SPV:n ykkössentteri: ”Treeneissäkin harjoiteltu välillä vain voittamista”

Huikean kauden pelannut SPV:n ykkössentteri Janne Hulmi oli tyytyväinen otteisiinsa, eikä omasta mielestään ollut kovin erilaisessa roolissa tänä vuonna kuin viime keväänä. SPV kruunattiin keskiviikkonan toisen kerran peräkkäin Suomen mestariksi.

– Kauan ollaan tällä kentällisellä pelattu. Petri Hakosen tulo toi toki lisää viisikkopeliin, mutta ei minun roolini ole siinä juurikaan muuttunut. Kahteen suuntaan koitan parhaani mukaan pelata ja täytyyhän tässä olla tyytyväinen, kun mestaruus tuli, Hulmi kertaili Pääkallo.fi:lle suu leveässä hymyssä Seinäjoki Areenan kaukalossa pelin jälkeen.

Pudotuspelien huikeaan voittokulkuun Hulmin mukaan löytyvät syyt yksinkertaisista asioista, joita painotettiin myös treeneissä.

– Peli kerrallaan mentiin ja treeneissäkin välillä unohdettiin taktiikat ja pelattiin vaan, eikä tarkoituksena ollut mikään muu kuin voitto. Se varmasti auttoi meitä tällä mestaruustaipaleella.

Hulmin mukaan nyt on aika nauttia, eikä vielä suunnata katseita syksyllä siintävään uuteen kauteen ja Champions Cupiin.

– Nyt juhlitaan ja saadaan nautiskella tästä tilanteesta. Tämän eteen kun on tehty nyt melkein vuosi taas töitä. Ensin juhlitaan täällä Seinäjoella ja sen jälkeen kotiin Säkylään perheen kanssa mestaruuskahveille.

Perheenlisäystä kauden aikana saanut Peliveljien ykkössentteri ei vielä uskaltanut sanoa jatkosuunnitelmistaan juuri mitään. Pääkallo.fi:lle tihkuneiden tietojen mukaan Hulmi harkitsee vakavasti pääsarjauran lopettamista.

– Suunnitelmat ovat auki. Tässä on pari vuotta nyt kuljettu Säkylästä ja kyllähän se perheeltä vaatii paljon. Mutta ei nyt mietitä niitäkään ihan vielä, Hulmi virnisti.

12 comments

  1. Siis kulkenut harjoituksiin Säkylästä? Säkylä -> Seinäjoki = 232km. Miten tämä on käytännössä mahdollista? Ei varmaan ainakaan niin, että treenien jälkeen ajaa 3h autolla kotiin ja sitten vetää 30min palauttavan lenkin + venyt 🙂

  2. Ehdottomasti Hulmin tulee jatkaa! Paras kausi takana ja luulisi päävalmentaja Kettusen silmienkin avautuvan jo Hulmin kohdalla, kun etsitään voittavaa, työteliästä ja tehokasta sentteriä maajoukkueseen. Ainakin yhden hidastuneen ja väsyneen Järven vois korvata tällä. Kuunnellaan nyt ensin, onko Hulmi jatkamassa.

  3. Onnea vielä Seinäjoelle uskommattoman hienosta kaudesta ja mestaruudesta. Toivottavasti myös kaupunki osaa arvostaa SPV:n saavutusta tukemalla seuraa taloudellisesti.

    Joukkueessa on monta potenttiaallista maajoukkuepelaajaa, nähdään sekin kohta kun maajoukkue julkistetaan Tampereen turnaukseen?

  4. No johan se sanoi olevansa. Jos CC on mielessä niin sehän kertoo jo jatkosta. Kova kaveri, mutta itse en ykkösessä peluuttaisi. Mutta kova sälli, ei pääse mihinkään.

  5. Salibandyssä on näköjään Järvi-kortti, kun muussa keskustelussa on natsikortti:-D. Tosin Järvi on laituri eikä sentteri, joten pitää joku muu korvata;-). Se on totta että Hulmi on kova pelimies, mutta ihan ilman Järveä!

  6. Vedetään treenin jälkeen palauttava lenkki, venyt + palautusjuoma. Sen jälkeen tunniksi autoon, hyvä ruoka ja kävely + sen jälkeen autolla kotio.

    Samaa tekee Jyväskylän Peliveljet Kohosesta alkaen jo vaikka kuinka monennetta vuotta. Se on sitä duunia ja intohimoa, jolla voitetaan mestaruuksia.

  7. Ja jyväskylän kasvatteja oli montako? Eipä tainnut olla edes Kohonen jyväshyvän miehiä vaan vaajakoskelta?

  8. Tarkoitin lähinnä sitä että vaikka Happeen kautta on moni ponnistanut pinnalle, niin ne ei ole Happeen kasvatteja kuitenkaan. Pesäpallossa Sotkamo omii kaikki omiksi kasvateikseen, vaikka porukka muuttaa pesislukioon vasta sinne. Silti kaikki muuttuvat Sotkamon kasvateiksi. Sama tuntuu katelliisilla olevan mielessä, vaikka Jyskästä on reissupelaajia niin ei ne silti on niiden kasvatteja. Kaikki. Toki joukkoon mahtuu muitakin. Vastavuoroisesti SPV:n entisiä pelureitä on Jyskän seudulla.

  9. Kirjoittiko joku jossain välissä, että Jyväskylässä asuvat olisi happeen kasvatteja, kun en itse osaa rivien välistä niin tarkkaan tulkita? Eikö tässä vaan ollut kyse vaan automatkojen suurpiirteisestä arvioinnista?

  10. Apille.

    Avaa se hernekeittopurkki jonka sisällä olet. Puhe oli reissaamisesta jkl-sjoki-jkl ja säkylä-sjoki-säkylä väleillä. Jos sitten oikeasti halutaan puhua siitä kuka on kenenkin kasvattajaseura niin se on ihan toinen keskustelu… Sitäpaitsi se että Spv on jo vuosien ajan saanut riveihinsä parhaat Jyväskylässä asuvat salibandynpelaajat on vaan osoitus siitä että seurassa tehdään asioita oikein.

    Niin ja pikkuprovona loppuun. Taisi ainakin Spv.n ykköskentässä olla kuitenkin kolme jamppaa jotka ovat aloittaneet liigauransa Happeessa…

  11. Asiasta kolmanteen, jos maajoukkuetta ollaan nuorentamassa, niin siinnä tapauksessa Hulmin juna on jo mennyt, kokeneesta kaartista Tohtorin rankkaan kuitenkin astetta kovemmaksi!