Divarinousija julkaisi uusia sopimuksia – ”Jalkeilla on monipuolinen jengi”

Jami Herralan (vas.) luotsaamalla OLS:lla kulkee lujaa. Arkistokuva: Jouko Kylmäoja

Jarmo Härmä (kesk.) käskyttää ensi kaudella Limingan Niittomiehiä. Kuva: Jouko Kylmäoja
Jarmo Härmä (kesk.) käskyttää ensi kaudella Limingan Niittomiehiä. Kuva: Jouko Kylmäoja

SSRA:lta sarjapaikan ensi kauden Divariin saanut LNM Limingasta on julkistanut uusia pelaajasopimuksia. Joukkueeseen liittyy neljä pelaajaa Pohjois-Suomen kakkosdivarista.

Uusia pelaajia ovat Kellon Lyönnistä siirtyvä Janne Peltoniemi, Rankkojen Ankkojen Mika Kaitera, Sastamolo Kingsin Tero Tikkala sekä OYUS:n Esko Seppälä. OLS:n päävalmentajan paikalta Liminkaan siirtyneen Jarmo Härmän mukaan tilanne näyttää hyvältä syksyä ajatellen.

– Maalivahti- ja puolustusosastoilla on kilpailua jo varsin mukavasti, ja niin pitääkin, sillä kausi on pitkä ja haasteellinen. Armeija, junnupelit ja matkustaminen ottavat omansa. Hyvältä näyttää nyt, ja ennen sarjan alkua varmasti vieläkin paremmalta, Härmä uskoo.

Hyökkäyspäähän odotetaan vielä vahvistuksia, ja Härmä näkee tärkeänä asiana pelaajien monikäyttöisyyden.

– Hyökkäykseen saamme vielä loppukesästä varmasti muutaman lisänimen vahvistamaan ja tuomaan kilpailua pelipaikoista. Jalkeilla on myös monipuolinen jengi siinä mielessä, että erittäin moni pelaaja joukkueesta pystyy pelaamaan sekä pakin että hyökkääjän tontteja, Härmä toteaa.

Hyökkäyspään tärkeistä pelaajista Latvalehdot Erkki ja Marko jatkavat joukkueessa yhdessä Joona Viiltolan kanssa. Myös maalivahti Ilari Parviainen on sorvannut jatkopahvin.

Lue lisää LNM:n kotisivuilta.

2 comments

  1. Niin Ankoista tulikin melki koko joukkue? No hyvähän se on olla pohjoisen alueelta divarijengi.

  2. Jari Karjalainen ilmeisesti siirtyy LNM jos vain mahtuu. Huhujen mukaan ei ole jatkamassa OLS, koska ei saanut sopimusta.