Valtteri Sainio Kooveen valmennustiimiin

Kooveen miesten Salibandyliiga-joukkueen valmennustiimi kaudelle 2014-15 on saatu lopulliseen muotoonsa. Suurimpana muutoksena viime kauteen on Valtteri Sainion siirtyminen pelaajasta valmentajaksi ja palaaminen Sveitsistä Kooveeseen.

Kooveen valmennustiimiä kaudella 2014-15 vetää päävalmentajana Hannu Santanen. Muut tiimin jäsenet ovat Jouni Kulmala, Valtteri Sainio, Markku Hilden, Olli Tuomarla ja Mika Savolainen.

Koovee ylsi viime kaudella Santasen johdolla kymmenennelle sijalle Salibandyliigassa.

– Valtterin saaminen tiimiin on erittäin hieno juttu. Pitkä pelaajakokemus, kokemus tinkimättömästä harjoittelusta ja sen kehittämisestä sekä hänen oma kiinnostuksensa valmentamiseen ovat hyvä kokonaisuus. Tätä kautta saamme nimenomaan huippupelaajan näkökulmaa harjoitteluun ja pelaamiseen täydentämään nykytiimin osaamista, Santanen kommentoi Kooveen tiedotteessa.

– Peliuran päättymisen jälkeen tämä on minulle luonteva tapa jatkaa salibandyn parissa. Pelaajana pääsin miettimään valmennuksellisia asioita ja uskon, että osaan soveltaa noita kokemuksia hyvin nykypelaajien eteenpäinviemiseksi ja kehittämiseksi, Sainio muotoilee.

One comment

  1. Ihan loistava uutinen. Sainio on hieno mies!
    Teki tinkimättömästi töitä jo juniorina. Loistavia muistoja yhteisiltä vuosilta. Tsemppiä Valtterille ja koko Kooveen miehistölle.