Maajoukkueet

Lasse Vuola: ”Nyt on oikea hetki nostaa hänet hetkeksi valokeilaan”

20.09.
2014
0 Kommenttia
0

Salibandyerotuomari Lasse vuola kirjoittaa Pääkallo.fi:n blogissaan erotuomarilegenda Mikko Alakaresta, joka saavuttaa tänään 300 tuomitun Salibandyliigaottelun rajapyykin Oilersin ja Classicin kohtaamisessa.

Kirjoitus ”Salibandy saa tänään uuden legendan” alkaa näin:

”Salibandy saa tänään uuden elävän legendan. Erotuomari Mikko Alakare saavuttaa tänään pelattavassa Oilers-Classic-ottelussa erotuomarille maagisen 300 ottelun rajapyykin. Täysin uskomattomaksi lukemat muuttuvat, kun listataan Alakaren pääsarjatason ottelut erotuomarina jalkapallon puolella (235) ja kansainväliset ottelut salibandyn (110) ja jalkapallon puolelta (50). Yhteensä tämä tekee lähes 700 ottelua!”

Pääsarjojen erotuomariyhdistys (SALET) on päättänyt palkita Alakaren saavutukset päänuijan tittelillä, josta tulee kiertopalkinto. Kiertopalkinnon saa haltuunsa vasta, kun saavuttaa Alakaren lukemat erotuomarina.

”Luulen kuitenkin, että paras palkinto Mikolle on tässä annettava tieto siitä, että oman erotuomariprofessiomme sisällä häneen kohdistuva arvostus on poikkeuksettoman suurta. Kilpailuympäristössä erotuomareiden keskinäinen arvonanto jää usein huomioimatta, eikä Mikko ole koskaan nostanut itseään jalustalle. Nyt on kuitenkin oikea hetki nostaa hänet hetkeksi valokeilaan!”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.