Miesten ja naisten finaaleissa mestaruuspokaali jaossa – näin katsot sunnuntain loppuottelut

lassic pelaa sunnuntaina selkä seinää vasten neljännessä finaalissa. Arkistokuva: Mika Hilska

lassic pelaa sunnuntaina selkä seinää vasten neljännessä finaalissa. Arkistokuva: Mika Hilska
lassic pelaa sunnuntaina selkä seinää vasten neljännessä finaalissa. Arkistokuva: Mika Hilska

Sunnuntai on jokaisen salibandya seuraavan juhlapäivä, sillä sekä miehissä että naisissa on mahdollista nähdä uusi mestarijoukkue. Molempia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä kuvan kera.

Miesten neljännessä finaalissa Jyväksylän Synergia Areenalla kohtaavat Happee ja Classic. Jyväskyläläisjoukkue johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1 ja saa nyt ensimmäisen katkon paikan kotikaupungissaan, tuhatpäisen jäähalliyleisön edessä. Ottelu on osa Ylen urheiluviikonloppua. Suora lähetys alkaa TV2:ssa klo 15.45 ja ottelun selostaa Antti Ennekari. Netin kautta ottelu on myös katsottavissa Yle Areenasta.

Naisissa finaalisarja on edennyt jo viidenteen, ratkaisevaan kohtaamiseen, jossa voitto ratkaisee Suomen mestarin. SB-Pro haastaa kotonaan hallitsevan mestari Tampereen Classicin. Pystyykö runkosarjan voittanut SB-Pro nappaamaan seurahistorian ensimmäisen mestaruuden ja katkaisemaan Classicin dynastian? Lähetys Pasilan urheiluhallilta alkaa klo 15 ja ottelun näkee Salibandyliigan Youtube-kanavalta.

Pääkallo.fi on paikalla kaikissa tapahtumissa ja raportoi kattavasti koko finaalipäivän ajan. Seurantaan kannattaa laittaa myös Pääkallo.fi Facebookissa, Twitterissä ja Instagrammissa.

Lähetysajat:
Miesten finaali, Happee-Classic klo 15.45 TV2/Yle Areena
Naisten finaali, SB-Pro-Classic klo 15.00 Salibandyiigan Youtube-kanava

6 comments

  1. Taas kerran nähtävissä synkronoinnin kukkanen kun finaalit pelataan samaan aikaan. Kuvittelisi, ettei tässä vaiheessa olisi mahdotonta liigan toimesta koordinoida seurojen kanssa pelien ajankohdat.
    Kuka tai ketkä näistä asioista päättävät? Eikö voisi toimia fiksumminkin lajin eduksi?

  2. Jännää tulee, tässä kuitenkin etukäteen pelien lopputulokset = vetovinkit!

    Classicin miehet voittaa 3-7 ja naiset 4-5 jatkoajalla.

    Onnea peleihin!

  3. Ei voi.
    Suonpää ja SBPro alkavat vaan taas itkemään julkisesti, jos yleisön palvelemiseksi mitään siirrellään.
    Katso vaikka Pääkallon uutisia taaksepäin 😉

  4. Ei varmaan kuka rupea itkemään asioista, jos nämä otteluajankohadat päätettäisi liiton toimesta näiden finaalien osalta riitävän ajoissa, jo enne sarjakauden alkua. Nyt näitä muutoksia on viritetty kesken play-off pelien.

    Sitäkään en ymmärrä missään lajissa, jos ply-off pelien ajankohdat muuttuvat sen mukaan miten play-off pelien edelliset sarjat (3-0 vai 3-2) ovat ratkennet. Kaikki tietävät ennakkoon pelipäivät, eikä tule keneltäkään valituksia. Näin voisi myös TV- ja Netti-lähetysten tekijät valmistautumaan peliajankohtiin.

  5. Ei poijjaat ja tytöt, ei tainnut olla ennen sarjakauden alkua edes tietoa siitä kuka televisio, vai saadaanko edes kovalla rahalla ketään televisioimaan.

    Harvoin tulee ketään kiiteltyä, mutta liiton herroille isot propsit siitä, että kumppaniksi saatiin Yle.
    Ne mitä tulee, tulee nyt ammattitaitoisesti ja kunnon kalustolla tuotettuna, valtakunnallisella kanavalla.

    Ajatelkaapas jos olis mennyt Urholle, niin finaalien vja välierien televisioinnille olisi käynyt että hupsistakeikkaa…