Classicin maajoukkuepuolustaja: ”Ensi viikolla karstat pois koneesta”

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Classicin puolustaja Janne Lamminen huikkaili hyväntuulisesti Happeen pelaajille finaalikamppailun tauottua, että ensi sunnuntaina nähdään. Happeen selvänumeroinen 2-11 voitto miestä luonnollisestikaan miellyttänyt, mutta tänään ei parempaakaan irronnut.

– Kaveri oli aika paljon parempi tänään. Ihan se ei kuitenkaan noin ole, mitä lukemat antaa ymmärtää.

Joidenkin silmään näytti siltä, että olisitte laiskotelleet kentällä. Sitäkö se oli?

– 9-2-tilanteessa, kun vastustaja lyö tyhjiin kuudella viittä vastaan, niin kyllähän se saattaa vähän näyttää siltä, ettei yritetä. On silloin ehkä viimeinen tappamisen meininki vähän kadonnut. Mutta ei me kyllä kesken lopetettu.

Finaalisarjan edellinen ottelu päättyi lukemiin 5-4. Lamminen muistuttaakin, ettei tasoero ole yhtäkkiä mihinkään kasvanut, vaikka lukemat olivatkin poikkeuksellisen rumat. Classic lienee kääntänyt jo katseet tulevaan, sillä Lammisenkin suunnitelmat ovat ensi viikon harjoituksissa.

– Viime viikollahan meillä oli se surullisen kuuluisa vatasaepidemia, että ainakaan sen toistoa ei oteta. Viimeinen treeniviikko kuitenkin lähtee, että otetaan karstat pois koneesta kahta viimeistä peliä varten.

Maajoukkuekutsun juuri saanut puolustaja kertoo, että fokus on vielä täysin finaaleissa. Ensi viikon jäähalliotteluun Lamminen lupaa kurinalaisen, nälkäisen ja täysin erilaisen Classicin kuin tänään.

4 comments

  1. Tsemppiä, tässä koko kauden/kausien tasaisesti varmin kaveri. Aina mies paikallaan, ei otsikoissa mutta olisi ansainnut.