Happeen ja SSV:n toinen välierä tänään – ottelusta tarjolla nettilähetys

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan välierät jatkuvat tänään. Happeen ja SSV:n toinen välieräkohtaaminen pelataan tänään Jyväskylässä. Ensimmäisen kohtaamisen vei SSV lukemin 9–3.

Happeen HirviTV tarjoilee toisesta välieräottelusta maksullisen nettilähetyksen. Ottelu starttaa sunnuntaina 23. maaliskuuta klo 18.00 ja nettilähetyksen hinta on jälleen 7 euroa.

Vastaava lähetys tuotettiin myös ratkaisevasta, viidennestä puolivälieräottelusta Tapanilan Erää vastaan. Selostajana ottelussa toimii Ville Hokkanen ja divari-karsintoja tahkoavaa kommentaattori Henri Pitkästä tuuraa Hirvilauman tulevaisuusjohtaja Lasse Riitesuo.

Ottelu on katsottavissa tästä. Lähetys alkaa noin puoli tuntia ennen ottelun alkua.

– Jos ette millään pääse paikalle Hirviteatteriin, niin iskekää vaikka kaveriporukalla kolehti kasaan ja kerääntykään yhdessä olohuoneeseen kannustamaan Happee voittoon. Seitsemän euroa ei ole paha hinta näin laadukkaasti toteutetusta live-lähetyksestä, Riitesuo kommentoi Happeen sivuilla.

Salibandyliigan toinen välieräpari Classic–Oilers jatkuu maanantaina.

15 comments

  1. 7 euroa ei ole paha mutta happeen selostaja on niin järkyttävä ettei sitä pysty mitenkään kuunnella

  2. 7 euroa on liikaa, jos erätauoilla ei ole mitään ohjelmaa. Happee-erä pelissä ei ainakaan ollut. Jos Juhani Henrikinpoika on messissä, niin sitten kyllä.

  3. …ohjelmaa pitäisi Sepolle olla nettilähetyksen tauolla. Makkaranmyyntiä? Arpajaiset? Vai mitä oli mielessä.

  4. Olitte hyvin jättäneet pois Riitesuon tittelin: ”Tulevaisuusjohtaja”. On kyllä niin hieno, että se jo varmasti pistää avaamaan kukkaronnyörejä saman verran Happeelle kotikutoisesta nettistriimistä, kuin mitä maikkarille joutuu pulittamaan MESTAREIDEN LIIGAN pelistä ennakkostudioineen, väliaika-analyyseineen päivineen…

  5. Uskomatonta kitinää seitsemästä eurosta. Tässä yksi syy miksi salibandysta EI KOSKAAN tule isoa lajia verraten kiekkoon ja futikseen. Ensin itketään kun ei ole lähetyksiä ja kun joku lähettää niitä ja ottaa kohtuullisen kulukorvauksen niin itketään ku on kallista. Sama juttu näkyy katsomoissa, peliin mennään jos ilman päästään… Ihan samalla lailla ne futis- ja lätkästreamit maksaa.

  6. Kiitos Happeellle, nettilähetystä toimii paremmin kun Tampereella.
    Ensimmäisen erän perusteella voisi veikata selvää voittoa Happeelle, jalka riittää hyvin Viikinkinkien hitaita pakkeja vastaa, voisi vielä enemmän käyttää tätä vahvuutta . Amu halua näköjään väkisin pitää esim. Toivosta kokoonpanossa, sopii hyvin Hapeelle saivat toisen maalin lahjana Toivoselta.

  7. Salibandyn suosio kasvaa ja 7 EUR laadukkaasta lähetyksestä ei ole juuri mitään. Jokaisella salibandyn ystävällä on varmasti 7 EUR sijoittaa, joten ei ole suuri ajatus. Kuten ehdotus oli, kannattaa tosiaan kerätä kaveriporukka ja ottaa vähän naposteltavaa ja tuon lähetyksenhän saa kaapeleilla vaikka seinään heijastettua tai suurempaan taulutelevisioon. Verkot Suomessa toimii todella hyvin. Ilmeisesti myös lähetyksen laatukin on hyvä ja oltiinpa selostajista mitä mieltä tahansa, niin asiantuntevia ja osaavia ovat, vaikka ehkä kaikkia eivät miellytä. Hienoa myös on, että tämänlainen järjestelmä on rakennettu ja siitä on varmaan syntynyt kustannuksia. Laitteet, lähetyskalustot ja varmaan on mennyt kymmeniä tai satoja tunteja ja osaamista on kehittynyt. Osa tahoista on saattanut toimia vielä erilaisissa audiovisuaalisissa yrityksissä, joten ihan ehkä kaikkea ei ole nollasta tarvinnut opetella. Todella hienoa on homma on saatu pyörimään. Varmaan aikamoinen urakka. Ja kaikki seurat eivät tämänlaiseen pääse edes lähellekään. Ei ole motivaatiota, osaamista eikä kalustoa. Salibandyn pitää murtautua jalkapallon ja jääkiekon rinnalle valtalajiksi. Harrastajat ja fanit varmasti ovat valmiita sijoittamaan. Todella hienoa ja ennakkoluulotonta työtä, joten tsemppiä vain jatkossakin.

    Tästä kaikesta huolimatta. En maksa.

  8. Toivottavasti mahdiollisemman moni ns. asiantuntija katsoi tarkkaan kun varma mestari sai nokkaan 6-0.
    SSV:n joukkueesta ainoastaan Stenfors on mj-tason pelaaja, moni entinen tähti kuten Järvi pelasi törkeästi kun kaveri oli vaan nopeampi ja taitavampi.
    Kiitos Happee, taistelkaa voitto myös Pasilassa.

  9. ^Juuri näin. Happee saa lähetyksistä vain näkyvyyttä, rahat menevät
    Great Playlle, joka hoitaa summalla omat kustannuksensa ja yrittää
    pyörittää myös firmaa siinä ohessa. 7 euroa on ihan normiraha silloin, kun paikalle raahataan monikamera- ja live-editointisysteemit ja katsojamäärät ovat ”vähän” pienemmät kuin jollain Mestareiden Liigalla.

  10. Kiitos nettilähetyksestä.
    7 Euroa on halpa hinta siitä ettei tarvinnut lähetä ajamaan Jyväskylään.
    Katsoimme ottelun isolta screeniltä. Kuva ei pätkinyt, kun on riittävän iso kaista.