaa lajille enemmän vahinkoa kuin mahdolliset yksittäiset filmaajat. Palautteen voi antaa kapteenin kautta ihan tavallisella puheäänellä suoraan tuomareille pelin aikana.

    Niinkutsutun. fyysisen pelin puolestapuhujat eivät usein anna mitään arvoa sille, että peliä voi pelata muillakin vahvuuksilla jotka (pysyessään sääntöjen puitteissa) ovat saman arvoisia kuin ryminäsähly.

  44. Pieneltä se tuossa näyttää, mutta ilmeisesti otti kipeää. En tiedä tarkkaan, mihin osuma tuli (ei ilmeisesti kuitenkaan kasvoihin?), mutta Kauko sätki pukukoppikäytävässä jonkin aikaa melko tuskaisen oloisena. Tämä siis näkyi raolleen jääneestä käytävän ovesta vastapuolen katsomoon. En ainakaan jaksa uskoa, että äijä viitsii enää piilossa muutamalle (ovenraosta näkevälle) katsojalle filmailla..

  45. Fiilistelin ensin Happeen meininkiä ja sitä, että totutuille suurseuroille löytyy haastaja, mutta nyt on aikamoista touhua kyllä Jyväskylän suunnalla…
    Oliko toi Pylsy joka tuolla päädyssä syöksyi kun TPS-pelaaja näytti väistävän kontaktia (videolla 1:16->)? Meni ihan fiilikset koko hirviteatterista, ja laittavat vielä provovideota liikkeelle.

    Sanoisin, näin arviona, että tuolla lailla ei pohjusteta miesten sarjoissa mitään dynastiaa. Suosittelisin ottamaan mallia erään menestyneen helsinkiläisseuran pelaajista, kuinka suhtautuvat kentällä kohtaamaansa fyysiseen peliin. Pelaajan ansaitsema arvostus tulee muualtakin kuin pistepörssistä.

  46. Huomio kaikki köyhät! jos joku taho tuo paikalle todella hyvän kuvauskaluston ja hyvät selostajat sekä kommentaattorit ja striimi on ihan huppuluokkaa ja videon katselusta pyydetään 5 euroa niin älkää valittako (SPV:n kotiottelut).. kaikki on suhteellista.. kaikki kunnia ”hirviporukalle”, että he tarjoavat mahdollisuuden katsella pelejä ilmaiseksi… mutta näin talvella on ihan hyvä kulkea kunnon henkilöautolla (SPV pelit) ja pikkasen myös maksaa… kun vaihtoehtona on mopoauto (Happeen pelit).. ai niin, oli minulla asiaakin.. ei tämä TPS:n valmentajan avautuminen ihan turha ole ollut.. kun katselle kommentojien määrää 🙂

  47. Kyllä tuon videon perusteella voi taas sanoa että kyllä melkoisia hyppyjä siellä tuli. Kyllähän muutama ihan asiallinenkin vihellys mutta muuten täyttä kuraa. Salibandylla on mielenkiintoiset vuodet edessä. Laji menee koko ajan fyysisempään suntaan mutta tuomarit eivät pysy tässä kehityksessä mukana. Se miten saa pelata tai miten saa mennä kylkeen vaihtelee luokattamon paljon tuomarista riippuen. Se hankaloittaa pelaamista melkolailla. Nyt siis se salibandyjohdon suurin kysymys. Salliakko fyysisyyden nousta vielä tästä mitä se nyt on vai koittaa tuoda enemmän taitoa pelistä esille?! Tähän vielä kun lisätään että on paljon halleja missä kaukalon jälkeen ei ole kuin se muutama hassu sentti väliä ennen seinää tai jotain tukipylvästä niin siellä ei enää pädekään samat säännöt koska on loukkaantumisriski. Paljon tilanteita missä vihelletään jäähyjä, siis joudutaan viheltämään että pelaaja lentää pahan näköisesti päin seinää. Harvassa on pelaajat ketä kesken irtopallon tavoittelun kerkeää ajattelemaan että tuohon ei voi taklata kun seinä on niin lähellä. Ja sitten kun niin ajattelet niin vastustajan kaveri lanaa sut kenttään! Ongelmia on monia, näihin vain tarvisi saada parannusta..