Jokerit julkaisi kovan nimilistan: Salutskij, Bollström, Lehikoinen, Huhtala…

Jokerit Salibandyn edustusjoukkueen kuviot ovat selkiytyneet. Joukkue pelaa ensi kaudella kakkosdivarissa. Paikka kakkosesta tuli Jokereille, kun yhdistyminen kolmosesta kakkoseen nousseen SSHL:n kanssa varmistui.

Sarjapaikan selviämisen myötä Jokerit on julkistanut myös edustusjoukkueensa nimilistan. Pelaajistossa on iso nippu mielenkiintoisia nimiä. Useilla pelaajista on plakkarissa roppakaupalla liigapelejä, osalla myös maajoukkuepelejä. Joukossa on jopa yksi maailmanmestari: Markus Bollström.

Muita tuttuja nimiä ovat mm. kovista otteistaa tunnettu Tedy Salutskij, ex-Oilers-taituri Teemu Lehikoinen ja monessa liigajoukkueessa aikanaan luutinut Toni Huhtala.

– Onhan joukkue varsin nimivahva ja laadukas. Varmaan meidät leimataan kauden alussa ennakkosuosikeiksi, mutta sillä ei sen kummempaa väliä. Tavoitteena on pelata voittavaa ja rohkeaa salibandya, Jokerit Salibandyn puuhamies Joni Toivola toteaa ja jatkaa:

– Mielenkiinnolla odotamme kauden alkua. Olisi erittäin hienoa, jos osuisimme HIFK:n kanssa samaan lohkoon. Voin taata, että tulemme järjestämään hyvät kekkerit näistä paikallisväännöistä.

Jokerit Salibandyn edustusjoukkue kaudelle 2013–2014:

Maalivahdit
Markus Manninen
Mika Hottinen
Aake Kettunen
Jari Nuurtila

Puolustajat
Teemu Ahokas
Markku Pitkänen
Heikki Hintikka
Joni Toivola
Henri Nieminen
Toni Huhtala

Hyökkääjät
Tedy Salutskij
Toni Eriksson
Vesa Kokko
Tommi Kivisoja
Teemu Lehikoinen
Mikael Toivonen
Markus Bollström
Cay Salutskij
Samu Rännäli
Atte Lehtinen

17 comments

  1. Toihan taitaa olla SSHL aika pitkälti sellaisenaan. Jos Salutskijin pojat laittaa vielä Toivosen ruotuun ni voipi olla aika kova nippu.

  2. Tuossa on sshl: stä 2 veskarii ja 9 pelaajaa. Tiikerit unitedis: stä puolestaan 2 veskarii ja 7 pelaajaa, jotenka aika 50/50.

  3. juha+kellokummulle
    Näin on ja tais ajaa jo muutama vuosi sitten.

    Ylipäätään pelaajien tasoissa huikeet erot, osa ei pärjää ees alasarjoissa ja toiset kovan luokan pelimiehiä.
    Kysymys kuulukin: jaksaako kyvykkäät pelata 50 minsaa per matsi?

  4. Millähän logiikalla Jokerit olisi ennakkosuosikki ensi kaudella kakkosdivarissa? Vanhat liigakasvot eivät mitään sadetta takaa, viime vuosina tämän kaltaiset statuspelaajat ovat katsomosta tarkkailtuna näyttäneet lähinnä itsekkäiltä ja peliä jarruttavilta yksilöiltä. Salutskijn veljesten ainut arvo joukkueelle on imagon pönkittämisen saralla.

  5. Hieno homma, et Jokereille löytyi sarjapaikka kakkosesta.

    Kiinnostava nippuhan toi on ja jos treenimotivaatio on kohillaan, niin potentiaalista sarjan kärkikastia.

    Tsemiä!

  6. Huhujen mukaan ihan sikailulinjaa vetää Tedy vieläkin ja vielä kyseessä lähes leikkimielinen matsi, mulle sen verta luotettava lähde että pitää kutinsa! Ihmetys kaverilla oli kova, miksi sikailee vaikka tolla tasolla pärjäis muutenkin? Cay:stä eos, ku en oo nähnyt, mutta vanhahan toi on jos rakennetaan tulevaisuutta…

    Toivonen, Erikson ja Bollström(mutta miten paikat kestää?), ovat kaikki äärettömän kovia. Liigamiehistä Kivisojan pelejä nähneenä ei tosiaan kannatta liigastatuksen antaa hämätä, ei oo sateentekijä, mutta perushyvä kuitenkin.

  7. Vieläkö Nuurtila edes elää. Sehän on jo tosi vanha. Tosin ei se koskaan mitenkään ripeästi ole liikkunutkaan.

  8. Bollström puolikuntoisenakin heittämällä liigan ulkopuolisista pelaajista paras. Muuten alkaa kyllä joukkueella olla jo ikää aika lailla ja näinköhän on tuolla joukkueella tarkoitus nousta liigaan asti. No kakkosen taso etelässä on niin huono, että hyvin voi sanoa tätä jengiä yhdeksi ennakkosuosikeista.

  9. Pelasin viime kaudella Tedya vastaan pari kertaa kyllä tuo keskitty pelaamiseen ja tuttuu psyykkaamiseen. Rehdisti pelas ja jos se jutustelu on sikailua, niin hoh hoh..

  10. Hyvä sitten jos joskus keskittyy muuhunkin kuin sikailuun, ja jutustelu ei ollut sitä sikailua mitä teki;-)

  11. Ostaako venäläiset Jokerien salibandynkin?
    Pääsis pojat suoraan (Venäjän)liigaan!