Lopettamispäätöksen tehnyt Pekka Nieminen: ”Ei tämän parempaa tapaa ole lopettaa!”

Classicin Pekka Nieminen puki maalivahdin varusteet viimeisen kerran päällensä liigakentillä. Kuva: Jari Turunen

Classicin Pekka Nieminen puki maalivahdin varusteet viimeisen kerran päällensä liigakentillä. Kuva: Jari Turunen
Classicin Pekka Nieminen puki maalivahdin varusteet viimeisen kerran päällensä liigakentillä. Kuva: Jari Turunen

Classicin kokenut maalivahti Pekka Nieminen pelasi sunnuntaina Synergia-areenalla viimeisen salibandyliigaottelunsa. Vaikka Classic hävisi neljännen finaalin, niin Nieminen oli tappion hetkellä tutun leppoisalla tuulella. Lopettamispäätöstä finaalitappio ei kuitenkaan pyörtänyt.

– Ei tän parempaa tapaa lopettaa ole! Tai on, mutta jos pitää himmeämpään tyytyä. Ajatus siitä, että lähtisi ajeleen vieraspelimatkoille tämän jälkeen on ihan järjetön. Paitsi tietenkin ikämiehissä, Nieminen kommentoi tuoreeltaan neljännen finaalin jälkeen.

Happee vei ottelusarjan 3-1 eikä jättänyt Niemiselle jossiteltavaa. Miehen mukaan pelaajat jättivät kentälle kaiken, mitä kopista löytyi.

– Kaikkemme annettiin. Olihan meillä siinä se mahapöpö ja muuta, mutta se on voi voi. Se on paras viidestä -sarja hyvä puoli, etteivät sellaiset ratkaise.

Ruotsinkin finaalit nähnyt mies jätti odotetunlaiset terveiset salibandyväelle.

– Finaalien pitää aina olla tällaisia! Tuodaan ne pelit pois heinäladoista jäähalleihin, ja markkinoidaan tapahtumat kunnolla. Ja paras viidestä sen pitää olla, Nieminen painotti.

8 comments

  1. Classicin persoonat lopettavat, tai siirtyvät ulkomaille, – eivätkä pelaa liigaa ensi kaudella.
    Joten kenelle täällä Pääkallossa jatkossa pottuillaan?
    Muilla seuroilla kun ei ole ollut vastaavia Tunteita ja Tuoksuja herättäviä lajilegendoja.
    Mestaruuden he olisivat ansainneet, mutta kun ei niin ei.
    Pulkkisen Sepolla vaan oli paremmat metkut. Hieno valmentaja!, jolle mestaruuden todella suon.
    Onneksi tämä on vain urheilua. 🙂

  2. Rantala tarjoaa pottuilun aiheita yltäkylläisesti myös ensi kaudella. 🙂 Huvittava tyyppi! Erätauot ei ehkä menneet ihan Family-arvojen mukaan?

  3. Rantala varmaan jakaa mielipiteet, mutta jos nyt tämän jutun kommenteissa keskityttäisiin jutun aiheeseen. Rantalasta varmaan löytyy joku toinen juttu jonne kirjoittaa.

    Niemiselle kiitokset vuosista tamperelaisen salibandyn parissa, niin Classicissa, Gunnersissa kuin Kooveessakin. Miltei 400 ottelua yhteensä pääsarjatasolla runkosarjan ja pudotuspelien ottelut yhteenlaskettuna ja maalivahtien runkosarjan kaikkien aikojen pistepörssin ykkönen tällä hetkellä

    Hieno persoona, persoona joita lajimme kaipaa lisää. Aina löytyi sanottavaa ja tänäänkin pelin jälkeen äärimmäisen hieno haastattelu.

    Kiitos ja respect.

  4. RAntalasta voi olla montaa mieltä mutta ensi kausi tulee olemaan Classicin ja sen jälkeen hän onkin maajoukkueen päävalmentaja. Huikee valmentaja.

  5. Viimeisen finaalin jäljiltä ei ainakaan jäänyt kuvaa mistää huikeasta valmentajavelhosta, kun joutui jokaisen katkon käyttämään pelkkään pelaajien herättelyyn. Kun vastapuolella käytiin rauhallisesti läpi ennakkoon sovitut kuviot, Rantala huusi kliseitä pää punaisena, jotka olisi voinut huutaa jo ennen peliäkin. Mutta jos pelaajat kangistui, niin tietysti suodaan se valmennuksellekin.

  6. Ohhoh kahdessa asiassa pihalla. Classic ei ole ensi kaudella välierissä ja Rantalasta ei ole mj valmentajaksi, hän valitsisi maajoukkueeseen oman seurajoukkueensa ja tulos olisi sama kuin viimeksi nuorten kisoissa. Tämän kauden finaaleissa hän meni täysin puihin ja syytteli pelaajia pelirohkeuden puutteesta.